Šerif z Thunder Pointu
Robyn Carr
Thunder Point série
< 2. díl
Zástupce šerifa Mac McCain dohlíží na městečko Thunder Point i na své tři děti, které vychovává sám. Konečně se ale zdá, že i on našel štěstí po boku dlouholeté kamarádky Giny Jamesové, se kterou zatím sdílel jen radosti i strasti při výchově jejich stejně starých dospívajících dcer. Oba teď zaplavila nečekaná láska a cítí se znovu jako teenageři – najednou se jeden druhého nedokáží nabažit. Zažívají chvíle dosud nepoznaného štěstí, když se jejich životy obrátí vzhůru nohama. A nejenom jim. V městečku se nečekaně objeví Macova bývalá manželka, Ginina dcera Ashley prožívá vážnou citovou krizi a jejich dobří přátelé Sára a Cooper musí řešit pracovní i soukromá dramata. Mac a Gina vědí, že jsou stvoření jeden pro druhého, dokáže je ale jejich láska přenést přes všechny překážky?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , Ikar (ČR)Originální název:
The Newcomer, 2013
Příjemné čtení,ale série Virgin river byla lepší. Škoda, že ikar zatím nevydal další pokračování.
Příjemné pokračování poklidného městečka, je to jako byste jeli na dovolenou a lenivě se procházeli po pláži, takhle ta kniha se čte. Je čtivá, příjemná a rozhodně vás odtrhne od všedních starostí.
Nebudu tvrdit, že se jedná o nějaký literární skvost, ale v době, kdy se mi dostal do rukou, mi sedl, dobře se mi četl, atmosféra malého přímořského amerického městečka byla milá, postavy rovněž
2012 | Městečko Virgin River |
2013 | Útěk do Virgin River |
2015 | Městečko Thunder Point |
2015 | Šerif z Thunder Pointu |
Na knížku od Robyn Carr jsem se moc těšila, ale tahle byla zklamáním. Předchozí mi přišly takové ucelé, milé, oddychové. Ale tahle byla jiná, příliš mnoho postav a jejich příběhů. Bylo to takové roztříštěné, neucelené. Navíc některé příběhy by si zasloužily více prostoru. Možná i svoji knihu. Myslela jsem, že kniha bude hlavně o příběhu Maca a Giny, ale přišlo mi, že tam moc nebyli. Taky o čem, když měli vše srovnané a jasné, že. Nejvíc mě štvala Sára, její tvrdohlavost a urputnost, všechno já já já sama, grrrr. Přitom má skvělýho bratra a přítele. Uvidíme, jaké budou další knížky, ale doufám, že se vrátí k tomu, jaké byly příběhy o Virgin River.