Podmanivý
Jodi Ellen Malpas
Tajemný hříšník série
1. díl >
Rose Cassidy doopravdy nežije, jenom přežívá. Už dávno otupěla vůči všem pocitům. Když ji však v rámci boje o moc unese mafián Danny Black, zaplaví ji čirý děs. A ještě něco – nezkrotná touha. Už o něm slyšela různé zvěsti. Prý je bezcitný. Chladnokrevný. Ale nikdo jí nikdy neřekl, že je i tak hříšně sexy. Rose ze všech sil bojuje se silnou přitažlivostí, ale jde jí to jen těžko. Nejnebezpečnější ze všech her právě začíná. Může ji ale vůbec někdo vyhrát?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2023 , XYZ (ČR)Originální název:
The Brit, 2021
(SPOILER)
Drsné, brutální a někdy tak trochu mimo. Hodně erotiky, ale žádná romantika, nebo pokud ano, tak byla naprosto šílená. V celé knize najdete pouze jednoho kladného hrdinu, ale jedná se o vedlejší postavu, takže z toho taky nic není. Hlavní postavou jsou Danny a Rosse, zdrcení, životem zničení a vlastně úplně zlomení lidé. Což chápete, protože z toho, čím si během života prošli je vám prostě zle. Tihle dva k sobě najdou cestu, a tak nějak se vzájemně ničí i napravují dohromady. Tohle je kniha, kterou musíte dočíst už jen z toho důvodu, že si Rosse sakra už konečně zaslouží šťastný konec. Četla jsem a četla a už jsem to prostě chtěla mít za sebou. Přiznávám se, že erotické části jsem přeskakovala, protože mi to nějak už nepřišlo důležité a už jsem to chtěla mít za sebou. Hlavně se dobrat konce a vědět, že vše skončilo dobře a ti zlí byli potrestáni.
Tohle nebyla kniha pro mě a vím, že podruhé ji číst určitě nebudu. Přesto to není tím, že by byla špatně napsaná. Bylo to čtivé a nebyla zde ani hluchá místa. Jen asi nejsem cílová skupina této knihy. Sáhla jsem prostě vedle. Ale tato chyba jde spíše na mou hlavu
(SPOILER)
Pekáč buchet na obálce a Terezka nemůže ve štafetě prostě chybět. Začátek byl pomalejší, ale po tom co Danny unesl Rose to nabralo obrátky. Chemie a přitažlivost je cítit na kilometry.
Rose mi byla nějakým neznámým důvodem hrozně nesympatická. Prostě mi nesedla.
Ale za to Danny? Och mňam! Já jsem asi prostě na ty zlobivý kluky.
Strašně se mi líbil vztah mezi Rose a Ester. Skoro na chlup stejná minulost. Obě hrozně lituji, ale zároveň i obdivuji. Já bych nevydržela nic neříct.
Tato kniha není jen o sexu (kterého teda potom bylo hodně), ale i o mafii. Není to žádná pohádka, ale samá krev a žádné slitování. Druhé pokusy se nedávají!
Konec byl zajímavý. Říkala jsem si nene, určitě to takto nebude. Pak mě kniha přesvědčila, že to tak asi bude, ale nakonec? Ha! Ja to věděla! Moje intuice nelhala.
Podmanivý se mi opravdu líbil, takže po druhém dílu určitě sáhnu. Doporučuji!
Struhadlo! Ta obálka se mi moc líbí :) i když teda v MHD jsem ji četla s obalem :D
Edice Tajemný hříšník bude asi moje oblíbená!
Skoro 500 stran jsem přečetla jedním dechem. Nemohla jsem se odtrhnout.
Je to fakt supr čtivé a zápletka s únosem, vězněním a sexy mafiánem byla top!
Hlavní hrdinka Rose byla tvrďák, pan Brit Danny Black taky a tak jim to spolu skvěle klapalo. Spousta scén přitažených za vlasy, hlavně ten konec ale to napětí bylo supr! Začátek byl pomalejší, chvíli trvalo, než se do toho naši hrdinové pustili naplno.
Pak mi to ale vynahradili tak, že v jednu chvíli tam bylo toho tělesna tolik, že jsem si říkala, že už je to trochu moc.:D
Ale já jsem fakt spoko. Přesně tohle jsem teď potřebovala na vypnutí.
Takže pokud vás láká mafiánské prostředí a spousta erotického jiskření a napětí, Podmanivý je to pravé pro vás :)
Tak ja neviem niekedy som sa stracala v deji, inokedy mi nieco vadilo a prosto bolo to cele take nijake, neznasam ked zacne "trdak" mäknut. A Rose no ta tiez bola taka nijaka, ked mala moznost nevyuzila ju a tie zdlhave myslienkove pochody ..... No ja proste neviem co si o knihe mysliet ale jedno viem tak skoro sa k nej nevratim
"Tak strašně tě nenávidím."Nadechl se a pak dlouze vypustil vzduch z plic."Taky tě miluju."
Úžasná,fantastická,nádherná mafiánská bomba!!!!
Mělo to snad úplně všechno.Miluji drsoně a Danny Black byl přesně podle mého gusta.
Nic nebylo sladké hned na začátku,právě naopak.Temné,drsné,kruté....senzační!!!!!
Zajímavé postavy i příběh, který se četl sám. Možná by kniha mohla být kratší, některé pasáže byly zbytečně zdlouhavé. Ale jako romanticko-erotická oddechovka super.
(SPOILER) Tak já vlastně ani nevím co napsat. Nijak zvlášť mě kniha neoslovila. Jako minulost hl.postav to je fakt nálož, ale ten zbytek no nějak nevím. Drsný zabiják- mafián, který změkne kvůli ženě , zamiluje se a happy end je tu. Fakt je, že jsem i přeskakovala a chtěla vědět co bude dál spíš ne romantiku jsem to brala jako krimi o mafiánech bez kladných postav. Jako kdo má tohle rád, příjde si na své, ale na mě to bylo trochu moc ujetý.
Tak to by šlo. Styl psaní této autorky mi vyhovuje, protože se mi kniha četla sama, jako kdybych koukala na film. Za vše také mluví fakt, že jsem se od ní nemohla odtrhnout do půl 4 do rána. Prostě jízda. Jestli chcete romantiku jak blázen, s trochou více vražd, krve, sexu a brutality... vřele doporučuji. Za mě super kniha, super příběh, hlavní hrdinové perfektní. Těším se na další díl.
Tak tady nemam co vytknout. Kniha je napsana plynule a poutave, cte se vyborne. Mafianske prostredi mam rada, Dannyho jsem si zamilovala az jsem to i obrecela . Tesim se na dalsi dil.
Asi ma to zastihlo v nedobre nálade na túto knihu. Nerada nechávam veci nedoriešené, možno sa na to vrhnem po nejakých jednoduchých romantických milých príjemných sladkých príbehoch. Lebo čítať dokola tieto temnosti už niekedy otupieva hrany a človek už má dojem nudy. A tu predsa sa chce šokovať. Mňa šokol hneď začiatok a tam som skončila s tým, že niekedy inokedy. Neskôr. Možno nikdy. Štýl písania tejto autorky mi nevyhovoval už ani v knihách predtým, tak uvidíme.
"Nemusíš se mě bát." Začala mě vískat ve vlasech. "Jsem jenom ženská, co miluje rozbitýho chlapa." "A já jsem jenom chlap, co miluje rozbitou ženskou."
Příběh z mafiánského prostředí, brutalita, znásilňování, drogy, pašování, vraždy a žádné druhé šance. A přece Danny druhou šanci dostane, a to přímo od mafiánského bosse. A Danny dá zase druhou šanci na lepší život Rose. Oba jsou rozbitý, zřejmě proto k sobě tolik pasují.
Knížka byla celkem čtivě napsaná, dobře se četla, hlavní hrdinové zajímaví a příběh jim pasoval. Styl psaní autorky mi celkem vyhovoval, nebyly tam žádné hluché pasáže. Nicméně kniha se celou dobu potácí mezi tím, že životní příběh obou hrdinů je velmi brutální a krutý a na druhou stranu neskutečná naivita příběhu, kdy hlavní mafiánský boss je vlastně neskutečně kladný, i když občas nepříjemný hlavní hrdina. Nebylo to špatné, hodně oddechové, takový ten typ knihy, kterou přečtete, ale už se k ní nemusíte vracet. Mám pocit, že se těchto mafiánských příběhů poslední dobou vyrojilo přehršel a jsou i lepší, než je tento.
Podmanivý příběh mafiána Dannyho Blacka, který neměl lehké dětství. Jednou potkal muže, který jen když někam vstoupil naháněl všem strach, jenže Danny se ho vůbec nebál, ba naopak, fascinovalo ho to. Tím začíná příběh mafiánského bosse a nadvlády nad gangy. Dokud se mu do života nepřiplete Rose. Vidí v ní vnitřní boj, který skrývá a on ho chce pokořit, připomíná mu skryté tajemství, které má i on. Překonají spolu veškeré nástrahy co jim život přinesl? Může mafián mít normální život bez ohlížení, zda ho někdo nepřišel zabít? To se vše dozvíme v tomto divokém příběhu. Těším se na druhý díl.
TAK TOTO SE POVEDLO!!! Super návyková dark romance. Danny a Rose, dva zlomení lidé, kteří i přes všechny nástrahy našli k sobě cestu.
Tato kniha mi připadala taková nijaká..je to již druhý pokus(druhá kniha)od této autorky a nesedí mi její styl psaní..
(SPOILER) Tady tato kniha byla eso tedy! Jedna z nejlepších co jsem četla. Skvělé popisy dějů, postav, neskutečně se do toho zažerete. Mafiánské prostředí zbožňuji, drsný, fakt drsný začátek, ničeho se autorka nebála a přitom to stále bylo dokonalé čitelné, celé scény barvitě popsané. Drsné střety, vnitřní spory. Nečekala jsem jakým způsobem se to celé rozhodne Danny vyřešit (než se tedy začala odvíjet celá závěrečná akční scéna) a doufala, že to dopadne k dobru obou hlavních postav.
Vážení, tak toto byla naprostá pecka! Mám načteno fakt hodně románů tohoto druhu, ale po přečtení této knihy se nemůžu zbavit zvláštního pocitu. Chci číst dál,ale zároveň sem ráda, že je konec.
Příběh z drsného mafiánského prostředí se fakt povedl, nic pro slabší nátury . Ale oba hlavní hrdinové byli skvělý.
Na závěr knihy si připravte minimálně balíček kapesníčků. Moje hodnoceni 100/100 .
mafie nebezpečí romantika touha vášeň
2014 | Odhalení |
2016 | Zaslíbená |
2019 | Ochránce |
2015 | Odpuštění |
2020 | Kontroverzní princezna |
Moje oblíbená autorka napsala vražednou mafiánskou sérii. Tento rok se s mafiány asi roztrhl pytel... Díky Bohu!!!!
Byl to vrah s andělskou tváří a černým srdcem je to monstrum, zvrácený a sadistický kretén,který neměl slitování.
Oba byli stejní každý bojoval na jiné frontě každý k tomu měl svůj důvod. Pomsta je dala dohromady, stmelila je.
Byl krutý a stihl jí vrazit facku hned první hodinu co se potkali. Touha chtíč, sexuální přitažlivost je táhla k sobě. Ona a on jsou špatní ,ale dohromady jsou jedovatí ,výbušný a dokonalý.
Vzrušující příběh plný násilí a trauma z dětství ,který byl výbušný, sadisticky a plný nečekaných zvratů.
Konec byl opět jak to tato autorka umí naprosto nečekaný ,který mě zvedl z lehátka.
Rozhodně doporučuji, moje vaječníky z tohoto monstra zaplesala.