Odvážná Sage

Odvážná Sage
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/139179/odvazna-sage-139179.jpg 4 208 208

Texas! série

< 3. díl

Sage, mladší sestra bratrů Tylerových, je nyní dospělá mladá žena s vysokoškolským vzděláním, která hledá své místo v životě. Vrací se domů na Vánoce a chtěla by začít pracovat v rodinné firmě, ale bratři s ní nepočítají. Vždyť se má vdávat! Nikdo v rodině ovšem netuší, že ze zasnoubení sešlo. Ví o tom pouze Harlan Boyd, který přechodně pro jejich firmu pracuje – muž bez minulosti, bez kořenů a zřejmě i bez budoucnosti. Sice tím Sage dráždí, ale zároveň ji neodolatelně přitahuje...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (ČR)

Texas! Sage, 1991

LilianaFalcon
20.07.2016 3

Sage se na můj vkus chovala moc dlouho jako tvrdohlavá puberťačka... a ta zápletka s Harlanem? Omg., jak Gossip girl a hůř zpracované. vlastně jsem už od anotace doufala, že to takhle nedopadne, že mě aspoň trochu v něčem autorka překvapí, ale nepovedlo se.
Jenže dát míň než ty 3 hvězdičky nejde. Tenhle žánr si prostě o tohle všechno říká.

Téra
25.04.2016 3

I když se mi předešlé dva díly nelíbily, tak jsem to nevzdala a přečetla si i příběh Sage (zařekla jsem se, že přečtu všechny Brownové knihy, tak proto, u jiného autora bych se na to vyprdla) a ten se mi líbil nejvíce. Tento díl bych ohodnotila kladně jako příjemnou oddechovku.

evelýny
21.11.2015 3

Další kniha ze série "Jak jsem ztratila panenství". Romantika, nad kterou na chvilku zapomenu na kolegyni ,,babu Jagu" v mojí kanceláři, ale jinak....

sipkulka
17.08.2015 3

Oddechovka nicéně celá série je velmi čtivá i když sou tyto knihy na S . Brown jak jí znám hodně velká slabota ;)

jaja10
17.05.2015 3

Z trilogie o rodině Tylerových mi tato kniha připadala nejslabší. Dost mi vadilo, jak Sage před rodinou všechno tutlala a zapírala....ale i tak se mi tato trilogie líbila.

niknikita
31.01.2015 4

Příjemná knížka, když si chceme odpočinout a zažít romantiku. A navíc sympatické zázemí rodiny...co na tom, že je to trochu červená knihovna?

dubakm
14.01.2015 4

Můžou na sebe štěkat jako psy, ale nakonec stejně táhnou za jeden provaz. Tahle rodina mi přirostla k srdci už od prvního dílu a času strávenýho s jejich příběhy nelituji.

polly43
13.08.2014 4

Právě jsem dočetla poslední díl serie Texas,mohu doporučit,správná odpočinková četba

ovpana
30.06.2014

Supr Červená knihovna....

zoew
31.03.2014 4

Jednoduché a předvídatelné, nicméně četlo se lehce a nenudilo to.

evasamankova
23.10.2013 4

Výborná, čtivá a místy humorná kniha. Velmi se mi líbilo kočkování obou hrdinů. Příjemná romantika, sice předvídatelná, ale v tomto případě to vůbec nevadí.

Evaevelína
25.07.2013 4

celá série je opravdu povedená

roro
18.03.2013

Pěkný romantický příběh ,srovnatelný s prvním dílem ságy..ač člověk od začátku ví,jak hledání lásky hlavní hrdinky skončí,přesto čte a čte...těžká oddechovka...

meduzka123
08.03.2013 5

Celá série Texas se p. Brownové povedla a moc ji doporučuji. Je odpočinková. Tento díl byl v původním vydání k nesehnání, proto jsem ráda, že se celá série vydala znovu...

modranka
06.03.2013 3

Ľahké, romantické čítanie, bez dobrodružnej zápletky, ako by sa od série Texas očakávalo. Z môjho pohľadu tretia časť série nevybočuje v ničom od ostatných dvoch. Čakala by som, že bratia z Texasu si s neverným snúbencom sestry Sage vybavia účty stručne ručne. Nič také sa nedialo, dej plynul plynne, až predvídateľne nudne. To je dôvod, prečo dávam len tri hviezdičky.

zoja
25.02.2013 5

Určitě doporučuji přečíst celou sérii. Knihy na sebe navazují. Občas se mi stává, že čtu série pozpátku, ale tady jsem to naštěstí zvládla ve správném pořadí :-). Dávám 5 hvězdiček, i když první dva díly se mi líbili o chlup víc. Ale celkově jedním slovem, opravdu pěkné. Doporučuji pro romantické duše :-)

hannah2000
22.01.2013 4

Tak dočtena celá série Texas!. A musím zkonstatovat - moooc pěknééé.
Nejlepší z těchto 3 knih ale byl 2. díl . - Chase - tomu jsem dala 100%. Ostatní jsou také velmi čtivé, a hodnocení dávám 95%. Je příjemné číst příběhy 3 sourozenců - děje z prvních 2 knih se prolínají a ve třetím díle se dozvíme i pokračování i k prvním dvěma dílům. Ráda se k nim po čase znovu vrátím. :-)

Tefnut
20.01.2013 4

Musím uznat, že tato trilogie je hodně zajímavá a vždy se dozvíme něco nového. Už se na knihu v českém znění moc těším.

jozefinka
03.04.2012

tuto sagu by som citala aj na sto krat

pro ženy milostné romány

Sandra Brown