Táhni z mé hlavy
Lenka Hnátová
Márty si představoval, že své dvacáté narozeniny stráví velmi divoce, třeba s bezva kámoškami, popíjením v baru a pokukováním po neznámých klucích. Nikdy by ho nenapadlo, že dostane za dárek neznámého týpka, který je placený za předvedení své nahoty. Není však striptér jako striptér. Jakmile se objevil v bytě, vylézají ven dávné bolístky a křivdy. Ano, někdy zcela cizí člověk pomůže vyjasnit dosud nevyřešenou minulost a nasměruje život úplně jinou cestou. Příběh jedné noci, která dala a vzala mnohem víc, než se čekalo...... celý text
Nemám slov, LGBT není úplně můj šálek kávy, ale tohle mě dostalo. Skvělý procítěný příběh, emoce z toho stříkaly, rozbrečela jsem se, ty dva jsem si zamilovala. Brala bych pokračování.
Na můj vkus až moc kňourání, mlaskání a dětinského chování ze strany Mártyho. Začátek docela chaotický a dost opakující se "He?" mi lezlo na mozek :-))) Ale na druhou stranu chemii a lásku jsem jim věřila snad od samého začátku. Ádri je sexy obr se srdcem na dlani a Márty je prostě Márty, protiklady se přitahují :-)
Byla jsem moc spokojena. LGBT pribehy prekvapive jako heterak vyhledavam. Mnohdy se u nich pobavim vic nez u klasiky. Takze uz mam v knihovne par svych oblibenych, ke kterym se vracim a tahle bude urcite jedna z nich :)
Citlivý příběh plný bolesti, lásky, ale i vtipu, obálka super sexy, kde seženu chlapa jako je Adry a kámošky jaké má Márty?
Fajn počtení, jen by Márty mohl být trochu míň zženštilý, ale to je jen otázka vkusu, takže za mě 5*
(SPOILER)
Knihu jsem si koupila po přečtení prvního dílka této autorky a moc jsem se těšila s čím mě překvapí tentokrát. Překvapila velmi, až po zakoupení jsem zjistila že jde o LGBT. Když vidím tythle písmenka, tak mi stojí vlasy na hlavě a říkám si hlavně už ne další příběh o tom jestli je normální být teplej nebo ne.
Překvapivě, nic takovýho v příběhu není. Márty ví na čem je, líbí se mu chlapi. Nikdo nehrotí zda je homosexualita normální a to se mi líbilo. Prostě normální příběh o klukovi, co má daleko větší problém než jen svou orientaci. Má zlomené srdíčko. Ublížili mu. Kdo by tohle neznal, že? Jenže tenhle klučina se s rozchodem neumí vypořádat a nechává v sobě city hnít. Přijde neznámej kluk aby mu s nimi pomohl.
Zní to jako pohádka, ale přitom všechno do sebe krásně zapadá, nic netahalo za uši, ani netlačilo na pilu. Zasmála jsem se nad jeho hloupostí, která byla úžasně zpracovaná a věrohodná. Márty je pitomeček, kterého byste nejraději snědli. A Adry dokonalej chlap, kterýho chce každý, i já bych si dala říct. Sedli mi k sobě. Vše mělo erotický náboj, ale když přišlo na TU scénu, tak i já jako heterák jsem ji dala a líbila se mi. Nic děsivého, nebo odporného, díky bohu! Naopak jsem za ní byla ráda.
Chvíli jsem se bála, zda nebudu obrána o hepáč, ale i ten přišel a mnohem větší než jsem čekala. Takže palec nahoru. Krásný konec dovysvětlenej, ukončenej, tak abych neměla pocit, že jsem byla o něco obrána.
Vánoční povídka, možná zbytečná, ale i po jejím přečtení jsem pochopila proč v knize je a líbila se mi. Autorka by mohla příště napsat knihu rovnou ve fantasy. Těším se s čím přijde příště.
Jediná chybka, krátké, příliš rychle přečtené! Asi ji přečtu znovu :)
přátelství homosexualita láska pro ženy zrada romantika emoce, pocity gayové LGBT, queer, LGBT+ léčba bolestiAutorovy další knížky
2023 | Nelži, andílku! |
2023 | Táhni z mé hlavy |
2023 | Vrčící naděje |
2023 | Zakázaný chtíč |
2023 | Zmatená nevinnost |
Tak tohle byla PECKA! Nevěřila jsem tomu, i když vím, že tato autorka píše skvěle, ale já si tu knížku neskutečně užila. Trvalo mi trochu déle, než jsem se začetla, ale když se tak stalo, byla jsem naprosto unešená.
Ani ne tak dějem, který byl poměrně jednoduchý, ale myslím, že tahle kniha až tolik nejede na děj, ani na sex, ačkoliv to tak podle obálky možná vypadá
Ta kniha je hlavně o charakterech, pocitech, porozumění Proto se mi tak moc líbila.
NADŠENĚ JI BUDU VŽDYCKY DOPORUČOVAT DÁL!