Šéf
Vi Keeland
Reese Anneysleyová trčala v zadnej časti reštaurácie a zúfalo sa snažila dovolať svojej kamarátke, aby ju nejako vyslobodila z jej nudného, nevydareného rande. Nevšimla si, že za ňou stojí a počúva ju Chase Parker. A napokon nie kamarátka, ale práve on jej pomohol dostať sa z tejto prekérnej situácie. Podišiel k ich stolu, tváril sa, že sa s ňou už dávno pozná a začal vyťahovať trápne príhody z ich „spoločného“ detstva. Bola to čudná konverzácia, no to iskrenie, humor a šarm nového neznámeho Reese ešte niekoľko nocí nedali spávať. Myslela si, že sa už nikdy nestretnú, no náhoda to zariadila inak. Reese nutne potrebovala prácu a Chase jej ponúkol miesto vo svojej úspešnej kozmetickej firme. A stal sa jej novým a veľmi, ale veľmi sexi šéfom...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , Ikar (SK)Originální název:
Bossman, 2016
Hodnotim hezky za tepla,je to zhruba tri minuty co jsem docetla a voila jsem nadsena. Pribeh me vazne chytil, byl pomerne rozdilny od knih stejneho zanru. Zase mi je jednou lito,ze ctu sakra rychle. Chase s Reese jsou skvela dvojka, i kdyz jsem si vetsinu casu myslela ze Chase je prototyp dokonalyho chlapa tak jsem rada , ze to taky podelal:-)
Klasická oddechovka, kniha mě bavila, čte se to rychle jen aby jste věděli jak to vše dopadne :-D
Za me knizka splnila ocekavani. Byla jsem nadsena a verim, ze bych mela i rychleji precteno, kdyby byl cas jen na cteno.
Pribeh me bavil a oba hrdinove byli sympataci :-) doporucuji. Je to prijemna oddychovka :-)
Samosebou se to četlo pěkně a rychle, ale je to klasický příběh, až skoro fifty shades...
Rozhodnout se mezi 4 a 5 hvězdičkami byl tentokrát kumšt. V rámci žánru je to rozhodně jedna z těch lepších knížek, ale v Alfa samcovi Vi Keeland předvedla, že to umí i lépe.
Každopádně hned úvodní scéna je parádní, opět je tam spousta vtipných situací a hezké dialogy. Hrdinové sympatičtí...
Ja byla moc spokojena. Akorat sem myslela, ze se tam trosko vyostri to, ze i ona potkala Eddieho a misto toho se to vpodstate preslo.
Ale jinak moc milej pribeh :-)
Velice jsem se pobavila, bylo to vtipný, vášnivý, příběh který se opravdu může stát ( z vlastní zkušenosti :-) již jsme spolu 18 let) , moc pěkné letní čtení.
Vždy jsem si říkala i u filmu, že druhé díly, když na sebe přímo nenavazují, někdy nestojí za nic. Tady to ale není pravda. Oproti prvnímu dílu se mi tedy tenhle líbí o dost víc. Vztah Chase a Reese mi připomíná vztah Bennetta a Chloe z knížky Božský bastard, kterou mám taky moc ráda. Oproti prvnímu dílu se k ni určitě znovu vrátím. Četla jsem ji ve slovenské jazyce a vůbec mi to nevadilo Závěr byl stejně úžasný jako začátek. Můžu jedině doporučit ;) :)
Nejprve jsem měla sama na sebe zlost,že jsem si nevšimla,že ebook je ve slovenštině. No nakonec jsem nelitovala už jen z toho důvodu,že chyběli sprosté názvy int.míst, jak to tu někdo nazval. Pokud to tak v české verzi je, tak slovenský překlad je jemnější.Podle toho komentu jsem čekala totiž něco podobného jako v Alfa samci,kde se tím nešetřilo. Jiskření a dialogy mezi hrdiny bylo fajn,příběh se mi taky líbil. Jen, za mě, méně Rees by bylo lepší. Moc mě její myšlenky nebraly a Chase mě zajímal víc. No kapitoly o něm byla pouze jeho minulost a jeho myšlenek a pocitů jsem se dočkala až nakonec. Opět platí,že je to velmi čtivé,romantické a jako oddechovka celkově stojí za přečtení.
Čekala jsem mnohem míň a dostala jsem daleko víc, opravdu! Myslela jsem, že to bude příběh bezduchého sexu, užívání si atd. Ale kniha měla i příběh, hloubku a odhalila bolest, kterou skrývala dávná minulost. Opravdu jsem si čtení moc užila. Šéf je zábavná, milá, vzrušující a skvěle napsaná kniha. Super, přesně takovou oddechovku jsem potřebovala :-)
Už první kniha od Vi Keeland se mi moc líbila, ale Šéf je ještě lepší! Jedná se o knihu, která je plná flirtování a vášně a je tak dobře napsaná, že se čte prakticky sama. Šéf podle mě rozhodně potěší všechny fanoušky erotických románů a skvělých milostných příběhu. Moc všem doporučuji.
Na knihu jsem narazila náhodou, přestože čtu hlavně detektivky, líbila se mi obálka, a tak jsem si řekla, že ji zkusím. Čekala jsem trošku něco jiného, ale byla jsem příjemně překvapená, mělo to příběh, humor i sympatické postavy. Jediné, co mi trošku vadilo a kazilo dojem, byly sprosté názvy pro intimní části těla.
Výborný kousek od skvělé autorky. Absolutní spokojenost jen škoda, že to tak rychle uteklo
Trýznivá minulosti obou hlavních postav nejspíš vzala za své. Jeden stvořený pro druhého. Nic zvláštního, nic závratného, ale neurazí. Malá oddychovka.
sex humor pro ženy romantika erotické romány
2019 | Nesnáším tě |
2018 | Alfa samec |
2018 | Šéf |
2019 | Rebelský dědic |
2019 | Rebelské srdce |
Super byla jsme nadšená ale přišlo mi že alfa samec byl lepší. Chase a ten jeho příběh byl hodně smutný. Vřele doporučuji čte se to rychle čekáte jak to bude dál