Neskrotená

Neskrotená
https://www.databazeknih.cz/img/books/80_/80592/neskrotena-80592.jpg 4 1201 1201

Škola noci série

Všetko je nanič, keď sú vaši priatelia na vás naštvaní. Zoey Redbirdová o tom vie svoje. V priebehu pár dní stratí nielen všetkých troch nápadníkov, ale príde aj o podporu skupinky priateľov. Zostane jej iba jedna nemŕtva a jedna neoznačená priateľka. Neferet sa chce ľuďom pomstiť za vraždy upírov a vyhlási im vojnu. Zoey však tuší, že je za tým niečo iné. Lenže kto jej uverí? Situácia je čoraz nebezpečnejšia. Vernosť prechádza skúškou a najavo vyjdú šokujúce plány. Starobylé zlo znovu ožíva...... celý text

Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Ikar (SK)

Untamed, 2008

Vendiii1
03.04.2011 3 z 5

Všechny díly končí tak, že prostě MUSÍTE číst další :)) Krása !

Honey0105
25.02.2011 5 z 5

Tak po docela hloupém třetím dílu bylo tohle příjemné počtení. Je pravda, že jde o puberťáckou plácačku, ale stejně mě to poměrně baví. Tenhle díl mě bavil asi společně se druhým nejvíc (možná za to může i fialový přebal :D).
Tentokrát musím uznat, že některé ty historky mi přišly poměrně strašidelné a celkově to mělo napínavý nádech. Také se ale objevilo pár naprostých hloupostí, které jsem nechápala, proč tam vůbec jsou. Také nechyběly přehnané pasáže, těch bylo také poměrně dost..
Když to ale těď zhodnotím, tak stejně se mi kniha líbila a musím říct, že to bylo příjemné odreagovací čtení. Ale také už jsem si musela hned připravit další díl, protože ukončení téhle knihy hned žádá, abyste četli dál.
Ještě přidávám plus babičce Redbirdové. To je jedna z mých nejoblíbenějších postav. A jsem také ráda, že nešlo o tak krvavě nechutný díl jako ten třetí (ten byl pěkně zvrácený!). Sice to také mělo své krvavé stopy, ale ne tak ošklivé.

Amelie
03.12.2010 1 z 5

bohuzel, presne na tomto clovek vidi, ze i naprosty idiot s neskutecne oemzenou slovni zasobou a fantasii dokaze vydelat sileny prachy, jen proto, ze upiri prave frci a ma to supr prebal...

Vera.sarance
30.11.-0001 2 z 5

Z poměrně nadějné upířiny se stává pomalu a jistě krvavý guláš.