Súboj v Podzemí

Súboj v Podzemí
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/531020/bmid_suboj-v-podzemi-65b7bd3fb8757.jpg 4 382 382

Podzemí série

Finále strhujúcej série je tu! Will Burrows nemá na výber a opäť sa vrhá do nových nebezpečenstiev. V strede Zeme – vo svete, o ktorého existencii nemá na Povrchu nikto ani tušenia – ide Willovi o život. Prenasledujú ho zradní styxovia, ktorí sú odhodlaní ísť za ním až na koniec sveta, len aby získali smrtiaci vírus späť! Jeho priateľ Drake medzitým chystá útok na styxov na Povrchu. Okolnosti sú však proti nim a v stávke je veľa. Povedie ich odvážny plán k víťazstvu alebo k istej smrti? Ak si myslíte, že na Povrchu ste v bezpečí, tak sa zúfalo mýlite!... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Fragment (SK)

Closer, 2010

Sarfias
15.11.2015 5 z 5

Celá tato série je velmi dobrá a rozhodně si ji přečtu za čas znovu. U těchto knih jsem zažila to, co málo u kterých - stesk a smutek, když se příběh pomalu, ale jistě blížil ke konci.

ŠtěpánJícha
08.10.2015 5 z 5

Výborná kniha!! Celá série je podzemí je výborná!

Jana_Z
21.09.2015 4 z 5

Souhlasím s ostatními, mohlo to být celé kratší. Ale čte se to skoro samo a o překvapení není nouze. Tak proč ne.

Elmont
20.09.2015

Předchozí díly byly excelentní, nemohla jsem přestat číst, ale koncem "Volného pádu" už jsem začínala být k sérii poněkud skeptická.. Už mi to prostě přijde trochu moc a zdá se mi, že se někde v Matrixu ocitla chyba. Byla to plánovaná trilogie. A trilogií to také mělo zůstat. Mám ráda fantasy, ale tohle je už hodně, hodně překombinované. Jako když vařil Pejsek s Kočičkou jejich dort. "Takže, hodíme tam něco z Cesty do středu Země, pak by byla dobrá nějaká potrhlá úchylná baba, kapka filozofie, obří pavouky z Harryho Pottera, ulítlýho profesora, co každýmu poleze na nervy, taky do toho šoupnem Maye, Aztéky, nebo co to bylo, už teď nevim, ale oukej, prostě ty jejich hranatý pyramidy, druhý slunce a jo, stav beztíže,... Už mě nic nenapadá, Briane, navrhni něco!" Roderick se zamyslí a kývne. "Co takhle špetka Nácků?"... Už chápete? To je ta chyba, neměli to pořád natahovat a vymyslet nějaké srozumitelné rozuzlení. Nevím, co to ti týpci brali za matroš, ale celkem se mi ta knížka znelíbila... Odložila jsem ji a nedočetla. Časem se k ní možná vrátím, ale teď na to nemám po tom všem chuť.

Alma-Nacida
07.09.2014 4 z 5

Poprvé pociťuji, že je děj natahován, aby vyšlo i na další díly. Pořád je to ale dobrá kniha.

DračiceLaura
22.06.2014 5 z 5

Byl to hodně dobrý díl, jeden z nejlepších celé série. Trochu mě překvapil naoko přátelský styx ,,Eddie'', který je podle mě tak trochu pošahaný. Jinak doporučuji !!!

Katela
22.05.2014 3 z 5

Bohužel mám pocit, že se to začíná kazit... rozhodně o něco horší než předchozí díly.

Aniga
06.03.2014 4 z 5

Tímto dílem se to mělo nějak zakončit., aby se nápad vyrovnal sérii Harry Potter , na který se tolik všude poukazuje.
Asi i já jsem tímto dílem měla skončit, abych jsem si odnesla to, co jsem očekávala od Podzemí.. každopádně mi to nedalo a četla jsem i 5 a 6 díl.

Kmotr99
04.02.2014 3 z 5

Mírně horší než předchozí díly. Trochu to kazí ten svět uprostřed země. Jinak opět dobré a mírně nostalgické. Okolo 12ti let mě to opravdu bavilo.

xflori01
29.12.2013 5 z 5

Spolu s předcházejícím dílem nejlepší kniha série. 95%

Kate99
27.10.2013 4 z 5

Prozatím nejlepší kniha ze série, ačkoliv hodnocena pouze čtyřmi *. :/

Sharka-kama
17.08.2013 5 z 5

Nejlepší! :D Každý díl je vždycky napínavý a já nemám co vytknout! Všem doporučuji!

Mako123123
01.08.2013 4 z 5

Na túto knihu som si musel riadne počkať lež vyšla.. ale oplatilo sa, lubilo sa mi aj to že konečne vyšli na povrch.. :)

BooksLucyKing
12.06.2013 5 z 5

Další bezvadný díl. Je sice pravda, že pár věcí tady bylo trochu přitaženo za vlasy už, když vezmu, jak byli napsány předešlé díly, ale aspoň to pořádně gradovalo. Spousta překvapeních, nečekané situace, zvraty. Řekla bych, že co se týče akce, tento díl byl prozatím nejnapínavější. Už se těším na další.

Radzha
30.04.2013 4 z 5

Rozhodně stojí za přečtení...Kniha je plna nečekaných odhalení a zvratů, které by mě v životě nenapadly, že se objeví zrovna v téhle sáze....Jednu hvězdu jsem ubral za to, že se mi zdá sága už moc zdlouhavá a konec pořád nikde a nevypadá to, že se brzo objeví. Ale jako oddechovka rozhodně vyhovuje.

matej1998
12.01.2013 5 z 5

Výborné čtení, jsem velmi rád, že jsme zpátky na Povrchu.

SaDiablo
04.08.2012 5 z 5

To je tuším čtvrtý díl? U toho jsem skončila. Každopádně mám bohužel dojem, že jsem z příběhu vyrostla. Je to perfektní děj, skvělé zápletky a velmi poutavé čtení, nicméně jsem první knihu dostala asi ve třinácti (dvanácti?) letech a z původní trilogie byla plánovaná po druhém díle tetralogie, nakonec po třetím autoři zveřejnili plán pěti knih, na to já nemám nervy. Pak to bude sedm a deset a co já vím, raději si někde přečtu pár recenzí a kritik, abych věděla, jak to dopadlo. S blížící se maturitou přestává být čas a možnost knihy si vybírat podle vlastního zájmu, mám alespoň (chabou) výmluvu.
Velmi mě to ale zajímá, proto v budoucnu určitě nezapomenu a vypátrám konec. Co se týče vztahové stránky, zajímalo by mě, co Chester a Elliot, jak to dopadne s touto dvojkou, autoři cosi lehce naznačili...

Selekcaje
07.04.2012 5 z 5

Návrat z podzemí...zatim nejlepší díl ze všech:)

FNM
03.01.2012 5 z 5

Taky dávám palec nahoru...zajímavý otevřený konec...těším se další dvě připravované knihy :-)

klipers
13.12.2011 5 z 5

Bolo vidieť že trocha opadlo z našich spisovateľov nadšenie z písania a mali v očiach doláriky, ale pretože mali ten dej tak dobre rozpísaný sa to prehlo v perfektnú knihu. Možno trochu moc stále chodili po tých chodbách.
Koniec si nechali otvorený. Myslel som, že sa to už zakončí, čo mi ale samozrejme vôbec nevadí ;)
Ak bude pokračovanie, ak to nebol jeden z tých klasických koncov filmov, že čo ak ešte toto ... a koniec.

napětí podzemí dobrodružství

Autoři knihy