Večeře v horách
Sandra Brown
Snídaně v posteli série
< 2. díl
Jedenatřicetiletá vdova Alicia Russellová si vyjede se svými dvěma syny do srubu u jezera na týdenní prázdniny. Čeká ji tam osudné setkání s Piercem Reynoldsem, mužem, který navždy změní její život. Oba se právě nacházejí v mezní životní situaci, kdy si musejí jasně stanovit, co je pro ně prioritní. Do složitého rozhodování zasáhne blesk vzájemné přitažlivosti. Jejich sblížení by uvítali Aliciini synové i Pierceova dcera. Bohužel Alicia netuší, jaká závažná okolnost brání rozvedenému Pierceovi, aby s ní navázal trvalý vztah, přestože ji zřejmě opravdu miluje…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , Ikar (ČR)Originální název:
Send No Flowers, 1984
Děj nic moc, pořád dokola to samé a ten přeslazený konec. Brr. Další díl Snídaně v posteli určitě číst nebudu.
Je to pokračování Snídaně v posteli, doporučuji ho přečíst jako první, pak máte jasno v chování hrdinů.
Boj o život a zároveň lásku, toť hlavní idea příběhu. Chování synů Alicii je velice osvěžujícím a vtipným doplňkem.
Jednou za čas knihy od S. Brownové neuškodí. Když jich ale přečtete víc za kratší dobu (jako já) tak je o všechno jedno a to samé. Skladká romantika že z toho ukapává med, heppy end a láska jako trám až do smrti.
Tak mám za sebou další knížku z pera Sandry Brown, která mě nijak nenadchla, naprosto jednoduchý a opakující se děj, předvídatelný a tak přeslazený konec.... No, možná jako hodně nenáročná oddechovka dobrá, ale mně už ty její neustálé a pořád dokola popisované erotické scény lezly už prostě krkem... Láska je sice pěkná věc, ale já čtu raději knížky, kde se taky děje i něco jiného a věřte, že i takové Sandra umí napsat. Tato mezi ty její pěkné, čtivé, napínavé a vtipné rozhodně nepatří. Tak snad příště...
První seznámení s touto spisovatelkou nedopadlo zrovna nejlíp. Tak jednoduchoučký příběh plných "tepajících" věcí jsou už dlouho nečetla. Romantiku mám ráda, ale úplně jinak zpracovanou.
Velmi průměrný slaďák. Jednoduchá zápletka. Čtenář velmi brzy zjistí,že román končí A žily štastně až na věky.
Ak máte radi príbehy s deťmi, čítajte! Roztomilý, pekne napísaný ľúbostný príbeh, ktorý by som zaradila tak medzi lovestory. Veľké dejové sekvencie a nezabudnuteľné myšlienky tu však nehľadajte. Je to jednoduchý príbeh na dlhé zimné večery. Za 4 hodiny máte knihu prečítanú.
Úžasná kniha,kterou jsem přečetlajedným dechem.Ovšem jsem nevědela,že je to pokračování knihy Snídaně v posteli.Dopoučuji si přečíst teprve tu pvní a pak tuhle.Krásná a romantická kniha.Je to moje první knížka od tehle autorky a tím si mě i získala.
Bohužel jsem taky četla nejdřív tento díl. Mělo by to být v knihovnách líp značený. Ale i tak mě kniha moc bavila. Byla to romarťárna, ale hezká.