TMBOOK

TMBOOK
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/482826/bmid_tmbook-Mb3-482826.jpg 3 99 99

„Humor je jako Sovětský svaz, nemá hranice.“ První samostatný výbor z díla grafika a autora koláží, komentujících současné dění tady u nás v Českolandu, Tomáš Břínka alias TMBK, který má vzácně vyrovnaný vztah s celou politickou scénou, s vládou i opozicí, s pravicí i levicí – nenávidí ho svorně úplně všichni.

onyx84
15.02.2022 2 z 5

Nezlobte se na mě, ale ať si tohle zůstane na internetu...škoda papíru...

stavlamich
13.02.2022 3 z 5

Celá rodina se zasmála a zavzpomínala si na tu všehochuť bizáru z uplynulých let. Některé memes jsou lepší, některé jsem moc nechápala, každopádně je to dělané vážně dobře a troufám si tvrdit, že TMBOOK spojuje lidi (protože to je, nebo by mělo být, funkcí humoru).

marcela2530
14.01.2022 5 z 5

Černý humor, černá kniha, výběr toho nej, doplněno o komentáře autora, ideální formát, jediné malé mínus za mě je rozhovor, který mohl být odvážnější a vtipnější.

Coucouha
10.01.2022 3 z 5

Kdo sleduje TMBK na Instagramu, určitě knihu musí mít doma. Je to prostě takový odkaz, který pochopí lidé, kteří to spolu s Tomášem žijí. Kniha pobaví a budete se k ní často vracet.

Candide
09.01.2022

TMBK s radostí sleduju na internetu, na papíře to za mě bohužel nefunguje.

zuzana4587
29.12.2021 5 z 5

Nechápu tu negativní recenzi ElissEm333 (update: smazáno). Kniha shrnuje letitou tvorbu nejspíš nejlepší recese a satiry aktuálně v ČR. Krásný design, přebal a informace jsou vtipné. Nemám co vytknout, a to jsem převážnou většinu koláží znala. Díky za TMBK, bez váhání 5*.

Wladimirski
24.12.2021 4 z 5

Velmi zábavné, některé stránky jsem musel podrobit dalšímu zkoumání, abych je pochopil, u některých se k tomu budu muset ještě dopracovat. Knihu si můžete užívat i společně s přáteli a dá vám témata na další zábavné diskuze, i když mnohdy odráží velmi smutnou realitu. Zajímavé je i designové zpracování vydání.

Veruru1981
19.11.2021 4 z 5

Strasne me mrzelo, jak rychle jsem knihu prosla... Ale pobavila jsem se perfektne, az se me okoli ptalo, cemu se tak rehtam. TMBK je proste nej!