Šéf
Vi Keeland
Když jsem poprvé potkala Chase Parkera, neudělala jsem zrovna dobrý dojem. Schovávala jsem se právě u toalet v restauraci a nechávala svojí kamarádce vzkaz na záznamníku, ve kterém jsem ji zoufale prosila, aby mě vysvobodila z jednoho příšerného rande. Chase prošel kolem a zaslechl mě, načež mi začal dávat nevyžádané vztahové rady a prohlásil, že jsem pěkná mrcha. Řekla jsem mu, aby si hleděl sám sebe – a že byl na něj docela pěkný pohled, to se musí nechat – a odešla jsem zpátky ke stolu. Když kolem nás o chvíli později prošel, ušklíbnul se na mě a já sledovala, jak jeho arogantní sexy zadek odchází za jeho vlastní společností. Nemohla jsem si pomoct a zbytek večera jsem po něm neustále pokukovala. Nejednou mě při tom přistihl a mrknul na mě. Když se ten pohledný cizinec i se svou stejně pohlednou partnerkou objevili u našeho stolu, myslela jsem, že mě Chase přišel napráskat a vyslepičit, jak jsem plánovala zdrhnout. Místo toho ale předstíral, že se známe, přisedl si a začal vyprávět ponižující a zcela fiktivní historky z našeho smyšleného společného dětství. Z nudného rande se vmžiku stalo bizarně zábavné rande. Když jsme se toho večera všichni rozloučili, nemohla jsem na něj přestat myslet, i přesto, že jsem věděla, že se už nikdy nepotkáme. Jaká byla totiž pravděpodobnost, že na sebe dva naprostí cizinci narazí podruhé, navíc ve městě s osmi miliony obyvateli? Jaká byla pravděpodobnost, že se o měsíc později stane mým novým šéfem?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2018 , Ikar (ČR)Originální název:
Bossman, 2016
Docela příjemné překvapení.. Podle obálky jsem čekala spíš takovou bezpříběhovou zábavnou knihu o sexu, ale děj se překvapivě točil i ohledně vážnějších témat a světe div se na nějaké to “dobrodrůžo” si počkáme až do půlky knihy..;) Za mě dobrý! :)
Výborná oddechovka se sympatickými hlavními postavami. Jiskření mezi nimi mě hooodně bavilo. ;)
Úžasná kniha s jednoduchým, ale zajímavým dějem, která se dá jedním dechem zhltat ve dvou dnech. Jsem moc ráda, že existují i takové oddechové knihy, u kterých se nemusí přemýšlet, ale stačí se nechat vtáhnout do příběhu. Hotový relax. :)
Typické odpočinkové čtení, tradiční příběh, který jste v různých obměnách asi četli již mnohokrát, ale co na tom. Knížka je pěkně napsaná a opravdu mě bavila vzájemná interakce hlavních hrdinů... příjemná oddechovka, doporučuju.
Musím se přiznat, že na knihu jsem byla zvědavá. Taky když se na obálce dočtete, že se jedná o erotický román, navíc jsem byla jsem zvědavá i na autorku samotnou. Přiznám se, že mě kniha jako erotický román nepřipadala, asi mám jiná kriteria, možná bych řekla, že má pouze erotický obsah. Ale musím ocenit pointu příběhu z amerického prostředí, který má svým způsobem pohnutý děj. Hlavnímu hrdinovi se následkem krutého činu zastaví svět a nádavkem zjistí, že tomu sám napomohl. Život s výčitkami svědomí je nezáviděníhodný i když jsou věci, za které tak úplně nemůžete. Ale přesto se z nich nepřestáváte obviňovat. A naučit se věřit někomu dalšímu, s někým sdílet všechny pocity to chce novou dávku otevření duše i těla a kdo ví jestli to vydrží. Ale ve dvou se všechno zvládá lépe.
U čtení jsem se bavila a knihu přečetla za dva dny, po týdnu už si ale pomalu nevzpomenu, o čem to vlastně bylo. Takže na oddech super, hlubší zábavu asi od žánru nečekáme.
Nebyla to špatná kniha.
Řekla bych, že je nejslabší ze všech autorčiných knih, ale i přesto je to taková pěkná oddechovka.
Je potřeba však nemít přehnaná očekávání.
Skvělý příběh, je to opravdu skvělá autorka. Příběh byl poutavý, super byly vymyšlené historky i celkové pojetí vztahu.
Zábavný,čtivý a odpočinkový příběh.
Dost jsem se bavila u vylhaných historek, které Cheese sypal z rukávu:).
Oba hrdinové byli sympatičtí a hezky se prolínala minulost a přítomnost.
Krásné romantické zakončení, které mohlo mít i o pár stran víc.
Bylo to oddychove a vtipné ;-) po dlouhé době jsem vzala do ruky erotický román a moc děkuji kamarádce za doporučení :-*:-)
Romantika, humor, obě kombinace skvěle propletené.
Velmi dobře se to četlo od začátku po konec ????????
Skvělá kniha, velmi vtipná i se skvělým námětem. Velice rychle se čte. Za mě druhá kniha od autorky a je stějně dobrá. Je vidět že autorka umí psát. Jediné co mě malinko zklamalo byl konec. Jako v každé knize se před svým štěstím musí ještě rozejít. Je to tak všude. Ale jinak naprosto doporučuji.
Kniha mě úplně dostala, ale ze všeho asi nejvíc ten konec. Nemám slov, byla to první kniha od autorky a díky to jsem se rozhodla, že si pořídím i další knihy.
Achh.. jak já těm hlavním postavám závidím. Další eroticko- romanticky nabitý příběh, který Vás i přes svou předvídatelnost nezklame.
Vzah se šéfem je rozhodně zajímavý a nudit se nebudete. Je to sice oddychovka s ne příliž napáditou zápletkou, ale i tak to stojí za věnování toho kousku času do knihy. :-))
sex humor pro ženy romantika erotické romány
2019 | Nesnáším tě |
2018 | Alfa samec |
2018 | Šéf |
2019 | Rebelský dědic |
2019 | Rebelské srdce |
To bylo, ale super počteníčko :-)