Šéf
Vi Keeland
Reese potkává Chase Parkera u toalet v restauraci. Zrovna se marně snaží dovolat své kamarádce, aby ji vysvobodila z nepodařeného rande. Chase pohotově přispěchá s nevyžádanými radami a označí ji za mrchu. Kamarádka ale telefon nezvedá, a tak se Reese vrací za svým doprovodem. Stále jí to ale nutí pokukovat po pohledném Parkerovi, který sedí kousek opodál. Najednou se však Chase se svou společností objeví u jejich stolu a začne sypat z rukávu historky o společném dětství s Reese. Nakonec spolu stráví příjemný večer, a když se loučí, Reese ani nedoufá, že by se někdy mohli znovu potkat. Chase se však o měsíc později stává jejím novým šéfem…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2022 , Ikar (ČR)Originální název:
Bossman, 2016
Knížka se mi líbila, ale kvůli autorce jsem asi čekala trochu víc.
U těchto knížek se většinou nemohu odtrhnout, ale tentokrát jsem se tolik "nezažrala".
Chování Chase ke konci mi přišlo hloupé, i když ho asi nějakým způsobem chápu.
Mám tuto autorku rada a knihy ako tato sa citaju lahko a rychlo :) kludne si ju po case precitam znova, mam rada autorkinych hlavnych hrdinov :)
Skvělý čtení, musím říct, že to pro mě mělo hlavu i patu a moc mě to bavilo. Ch. byl božský a tak to má být. :)
Šéf je samozřejmě výborná knížka. Pro mě je ale od Vi Keeland nejslabší (asi by bylo výstižnější napsat nejméně oblíbená). Za mě už tam bylo příliš bolesti, příliš minulosti, příliš smutku, příliš smrti. Chci se u takových knížek smát, sledovat hlavní dvojici. Dojímat ano, ale tak nějak hezky.
Tato kniha byla pro mě odpočinková kniha. Četla se mi stejně dobře jako série After, jen tam bylo daleko méně sexu než jsem čekala u erotického románu... Nevadilo mi to celé okecávání okolo, ale trochu mě vadila zápletka. Chase se celou dobu snaží ji dostat a Když se mu konečně poddá, tak se stane něco, kvůli čemu to celé pose**(Chase). Chápu, že zjistil něco co mu znovu ublížilo, ale podle mě se to dalo zvládnout lépe. Vysvětlení proč pro ni není dobrý, se mi líbilo. A konec - tak to by se mi taky líbilo. + miluji jejich malé lži.
Začátek byl super, pak uz tolik ne. Ale precetla jsem to i tak za den
Kdyz uz ji mam doma (dárek), urcite se k ni jednou vratim.
Celkem propracovaný příběh, který naplňuje všechna pravidla žánru. Sympatické postavy, spousta flirtování a pár traumat z minula - všechno, jak jsem si představovala, když jsem si chtěla u Šéfa odpočinout.
Oddechové čtení, celkem dobře čtivé, ale za mě tomu něco chybělo. Neustále postrkování na téma " co spolu budeme dělat v posteli" a ve výsledku tam je pouze klasický sex, což by mi ani nevadilo, ale moc mi neseděla uměle vykonstruovaná zápletka, která nedávala i přes flashbacky moc smysl. Buď člověk prostě tragédii překonal nebo ne, nemyslím si, že je něco mezi. Nebylo to špatné, ale jsou lepší knížky v tomhle žánru, například Božský bastard.
Nový rok je ten správny čas na vrátenie sa k mojim najobľúbenejším knihám, tu je ďalšia z nich :) Ani neviem, koľký krát ju už čítam a nikdy som k nej nenapísala komentár :(
Kniha Šéf bola vtipná, zároveň smutná a mala rýchly spád. Dvojica hlavných hrdinov bola naozaj trafená, pri ich 'zážitkoch zo spoločnej minulosti' som sa skoro počúrala od smiechu...
Chase bol sladký a zábavný blb a Reese bola zlatunká.
Škoda, že tých kníh len od Vi je u nás vydaných tak málo :(
Krásný, oddechový příběh, u kterého člověk místy neví, jestli se smát nebo plakat. Nemáte šanci si přečíst jen jednu kapitolu před spaním, kniha Vás strhne s sebou a jakkoli se snažíte na ni nemyslet - stejně myslíte a dohadujete se, jak dopadne.
Mé čtení začalo v devět večer přesně s tím, že kapitola stačí a zbytek příště. Poslední list jsem nakonec otočila v jednu ráno s pocitem, že konečně znám konec.
Za mě je tento příběh trošku slabší než Alfa samec, přesto si i on zaslouží to nejlepší hodnocení.
Milé, vtipné, jiskřící romantikou, vášní, flirtem. Už dlouho jsem se takhle nepobavila u namlouvání, mělo to přesně to správné napětí, přesně tu správnou dávku provokace a drzosti, co se mi na tomhle typu knih líbí.
A přesně jak už tu bylo řečeno, nemám ráda, když na to dva vlítnou hned na páté straně a pak je kniha v podstatě o ničem. Tady to člověka nutilo číst stále dál, atmosféra houstla, napětí se stupňovalo, a vy jste se na ta příjemně lechtivá dostaveníčka těch dvou fakt těšili ;)
Ke konci měl příběh maličko obehranou šablonu (jak už tu také někdo napsal), ale nakonec mi to ani nevadilo. Možná proto, že tenhle typ knih zase tak často nečtu, takže to pro mě až tak moc obehrané zase nebylo.
Prostě, já se bavila. A ačkoli nemám ráda tenhle typ obálek, tak tahle se jim povedla :)
Skvěle napsaná kniha. Přečteno velmi rychle.
Nicméně bych byla opatrná s označením, že se jedná o erotický román.
Velmi lehká erotika začíná někdy v polovině knihy, ale podotýkám - velmi jemná.
Skvělá kniha, u které se zasmějete a i pláčete. Chase a jeho příběh byl dojemný a Reese byla taky skvělá. Doporučuji
Tato kniha patří k mým třem top knihám. Přeskakovani do minulosti jsem ze začátku nesnášela, ale pak když dej nabiral tempo.... Užila jsem si každý řádek. Dávala jsem číst jiným a všichni máme stejný názor. Šéf je prostě super, už jsem ji četla potřetí za 10 měsíců.
U knížky jsem se dost bavila. Opravdu skvělá knížka. Chase je prostě Pan Šéf.. Jedná z nejlepších knih, co jsem četla.
sex humor pro ženy romantika erotické romány
2019 | Nesnáším tě |
2018 | Alfa samec |
2018 | Šéf |
2019 | Rebelský dědic |
2019 | Rebelské srdce |
Další knížka, u které mne příběh vtáhl do děje hned od začátku, hltala jsem každá slova až do konce a po dočtení jsem potlačila slzu. Líbilo se mi uspořádání kapitol a oba pohledy hlavních hrdinů, i přes to, že kapitoly byly převážně věnované hlavní hrdince Reese. Její šéf Chase je samozřejmě jako u většiny hlavních hrdinů v erotických románech neodolatelný muž s vypracovaným božským tělem, velkým mužstvím a samozřejmě má ty nejkrásnější oříškové oči. Rozumím moc dobře aurotkám, které tyto knihy píší, protože jejich romány útočí na konkrétní představy a fantazii většiny žen. Oceňuji vylíčení ženského pohledu na to, jak je opravdu těžké pracovat se sexy šéfem, když Vás fyzicky přitahuje a i Vy mu nejste tak úplně lhostejná. Určitě tato kniha stojí za přečtení.