Odvážná Sage
Sandra Brown
Sage, mladší sestra bratrů Tylerových, je nyní dospělá mladá žena s vysokoškolským vzděláním, která hledá své místo v životě. Vrací se domů na Vánoce a chtěla by začít pracovat v rodinné firmě, ale bratři s ní nepočítají. Vždyť se má vdávat! Nikdo v rodině ovšem netuší, že ze zasnoubení sešlo. Ví o tom pouze Harlan Boyd, který přechodně pro jejich firmu pracuje – muž bez minulosti, bez kořenů a zřejmě i bez budoucnosti. Sice tím Sage dráždí, ale zároveň ji neodolatelně přitahuje...... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , Ikar (ČR)Originální název:
Texas! Sage, 1991
I když se mi předešlé dva díly nelíbily, tak jsem to nevzdala a přečetla si i příběh Sage (zařekla jsem se, že přečtu všechny Brownové knihy, tak proto, u jiného autora bych se na to vyprdla) a ten se mi líbil nejvíce. Tento díl bych ohodnotila kladně jako příjemnou oddechovku.
Další kniha ze série "Jak jsem ztratila panenství". Romantika, nad kterou na chvilku zapomenu na kolegyni ,,babu Jagu" v mojí kanceláři, ale jinak....
Oddechovka nicéně celá série je velmi čtivá i když sou tyto knihy na S . Brown jak jí znám hodně velká slabota ;)
Z trilogie o rodině Tylerových mi tato kniha připadala nejslabší. Dost mi vadilo, jak Sage před rodinou všechno tutlala a zapírala....ale i tak se mi tato trilogie líbila.
Příjemná knížka, když si chceme odpočinout a zažít romantiku. A navíc sympatické zázemí rodiny...co na tom, že je to trochu červená knihovna?
Můžou na sebe štěkat jako psy, ale nakonec stejně táhnou za jeden provaz. Tahle rodina mi přirostla k srdci už od prvního dílu a času strávenýho s jejich příběhy nelituji.
Výborná, čtivá a místy humorná kniha. Velmi se mi líbilo kočkování obou hrdinů. Příjemná romantika, sice předvídatelná, ale v tomto případě to vůbec nevadí.
Pěkný romantický příběh ,srovnatelný s prvním dílem ságy..ač člověk od začátku ví,jak hledání lásky hlavní hrdinky skončí,přesto čte a čte...těžká oddechovka...
Celá série Texas se p. Brownové povedla a moc ji doporučuji. Je odpočinková. Tento díl byl v původním vydání k nesehnání, proto jsem ráda, že se celá série vydala znovu...
Ľahké, romantické čítanie, bez dobrodružnej zápletky, ako by sa od série Texas očakávalo. Z môjho pohľadu tretia časť série nevybočuje v ničom od ostatných dvoch. Čakala by som, že bratia z Texasu si s neverným snúbencom sestry Sage vybavia účty stručne ručne. Nič také sa nedialo, dej plynul plynne, až predvídateľne nudne. To je dôvod, prečo dávam len tri hviezdičky.
Určitě doporučuji přečíst celou sérii. Knihy na sebe navazují. Občas se mi stává, že čtu série pozpátku, ale tady jsem to naštěstí zvládla ve správném pořadí :-). Dávám 5 hvězdiček, i když první dva díly se mi líbili o chlup víc. Ale celkově jedním slovem, opravdu pěkné. Doporučuji pro romantické duše :-)
Tak dočtena celá série Texas!. A musím zkonstatovat - moooc pěknééé.
Nejlepší z těchto 3 knih ale byl 2. díl . - Chase - tomu jsem dala 100%. Ostatní jsou také velmi čtivé, a hodnocení dávám 95%. Je příjemné číst příběhy 3 sourozenců - děje z prvních 2 knih se prolínají a ve třetím díle se dozvíme i pokračování i k prvním dvěma dílům. Ráda se k nim po čase znovu vrátím. :-)
Musím uznat, že tato trilogie je hodně zajímavá a vždy se dozvíme něco nového. Už se na knihu v českém znění moc těším.
2016 | Skryté zlo |
2017 | Pomsta |
2018 | Podraz |
2007 | Mrazivý chlad |
2008 | Skandál |
Sage se na můj vkus chovala moc dlouho jako tvrdohlavá puberťačka... a ta zápletka s Harlanem? Omg., jak Gossip girl a hůř zpracované. vlastně jsem už od anotace doufala, že to takhle nedopadne, že mě aspoň trochu v něčem autorka překvapí, ale nepovedlo se.
Jenže dát míň než ty 3 hvězdičky nejde. Tenhle žánr si prostě o tohle všechno říká.