Srdcerváči. Kniha 2

Srdcerváči. Kniha 2
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/420221/bmid_srdcervaci-kniha-druha-epB-420221.jpg 4 930 930

Srdcerváči / Motýliky série

Nick a Charlie jsou nejlepší kamarádi. Nick ví, že je Charlie gay, a Charlie si je jistý, že Nick není. Ale láska dovede překvapit a Nick tak přijde na spoustu věcí o svých přátelích, o své rodině a i o sobě samotném…

Literatura světová Komiksy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo

Heartstoppers. Volume Two, 2019

Akléda_
25.10.2020 5 z 5

Skvělé, skvělé, skvělé! Lepší než první díl, postavy se tu zase více poznávají a my s nimi poznáváme jejich problémy. Knížka se sice odehrává v trochu paralelním vesmíru, kde je každý pár součástí LGBT komunity, ale i přes to to mám hrozně moc ráda a těším se na další díly.

michaella03
28.09.2020 4 z 5

Charlie s Nickem jsou skvělí, co víc napsat :D

lusitta05
21.09.2020 4 z 5

Pokračovanie sladkého príbehu, rýchlo sa to čítalo, bolo to zábavné a veľmi fajn.

Zuzvil
11.09.2020 4 z 5

To je ta nejroztomilejší a nejvíc ťu-ťu četba co snad znám :-) Teď když už jsem věděla, že je komiks černobílý, tak jsem byla s formou i grafikou moc spokojená, parádně sedí i font písma, super. No a příběh je krásný, slaďoučký, mladoučký, prostě ideální pro LGBT komunitu, i když si myslím, že je tam vše až moc jednoduché (teď myslím čistě v rámci příběhu hlavních postav) a to v životě bohužel není, ale na druhou stranu se mi tam líbí, že vidíme pochybnosti, znázornění, že vše není jasně buď bíle nebo černé, atd.Vezme vám to maximálně hodinku času a můžu vřele doporučit.

ondras666
16.08.2020 3 z 5

Můj první komiks v životě. Docela mne bavilo jej číst, ale musím přiznat, že tenhle žánr není úplně pro mě.
Téma je coming out jednoho z hlavních hrdinů, který hledá sám sebe. Podle mě dobře zpracované, ale nijak extra mě to neoslovilo.

LilianaFalcon
16.08.2020 4 z 5

Až na to, že čtení takovýhohle komiksu nezabere ani hodinu... To bylo vážně roztomilé.

ja.knihomolka__
09.08.2020 2 z 5

2⭐️/5⭐️
Druhý díl Srdcerváčů se mi líbil víc, sice jsem z toho měla divný pocit, jako že všech LGBT knížek, ale už se tam neřešily takové blbosti.
Ale asi potřebuju číst něco delšího, ne komiks, který mi zabere hodinu, protože z toho pak nemám takový požitek.
Ale ilustrace i obálky jsou nádherné, tak jako v prvním díle.

anetka.repova
04.08.2020 5 z 5

Druhý díl ještě lepší nez ten první. Opět krásné a milé.

uarda
02.08.2020 5 z 5

Já tyto knihy prostě miluju. Už jednička byla úžasná a dvojka je ještě lepší. Nemůžu se dočkat třetího dílu. Všem vřele doporučuji :-)

BetyN.
31.07.2020 5 z 5

Už jedničku jsem si zamilovala, ale druhý díl je ještě lepší. Opět mi to skvěle zvedlo náladu a při čtení jsem se nemohla přestat usmívat. Věřím, že pro spoustu lidí bude taková dávka roztomilosti příliš, ale já Srdcerváčům fandím. Oproti předchozímu dílů přidávám hvězdičku na plný počet.

chaera
29.07.2020 5 z 5

(čteno v originále) Po přečtení prvního dílu jsem se hned pustila do tohohle. Příběh Nicka a Charlieho jsem si naprosto zamilovala a ani tento díl mě rozhodně nezklamal. Sladké, milé, člověku to nedá, aby se při čtení neusmíval. Stejně jako u předchozího dílu se i tento čte neuvěřitelně rychle a snadno, takže jsem to měla hned přečtené. 5/5

oblakaknih
04.07.2020 5 z 5

Tohle čtení mě jednou zničí. Podle mě neexistuje kniha, u které bych se cítila lépe než u této.
První díl byl skvělý, okamžitě jsem si ho zamilovala a věděla jsem, že se musím pustit i do dalších.
Jediné, co se dá knize vytknout je to, jak je krátká. Měla jsem ji přečtenou asi za hodinu. Už teď se nemůžu dočkat, až příběh zapomenu a pustím se do série znovu.
Stejně jako první díl je to roztomilé, řeší to i nějaké důležité téma a nemůžete se při čtení neusmívat.
Myslím, že kdybych knihu četla na veřejnosti, musela bych se za sebe stydět. Smála jsem se dokonce nahlas!
Autorka vše skvěle popsala, každé postavě dala něco speciálního a promyslela příběh do nejmenších detailů.
Těším se na další díl.
Miluji a doporučuji!

lena.o.knihach
02.07.2020 4 z 5

Do druhého dílu jsem šla s velkým očekáváním, ale nejspíš jsem to trochu přepískla a autorce jsem věřila až moc.

Ano, bylo to stejně roztomilé, ale něco tomu chybělo. Nicméně Nick a Charlie stále super, ale už to má to svoje "ale". V podstatě tam všechno plynulo jak po másle a nedočkala jsem se žádného dramatu.

Doufám, že to třetí díl zas trochu oživí.

SakiG
21.06.2020 4 z 5

Hezké, milé, roztomilé. To je tak asi všechno co by se o knížce dalo říct. Děj je předvídatelný, kresba lehce minimalistická a za půl hodiny máte knížku přečtenou. Ale je to sladké. Samé pusinky, tajné scházení a roztomilé SMSky. Proto se mi to líbilo, proto si přečtu i další díl a proto dávám 4 hvězdičky :3

milan.krimsky
19.06.2020 5 z 5

Druhý díl tohoto romantického komiksu je o opětování a přijímání lásky a coming outingu, opět nechybí to co by měl správný děj mít; těším se na další vydání třetího dílu

SknihouVrukách
19.06.2020 4 z 5

Pred pár dňami som dočítala druhý diel grafického románu Heartstopper. Za mňa bol druhý diel o dosť lepší ako prvý. Páčilo sa mi, že sa v knihe riešili vážnejšie témy a príbeh nebol taký naivný ako v jednotke. Áno, dej je stále jednoduchý a naivný, ale má dej v dvojke má pridanú hodnotu. Postavy mi bolo sympatické a knihe nemám čo vytknúť. Určite si ju prečítajte.4⭐/5⭐

Pitbullka
08.06.2020 5 z 5

I druhý díl byl milý, svižný a bavil mě. Těším se, kam se bude příběh ubírat dál.

Jaehyun
02.06.2020 4 z 5

První díl mi přišel lepší :/ tohle byla trochu nuda za ty peníze. Zbytečné řešení toho co vlastně Nick je. Autorka druhý díl mohla využít trochu jinak a líp. Navíc ty "zvukové efekty" přeložené z aj do čj jsou ehhh. Kdyby ta kniha nebyla v aj dražší tak bych si koupila, protože si myslím, že by byla čitelnější.

blackoutzuzi
20.05.2020 5 z 5

Druhý díl mých oblíbených Srdcerváčů.
A nezklamal :) Komiks s LGBT tématikou, podaný velmi citlivě a neuvěřitelně roztomile. Nemohla jsem si pomoct, úplně jsem se u příběhu rozplývala! Jsem moc ráda, že knihy s touto tématikou vycházejí čím dál víc a dodají někomu, kdo to potřebuje, odvahu a hlavně - ukazují, že být "jiný" je úplně a naprosto v pořádku!!

bara-z5649
17.04.2020 5 z 5

Jen a jen se bude neustále u tohoto komiksu culit a usmívat a taky občas hihňat nad některými scénami????.