Tajné milostné dopisy Olivie Morettiové

Tajné milostné dopisy Olivie Morettiové
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/509673/bmid_tajne-milostne-dopisy-olivie-morett-SXC-509673.jpg 4 88 88

Kouzelná Itálie, úchvatné Positano a tajné milostné dopisy. Priscilla, Devon a Bailey jsou sestry. Už léta si ale nejsou moc blízké. Teď se však opět musí setkat, aby vyřídily pozůstalost po své matce. Při třídění věcí narazí ve staré truhle na dokumenty o vlastnictví domu na malebném pobřeží Amalfi. A aby těch překvapení nebylo málo, objeví také hromádku milostných psaní. V jednom z dopisů slibuje záhadný milenec jejich matce schůzku v den jejích pětašedesátých narozenin. Pokud tedy chtějí sestry získat odpovědi na své otázky, musí se vydat tam, kde to všechno začalo – do malebné Itálie.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (CZ)

The Secret Love Letters of Olivia Moretti

Tesset
05.08.2023 3 z 5

Takový průměr. Příběh mi přišel zajímavý, ale jeho čtení mě moc nebavilo. Vím, mělo to být takové ze života, nicméně mi to přišlo jako promrhaný čas. Škoda, nalákalo to dobře, ale nezaujalo - ale možná jsem prostě jen pro takový typ knížky zrovna neměla náladu.

sabinaK
01.08.2023 5 z 5

Krása. A i slza ukápla :)

Katerina015
29.07.2023 5 z 5

Letní oddechové čtení... Stojí za přečtení

Mercy555
27.07.2023 5 z 5

Tak tohle bylo moc příjemné pohlazení pro duši. Oddychové letní čtení, nesmírně čtivé, citlivé a emotivní, plné lásky, tajemství a nádherného popisu Itálie. I slza mi ukápla. Přimělo mě to přemýšlet o svém životě, zajetých kolejích a o tom, že člověk může chtít od života víc v každém věku. A hned bych se nejraději přestěhovala do prosluněné Itálie :-) Bylo to jiné než předchozí knihy autorky, ale určitě vřele doporučuji.

Luccinda
19.07.2023 4 z 5

Přiznám se, že na první pohled mě tahle kniha příliš nezaujala, podle anotace zněla vcelku tuctově, takže jsem jí původně vůbec neplánovala číst. Pak jsem si ale potřebovala sbalit čtení na dovolenou v Řecku a tohle mi tak nějak padlo do oka, vypadalo to jako ideální plážová oddechovka, tak jsem si řekla, že dám knížce šanci.

A udělala jsem moc dobře, román ve všech ohledech překonal moje očekávání a já jsem nadšená! Krásnou atmosféru prosluněné Itálie asi najdete i jinde, co mě na téhle knize ale opravdu bavilo byl perfektně vykreslený vztah tří sester, které se rozhodly vypátrat dávného přítele své zesnulé matky, o kterém se dozvěděly jen díky milostným dopisům, které si jejich matka roky schovávala doma.

Tři sestry, každá úplně jiná, každá řeší své vlastní životní problémy. Jejich příběh se prolíná s vyprávěním mladé Olivie, která se jednoho léta při návštěvě Itálie seznámí se svou osudovou láskou. Bylo to milé čtení plné emocí, příběh mě moc bavil a prostředí Itálie bylo jen pěknou třešničkou na dortu. Takže pokud i vy váháte, jestli se do knížky pustit, nebo jen nevíte, co si sbalit na letní dovču, Tajné milostné dopisy vám rozhodně můžu doporučit.

zuzana2599
17.06.2023 5 z 5

Tak to bylo moc pěkné čtení, prosycené slunečními paprsky, vůní moře, krásou Itálie a nehynoucí láskou, po které touží každá žena. Ach, já si tak přála, aby Olivia a Raphael byli navždy spolu. Ale oni určitě jsou, neboť jejich láska musí být věčná !
Tento román je ideálním startem do letní sezóny, líbil se mi, dojímal mne, byl prostě super. Příběh tří sester, které po smrti matky naleznou její milostné dopisy a vydají se pátrat po jejich pisateli, můžu doporučit všem milovníkům romantiky !

princesse
17.06.2023 4 z 5

Stejně hezky čtivé jako Italské léto. Tentokrát sbližování tří sester namísto babičky, dcery a vnučky. Krásné popisy míst, Amalfi, Positano, okolní příroda, barvy moře, domky... Hezky propletené osudy a doufala jsem, že Olivia a R. spolu nakonec zestárnou. Ale i o takových ztrátách je život.

Paja1709
13.06.2023 5 z 5

Moc krásná kniha. Musím říct,že i slza ukapla. A ted se jdu pustit do její další knihy Italské léto. Jinak mám od autorky přečtené vše.

havrmoni
05.06.2023 5 z 5

(SPOILER) Je to jiné než ostatní knihy, ale nádherné. Musím přiznat, že jsem břečela jak želva u posledních pár kapitol. Nikdy ve mě nebylo tolik smutku při čtení jako tady u této knihy. A ano mělo to tak zřejmě být, ale stejně mi bylo té ztracené lásky nesmírně líto.

lusitta05
29.05.2023 4 z 5

Dojímavý príbeh lásky matky troch sestier, ktoré k sebe opäť našli cestu v slnečnom Taliansku. Bolo to príjemné čítanie o problémoch vo vzťahoch, či v rodine a o jednej veľkej láske. Nič v živote nie je čiernobiele, to je pravda.