Trhni si, Ethane

Trhni si, Ethane
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460529/bmid_trhni-si-ethane-qcv-460529.jpg 4 515 515

Sincerely Yours série

< 2. díl

Přátele si držte nablízku, nepřátele ještě blíž... Ethan nesnášel Rachel Dawsonovou už od sedmi let. Jeho sousedka je důvodem, proč téměř všechny jejich dětské hádky skončily tím, že jí něco zapálil (nebo ona jemu). Udala ho, když porušil večerku. On ji prásknul, když lhala, že má kluka. Tak to mezi nimi pokračovalo celou střední školu a před odchodem na univerzitu si přísahali, že už spolu nikdy nepromluví. Jenže během posledního ročníku se Rachel jednoho dne ukázala v Ethanově bytě a požádala ho o dočasné ubytování. Žít spolu den za dnem je čím dál obtížnější a jedna vášnivá hádka změní všechno. Tedy téměř všechno.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Forget You, Ethan, 2018

Renka931
12.06.2021 5 z 5

Božéé! To byla taková krása, myslím, že tahle kniha vystihuje i všechny z nás co milujeme romance. Ethana jsem si zamilovala. Je užasnej.. a ruku na srdce, taky mam touhy a přeromantičtělý představy o rande atd.., :)

Ketfl
11.06.2021 4 z 5

Whitney G. opravdu zbožňuju, ale musím říct, že tohle je opravdu zatím její nejslabší kniha. Možná je to i tím, že mi hlavní postavy tentokrát nebyly moc sympatické. Ethan ještě šel, ale Rachel mi přišla fakt mega divná. Začátek knihy mě upřímně vůbec nezaujal. V průběhu se to začalo zlepšovat a konec jsem si docela dost užila, moje romantické srdíčko si ke konci opravdu zaplesalo. Když člověk nemá od knihy nějaké přehnané očekávání a prostě to vezme, tak jak to je, že se jedná o opravdu odpočinkovou a romantickou četbu, tak se to zklamání možná trochu zmírní. Každopádně Whitney to opravdu umí jinak napsat lépe. Snad se s příští knihou vrátí zase na svou pětihvězdičkovou úroveň.

Zomy
11.06.2021 3 z 5

Tentokrát je to jen slabý odvar Whitney, na kterou jsme zvyklí (zvyklé).

Zaprvé nechápu, proč autorka použila úplně stejný motiv jako ve své jiné předchozí knize. S pozdravem, Carter je fakt úplně stejný - jen mnohem lepší. Vtipnější, peprnější, možná i dojemnější.

Zadruhé mi Rachel nebyla úplně sympatická, což se mi s Whitney G. taky ještě nestalo.

Zatřetí předchozí partneři Ethana i Rachel byli vykresleni příliš ujetě, až parodicky.

A začtvrté - a to je to nejpodstatnější - jsem tam tentokrát tu lásku necítila, nějak jsem to Rachel a Ethanovi nevěřila.

Vypadá to, že autorka napsala takovou rychlovku, asi aby plnila kvóty. Když to budete brát taky jako takovou jednoduchou rychlovku, tak budete mít fajn večer.

Leny68
11.06.2021 4 z 5

Pohodová oddechovka...

JanuldaN
08.06.2021 3 z 5

2,5* Oddechové, pohodově čtení pro dlouhé letní večery. Od knihy nesmíte očekávat moc. Jednoduchý příběh s předem daným koncem. Za mne nejslabší Whitney G. Oceňuji, že autorka do knihy vložila odkaz na její předešlé dílo S pozdravem Carter.

Evka3814
08.06.2021 5 z 5

To byla radost číst❤vtipné,sladké, vášnivé, smutné...prostě dokonalé. Není k tomu co víc dodat,jako vždy super příběh

havrmoni
08.06.2021 3 z 5

Trochu kopie S pozdravem..... Alespoň mi to tak přišlo. Tohle se mi líbilo i míň. Rachel byla a to i na mě, trochu divná. Dopisy fajn, láska a tak....jo tak sladká oddechovka. To prostředí kam byl příběh zasazen mi tak nějak nesedělo. Jako jenom taková kulisa o které toho autor
moc neví. Ale to je můj pocit. Když to schrnu- přečetla, relaxovala a stačilo.

MarKy95
07.06.2021 3 z 5

Bohužel za mě zklamání. Ta Rachel, to jsem neměla slov...

lusitta05
07.06.2021 4 z 5

Presne oddychovka ako má byť,bolo to super.

2688
03.06.2021 5 z 5

V první řadě chci říct že každý kdo čte romanťárny není tak přeslazenej jako Rachel a aplikuje to i v reálu :-) pro mě je to skvělej únik od života kde není vše růžové a konec je happy-end ....

Příběh Ethana a Rachel byl přesně tak sladký ♡a romantický s kouskem humoru jako každá knížka od Whitney a tím se řadí do spolehlivé autorky kde si užijete tu ♡,,Pravou nehynoucí lasku'' ♡

Za mě max ☆

PS: Jak zmiňuje Majuš333 - Velký Medvěd třu ti stehno byl vážně pošuk :-D

Majuš333
03.06.2021 5 z 5

Toto bola taká krátka jednohubka na oddych... Teším sa, čo nám ďalšie Baronet nadelí od Whitney G.

PS: Tate, teda Veľký Medveď bol fakt pošuk...