Řekni mé jméno

Řekni mé jméno
https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/248969/bmid_stark-international-rekni-me-jmeno-GGA-248969.jpg 4 192 192

Stark International série

1. díl >

Dalším románem autorky J. Kenner začíná nová žhavá a emočně vypjatá trilogie, která nás opět zavede do strhujícího světa vášní mocných a záhadných mužů a krásných žen, známého z předchozí série Odhal mě, Pokoř mě a Propusť mě. Řekni mé jméno je příběhem Jacksona Steelea, odhodlaného muže, který si jde vždy za svým, a zdrženlivé Sylvie Brooksové. Odstup jí však nevydrží dlouho… *** Setkání s Jacksonem Steelem bylo pro moje city šokem. Byl tak sebevědomý a panovačný, že si okamžitě podmanil všechny kolem … a každou ženu. Jenže Jackson chtěl mě. Stačil pouhý pohled, abych ztratila dech, a jeho dotek ve mně zbořil všechny zábrany.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Say My Name, 2015

martiiinkajjj
09.11.2015

Tuto spisovatelku jsem mělo moc ráda, líbil se mi styl jejího psaní, ale tato její nová knížka je prostě strašná. Nemohla jsem se vůbec začíst a celkově mi ten děj přišel hodně tuctový. Knížku jsem musela odložit po 100 stránkách. Za mě bohužel jen * :-( a to jsem se na tu knížku moc těšila. Opravdu velké zklamání. No a obal knihy???Hrůza a děs :D

EvaSupovic
24.10.2015 4 z 5

Nedávám plný počet, protože trilogie o samotném Starkovi se mi fakt líbila moc, ale možná se to rozjede v pokračování :-)

Julie Kenner
americká, 1965