Tahle píseň ti změní život

Tahle píseň ti změní život
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/168792/bmid_tahle-pisen-ti-zmeni-zivot-mL1-168792.jpg 4 198 198

Hledání přátel nebylo pro Elise Dembowski nikdy silnou stránkou. V průběhu celého svého života, byla terčem posměchu a mluvilo se o ní jako o outsiderovi. Při dalším pokusu, stát se alespoň trochu populární, který ale zklame, má chuť to už vzdát. Když jde jednou na každodenní noční procházku, potká holky Vicky a Pippu, které ji vezmou do Startu. Tam objeví svou novou lásku Djing.... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , CooBoo

This Song Will Save Your Life, 2013

Arri
17.12.2013 5 z 5

Už když jsem tuto knihu viděla v obchodě, něco mě k ní táhlo, a tak jsem si jí prostě koupila.
Začátek mi přišel trošku 'divný', ale po pár dalších stránkách jsem pochopila oč jde.
Vlastně....tuto knihu jsem si oblíbila natolik, že jsem si jí 'šetřila' a snažila se číst jí co nejmíň, i když tam byly dost napínavé části, ale jak už jsem napsala, chtěla jsem si knihu šetřit, protože je naprosto úžasná.
Elisa mi přišla fajn holka, se kterou bych si rozumněla, protože se v ní tak trochu vidím. Příběh, který se odehrává v této knize se dost podobá příběhu, který jsem prožila já. (Teda až na ten 'podnik')
Doporučuju všem. (:

Desire_Lydon
14.12.2013 5 z 5

O téhle knížky jsem nic moc nečekala, ale o to víc mě překvapila. Miluju hudbu, proto je tohle téma pro mě jako stvořené. Zároveň jsem si sama zažila dobu, kdy jsem neměla skoro žádné kamarády a všichni mě ignorovali. I když né tolik jako Elisu, to je fakt. Elisa mi přišla velmi sympatická, celou dobu jsem jí fandila. Char ze začátku taky, i když se pak zachoval dost hnusně. Překvapilo mě, že na ten blog psala holka, která se jinak v knize neobjevila. Myslela jsem, že to bude Emily nebo Amélie. Závěr byl krásný a takový optimistický. Jsem ráda, že Elisa našla skutečné kamarády. Myslím, že tato kniha opravdu stojí za přečtení :)

Leila Sales
americká, 1984