Síla introvertů
Sylvia Löhken
Konečně kniha, která se zabývá vnímavou polovinou lidí – introverty – se všemi jejich silnými stránkami a bariérami v komunikaci s druhými i sebou samými. Tato jedinečná publikace je vhodná pro všechny introvertní osobnosti, které díky ní pochopí samy sebe. Dozví se, jak skvělé jsou jejich silné stránky a přednosti jako například vytrvalost, schopnost naslouchat nebo analytické myšlení – dovednosti, které jsou dnes potřeba více než kdy jindy. Introverti získají prověřené strategie a praktické tipy, jak řešit překážky vyplývající z jejich introvertní povahy, jak navazovat kontakty, jak jednat a vystupovat na veřejnosti. Pro extroverty kniha nabízí cenné informace pro pochopení introvertů a ukazuje, co se od nich mohou naučit – jak v soukromém, tak profesním životě. Velmi čtivá, zajímavá a dobře strukturovaná knížka obsahuje také mnoho testů, příběhů introvertních lidí či otázek a odpovědí, které vám pomohou na cestě vpřed. Využijte tuto příležitost a naučte se znát dobře sami sebe.... celý text
Literatura světová Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: 2013 , GradaOriginální název:
Leise Menschen - starke Wirkung. Wie Sie Präsenz zeigen und Gehör finden, 2013
Zajímavá knížka jak pro introverty, tak pro extroverty. Jako zarytý introvert jsem tam našla spoustu užitečných poznatků a myšlenek, které mi pomohly ujasnit si své přednosti i překážky. Nedočetla jsem ji sice celou, ale to potřebné jsem si v ní našla :).
Kniha je zaujímavá obsahuje mnoho tabuliek a testov čo ma trochu nudilo keďže som už na začiatku zistila, že som introvert. Knihu som nedočítala.
Kniha je dobre napísaná. Nie je to čítanie len pre introverných ľúdí, ale aj extrovertov, ktorí s nimi žijú, či už ako partneri, rodičia, alebo kolegovia. V časti o práci sa autorka viac zameriava na introvertov vo vedúcich pozíciách.
2013 | Síla introvertů |
2018 | Šťastný introvert |
2014 | Introverti a extroverti |
2023 | Trénink komunikace pro introverty |
Ze začátku jsem trochu litovala, protože jsem se nedozvěděla nic nového. Ale dobré informace např. pro extrovertní přátele/přítele/přítelkyni. V druhé půlce se ale dostává k určitým radám, které se každému introvertovi určitě hodí.