Slávik v hrsti

Slávik v hrsti
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473534/bmid_slavik-v-hrsti-jmn-473534.jpg 4 488 488

Play On série

Kedysi bola Skylar Finchová speváčkou úspešnej poprockovej kapely. Sláva ju však neurobila šťastnou. Roky života v klamstve vyvrcholili rodinnou tragédiou a Skylar zmizla z očí verejnosti. Teraz prespáva v stane na cintoríne a nikým nespoznaná si zarába na živobytie spevom v uliciach Glasgowa. Tam si ju všimne Killian O’Dea, ambiciózny manažér nahrávacej spoločnosti. Je rozhodnutý firmu presláviť a v tom mu má pomôcť mladá bezdomovkyňa. Skylar s ním odmietne spolupracovať, no keď zakúsi odvrátenú tvár života na ulici, nemá na výber. Postupne sa medzi nimi vytvorí puto, lenže Skylar nestojí o kariéru, do ktorej ju núti. Talentovanú speváčku časom dostihne minulosť a Killian stojí pred rozhodnutím, ktoré ho môže pripraviť o všetko. Buď sa vzdá sebeckých pohnútok a zničí všetko, pre čo tvrdo pracoval, alebo stratí ženu, ktorá preňho znamená viac, než by čakal.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)

As Dust Dances, 2018

sofie92
02.04.2020 4 z 5

Nevím proč mě nutí jednu hvězdičku odebrat. Ze začátku jsem byla hrozně nadšená a pak mě to nějak opustilo, ale každopádně myslím, že knížku ještě přečtu. Sice ne 9999888990x jako Elle Kennedy, ale 3x určitě :D

margitka13
01.04.2020 5 z 5

Nádhera.
Zbožňujem Samanthu a jej kúzelné pero.
Príbeh bol krásny, plný emócií, nemohla som sa od neho odtrhnúť. Aj tá téma.. o tom že slávny ľudia to jednoducho ľahké nemajú. Každý publicitu zvláda po svojom.
Bolo to trošku „pritiahnuté za vlasy“ ale aj tak sa mi to veľmi páčilo

Ketfl
01.04.2020 5 z 5

Na knížky od této autorky se vždy moc těším. Příběhy bývají zajímavě psané, postavy sympatické a od stránek se těžko odtrhuje. Tato kniha nebyla výjimkou, i když plných 100% bych asi nedala. Asi jsem se úplně nemohla vžít do toho, ze se někdo tak bohatý dobrovolně stane bezdomovcem. Velké plus ale dávám za téma slávy, protože my obyčejní lidé si nedovedeme vůbec představit, jak strašný to musí být tlak. No, jinak nemám co vytknout. Hezká kniha.

LenRan
31.03.2020 5 z 5

Ach jo, Samantho......to byla dlouhá noc s tímto příběhem. Nešlo přestat číst, tak ti pěkně děkuji :)

Kukicka
29.03.2020 5 z 5

Uz od prvni kapitoly jsem vedela, ze me kniha zaujala a je to presne moje krevni skupina. Ten styl psani, to jak autorka dokaze davkovat a zprostredkovat pribeh, emoce, jiskreni, vzruseni... Za co ale ubiram pul hvezdy je pro me naprosto nerealny a nesmyslny dobrovolny vyber zivotniho stylu Sky. Kdo, kdyz ma spousty penez na uctu se uchyli k necemu tak extremnimu? Zalozim si treba tajny ucet, ke kteremu nikdo nema pristup, kdyz nechci byt odhalena, ale chapu, ze potom by musel byt pribeh postaven trochu jinak, jelikoz Killian by na ni v pocatku nemel paky. I pres to se mi kniha libila, precetla jsem si ji s chuti a hltala kazde slovo

tyna_88
23.03.2020

četla jsem od této autorky všechny předchozí knížky a velice mě zaujaly. tato knížka se mi líbila, hezky se četla. trošku takové oddechové čtení do postele.