Sněží, sněží...

Sněží, sněží...
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/236038/bmid_snezi-snezi-zv5-236038.jpg 4 2034 2034

Sníh o Vánocích je hezká věc, ale čeho je moc, toho je příliš. Taková sněhová bouře umí zamíchat i těmi nejlepšími plány – a když k tomu ještě připočtete čtrnáct roztleskávaček, jedno miniprase a keramickou vesničku pro elfy, bylo by na rozpletení všech těch zmatků v městečku Gracetown skoro zapotřebí nějakého anděla! Tři vánoční příběhy o tom, že ne vždycky je to, oč stojíte, taky to pravé...... celý text

Literatura světová Povídky Pro děti a mládež
Vydáno: , Yoli (ČR)

Let It Snow: Three Holiday Romances, 2008

brijana
19.11.2017 4 z 5

Povídky se pěkně četly, ale na pět hvězdiček to není.

jahlina
17.11.2017 4 z 5

Měla jsem trochu problém, protože jsem tuhle knížku začala číst po Haně od Mornštajnové, a tak mi ten první příběh přišel dost přitažený za vlasy. Ale nakonec se mi líbil asi nejvíc. Jedná se o nenáročné čtení, s kterého dýchá atmosféra amerických vánočních filmů. O Vánocích je prostě možné všechno, protože je to čas zázraků.

Jeckyyy
13.11.2017 5 z 5

Nejen, že kniha krásně vypadá na první pohled, je skvělá hlavně obsahem. Čekala jsem, že se mi bude nejvíc líbit povídka od Greena (moje srdcovka), ale nakonec tomu tak kupodivu nebylo. Nicméně tím nechci říct, že by byla špatná, to ani náhodou :) Všechny byly skvělé a čtivé, a trochu mě mrzí, že jsem je četla v létě ve 30ti stupňových vedrech.....je to totiž jedna z těch knih, se kterou si prostě chcete zalézt o vánočních prázdninách s kakaem do pelechu :) (jak už tomu ostatně napovídá název i obal knihy že :D) Takže za mě mohu jen doporučit :)

Simocka
07.11.2017 2 z 5

Kniha má krásny obal a obsahuje 3 poviedky od 3 autorov, ktoré sú najvzájom prepojené postavami a miestami, kde sa odohráva dej každého romantického príbehu. Poviedky sa pravdepodobne budu páčit young adult čitateľkám, ale pro dospelého čitateľa nie sú príliš zaujímavé a po prečítaní nezanechajú veľký dojem. Je to nenáročné čítanie pre mladé slečny počas chladných večerov.

eleanorjr10
27.10.2017 5 z 5

Nevite prosim nekdo o knizce podobne prvnimu pribehu? Prvni pribeh je jednoznacne nejlepsi, avsak i zbyle dva nejsou k zahozeni. Doporucuji, skvela knizka.

adevis
19.10.2017 3 z 5

Tuto knihu jsem si pořídila především kvůli nádherné obálce, která mě okamžitě zaujala a věděla jsem, že ji musím mít. Obsah mě zas tak moc neuchvátil. První povídka se mi moc líbila, druhou jsem nedočetla celou a třetí jsem už ani nezačala číst. Každopádně ji dám určitě ještě šanci, jen čekám na vánoční období, až bude venku zasněženo a bílo, teď venku sice bílo je, ale jen proto, že je mlha jak mlíko. Však Vánoce jsou za dveřmi (skoro), tak se na dočítání docela i těším :)) Věřím, že na knihu změním názor.

3lis
04.10.2017 2 z 5

Nevím jak ostatní, ale ja jsem si tuhle knížku chtěla přečíst kvůli příběhu od Johny Greena. Bohužel mě ale zajali více ty další příběhy než ten který mě zajímal. Knížka docela zajímavá a příběhy zajímavě propojené.

Markéta137
03.10.2017 3 z 5

Jsou i kvalitní knihy pro mladé....tohle není nic moc, kromě prvního příběhu, který byl vtipný a dobře napsaný.

Ježevika
30.09.2017 5 z 5

Knihu jsem přečetla jedním dechem a myslím, že si plný počet hvězdiček naprosto zaslouží. A to zejména díky nápadu propojit tři povídky v jeden moc fajn příběh, jenž všichni tři autoři velmi podařeným literárním stylem.

dee8767
29.09.2017 5 z 5

Miluju tuhle knížku, sto procentně si musím dát re-reading! Musím říct, že tahle knížka se naprosto vyrovnala Hvězdám, i když každá knížka nese úplně jiný příběh. Respektive Sněží, sněží,... obsahuje hned tři příběhy.
Moc se mi líbí nápad, že každý autor napsal jednu povídku. U mě vede první povídka!
Je to naprosto kouzelné čtení, ideální si s touto knížkou lehnout v zimě nebo ještě lépe o Vánocích do křesla, přikrýt se dekou, udělat si čaj, kafe nebo kakao a vychutnat si odpočinkové čtení!

Tereziee
10.09.2017 3 z 5

Ideální vánoční oddychové čtení :)

Erummeldë
07.09.2017 4 z 5

První povídka se mi velice líbila, byla plná překvapení s kouzelným koncem. Ta druhá mě ze začátku vůbec neoslovila a nebylo snadné se jí prokousat. Nakonec se všechno zajímavě propletlo. Knížka se docela dobře četla a místy byla i docela vtipná.

nani_nka
24.08.2017 3 z 5

Táto krásna vločková obálka ma presvedčila ku kúpe tejto knižky na spríjemnenie dlhých zasnežených večerov pri krbe. Ide o tri krátke, vzájomne prepojené zimné príbehy, pri ktorých si oddýchnete a nasajete vianočnú atmosféru. I keď po týždni na ne zabudnete, zanechajú vo vás taký milý pocit :)

hanka0308
22.08.2017 3 z 5

Vánoční čtení pro mlaďochy :) Pohodové, poklidné, volně na sebe navazující tři příběhy naplněné hromadou sněhu a romantiky pro teenagery.

Maanna
18.08.2017 3 z 5

Je to takové nekomplikované, sladké, místy humorné, místy trochu natahované. Nemohu říci, že bych bez přečtení této knihy nemohla žít, ale svou atmosféru to mělo, takže jako odpočinková literatura, proč ne?

TerezaJágrová
17.08.2017 4 z 5

Kniha se mi moc líbila až na druhou část od Johna Greena,tahle část mě nejvíce zklamala,ale zbylé dvě opravdu stojí za přečtení. Od knihy jsem se nemohla odtrhnout a je to rychlé čtení.

tezzpoletsar
15.08.2017 5 z 5

Velmi čtivé a hezké příběhy, hlavně ten první! Nemohla jsem se odtrhnout.

klara5574
07.08.2017 3 z 5

Dobrá oddechovka, ale nijak nepřekvapí. První příběh byl nejlepší

Terri257
27.07.2017 5 z 5

Vánoční knížka, která by neměla minout správně naladěného knihomola! Příběhy v nichž se proplétají postavy a nakonec vše dává smysl. Měla jsem ji přečtenou velmi rychle. Z knížky na mě dýchla vánoční nálada a vše co je s ní spojené. Mám na ni zálusk o letošních vánocích.

Chika
27.07.2017 5 z 5

Za mě příjemné a hezké čtení. Příběhy se mi líbily. Líbilo se mi, že mají vždy něco společného a osoby se v nich prolínají. Líbil se mi styl psaní, krátké kapitoly. Oddechové, pohodové. Spíš vhodnější na zimu, kdy si člověk zaleze pod deku s kakaem.