Tchyně a uzený...
Simona Monyová (p)
,,Netvrdím, že by se matkám mělo bránit v lásce k dětem. Říkám jen, že je lepší, když matky milují ještě někoho jiného", konstatuje R. Gary. Hrdinka knihy Tchyně a uzený ... si tento výrok ověřuje na vlastní kůži - bere si za muže jedináčka. Zaslouží si muž, který se ve čtyřiatřiceti nedokáže vzepřít své matce, manželku nebo jen soucit? Je snazší bojovat s opičí láskou, anebo s větrnými mlýny?... celý text
![jasmína jasmína](https://www.databazeknih.cz/img/users/16_/1650/m_jasmina.jpg?v=1733583012)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tak tuhle můžu jen a jen doporučit, paní na obale se přesně podobá té v knize, zasmála jsem se hodně, ale možná díky tomu, že jsem to nezažila, a doufám nikdy nezažiju. Film už se mi tak povedený nezdál, ale kdo nezná knihu, nemusí srovnávat :)
![Faustka Faustka](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/2980/2980-jh2.jpg?v=1521019522)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Svěží a zábavná knížka. Styl i humor Monyové mi neskutečně sedl. Už jen pro manipulátorku Alžbětu Pokornou, která by se jistě uplatnila ve službách CIA - tak zatvrzelá povaha snadno překoná každou překážku.
![bookcase bookcase](https://www.databazeknih.cz/img/users/81_/8159/bookcase-Xas.jpg?v=1589756277)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Doporučuju všem, těm, kteří mají problém s tchyní, i těm, kteří ho nemají. Každopádně čtivé, ze života, nechybí vtip.
nevěra humor zfilmováno partnerské vztahy rodinné vztahy pomsta matky a synové humoristické romány rodiče a dětiAutorovy další knížky
2011 | ![]() |
2003 | ![]() |
2006 | ![]() |
2005 | ![]() |
2011 | ![]() |
Nejprve jsem viděl film a do knihy se tedy moc nehrnul. Pak mi to nedalo a jelikož kniha bývá většinou lepší než film tak jsem se do ní pustil. Příběh jsem tedy znal, přesto se mě kniha velmi líbila. Vyjde to tak na stejno., skvělá kniha i film.