Tajná dračí škola

Tajná dračí škola
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543740/bmid_tajna-draci-skola.png 5 2 2

Henry je zapálený fotbalista a zrovna se svým týmem vyhrál školní zápas. Sní o tom, že si jej najde hledač talentů a on se stane profesionálním hráčem. Krátká návštěva mu ale život otočí naruby a on se naopak stane dračím jezdcem. Ano – jeho nejbližší parťák je mohutný drak, se kterým měl vytvořit magické pouto. Jenže to se nepovedlo a Henry hledá cesty, jak všechno napravit. Jeho četné přešlapy možná draka spíš jen rozzuřily, ale zároveň Henryho nechtíc zavedly i na stopu něčemu jinému…... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Bookmedia
Originální název:

Feuerschattens erster Reiter, 2024


více info...

Přidat komentář

kilog
11.10.2024 5 z 5

Kniha je zajímavá a velmi čtivá, opravdu četla se jedním dechem. Je sice určena pro mladší čtenáře, ale i jako dospělý jsem si hlavní postavy oblíbil. Trochu mi to připomínalo Harryho Pottera a právě proto, mě tolik bavila. Je to takové správné dračí dobrodružství v tajuplné škole 7 ohňů a věřím že se časem natočí film nebo seriál a taky se budu těšit na další díly.

lenkaw6Vv
12.09.2024 5 z 5

(SPOILER) Moc krásná kniha, skvělý příběh, trocha napětí a hodně humoru. Kniha bude blízká dětem i dospělým. Alespoň u nás to tak bylo.
příběh mladého chlapce, který se dostane na elitní školu v Anglii, kde se cvičí na dračího jezdce. Jeho přítel drak s ním ale nespolupracuje tak, jak má. Nevytvořili si totiž pouto, které je pro dračího jezdce a jeho draka zásadní a Henrymu hrozí, že bude muset ze školy odejít. S pomocí kamarádů a jejich všímavosti rozluští záhadu, proč s ním jeho drak nechce mluvit.


Štítky knihy

draci fantasy pro děti škola

Autorovy další knížky

Emily Skye
německá, 1985
2024  100%Tajná dračí škola
2024  100%Tajná dračí škola: Drak se stříbrnými rohy
Skrýt reklamy