Světelná poselství z Plejád. 2, Znovunapojení na původní kosmickou sílu
Pavlína Klemm
Nová poselství s novými informacemi a léčebnými technikami. Obsahuje opět velké množství cvičení, symboly a číselné kódy, vědění o nových kosmických dětech, energetických implantátech, světelných ochranách, aktivaci krystalů a léčení. Každá kapitola je nabita pozitivní energií, která je naladěna na energetickou frekvenci čtenáře. Hlavní téma knihy je aktivace DNA na našich původních dvanáct řetězců a vstup do kosmické energie. "Zůstaňte ve své lásce a dávejte vaši lásku dál." - Plejáďané... celý text
Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2020 , Alman (Jiří Alman)Originální název:
Lichtbotschaften von den Plejaden. 2, Wiederanbindung an die kosmische Urkraft, 2016
Absolutně zhltáno, možná jsem při tom ani nejedla, nepila a nedýchala :) Neskutečné, že je to podle skutečnosti
Jsem schopná přečíst prakticky cokoli - ať už je to příběh podle skutečné události, nebo příběh vymyšlený.
Tohle je první knížka, kterou jsem nepřečetla - ne proto, že by mě nezaujala, ale prostě jsem dál číst nedokázala. Udělalo se mi zle, knížku jsem po pár stránkách zavřela a už je zpátky v knihovně....Myslím, že velkou "vinu" na tom má fakt, že mám malou dcerku - proto jsem asi text brala tak nějak citlivěji...
Silný příběh o to víc, že je podle skutečné události. Ohromilo mě to a myslím, že tyhle ženy by měly bojovat a mluvit o tom.
Tak táto kniha bola moja prvotina o téme zmrzacenie žien.Veľmi dobrá môžem porovnaťs knihou od Waris Púštny kvet a nemôžem napísať, že by táto bola slabšia ako tá druhá.Mať v 20tich rokoch 4 alebo 5 deti (teraz sa vážne nepamätám) je kruté.Kruté je ešte viac to že aj napriek láske rodiny sú tradície na prvom mieste a vydať 13- 14 ročné do zahraničia za oveľa staršieho partneta, ktorý je ešte vzdialený pribuzný je nechutné, nechutnejšie je rodiť deti kvôli pridávkam a neodpustiteľné je žiť žene v polygami aj ked pre ňu to malo aspoň pár dní pauzy pri splnený manželských povinností.Ja osobne obdivujem Khady čo všetko dosiahla v živote a to všetko sama.
Čekala jsem od této knihy více..dočetla jsem ji, ale místo v knihovně mít nebude..Je plno jiných lepších knih na téma obřízky..
Velmi zajímavá kniha. Nikdy mě nepřestane udivovat, co udělá žena ženě, matka dceři, babička vnučce, dělají to kvůli mužům, vymlouvají se na náboženství a přitom jde pouze o zmrzačení holčiček.....neskutečné. :-(
Po dlouhý době knížka, u které jsem vydržela neusnout ve vlaku :-). Ne fakt, i přes vážné téma se autorka nevyžívá v ukrutnostech a přijde mi to zase trošku jiný pohled na život utiskovaných muslimských žen, chudých Afričanů a přistěhovalců.
Kniha je čtivá, vtáhne do děje. Popisuje skutečnou událost, boj africké ženy za svobodu žen v Africe. Autorka bojuje proti nezákonnému vdávání děvčat ve věku kolem 14 let za své příbuzné (bratrance), kdy je poté dívka podle tradice nucena rodit jedno dítě vedle druhého a na základě ženské obřízky, kterou sama v 7 letech proti své vůli podstoupila, je tak každý porod dítěte velice bolestivý. Chtělo to jistě hodně odvahy napsat o svém smutném životě.
Pro mě silná kniha, jako skoro všechny na tohle téma... Myslím, že by o téhle problematice mělo být větší všeobecné povědomí...
Tradice.... Ani o tomhle se moc nemluví a přitom by se mělo....mělo by se vědět, co se děje i v jiných zemích, ač z náboženských důvodů nebo nějakého jiného přesvědčení.
Přečetla jsem ji docela rychle, stačily 2 večery. Děj byl poutavý. Ostatně je to dramatická kniha, která člověka chytne a nepustí, dokud ji nedočte.