Tři mušketýři

Tři mušketýři
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/222200/bmid_tri-musketyri-222200.JPG 5 515 515

Dva díly v jednom svazku. Dobrodružství čtyř nerozlučných přátel v neklidných časech vlády Ludvíka XIII. Děj se odehrává za vlády Ludvíka XIII. s hrdiny d´Artagnanem, Athosem, Porthosem a Aramisem.

Literatura světová Dobrodružné Historické romány
Vydáno: , Mladá fronta

Les Trois Mousquetaires, 1844

Ivan F
03.09.2013 4 z 5

Aj keď je to klasika, nadšený ako z iných dobrodružných kníh som nebol, mohlo to byť podstatne kratšie. Pán Dumas mal asi dosť na tú dobu vzácneho papiera, atramentu a husích bŕk. :-)

Medvezh
21.01.2013 5 z 5

Musím říci, že je to v podstatě příšerný dobový brak se vším co k tomu patří - podivně přehnané náhody, zlomy na poslední chvíli, pokulhávající časová posloupnost a především výborná čtivost. Jakmile se tahle záležitost dostane do ruky, odmítá ji opustit. Dlouho jsem se podobné klasice vzpouzel, ale po přečtení jsem se zařídil do brzké budoucnosti - na polici už čeká Hrabě Monte Cristo.

Alix
30.11.-0001 4 z 5

Kdo by neznal tři mušketýry, kteří pak byli vlastně čtyři?
_______
šimek s grossmannem jich napočítali PĚT...............

Márinka
30.11.-0001 5 z 5

Dumas je moje "srdeční" záležitost :o)

Jíťa
30.11.-0001 5 z 5

Klasický a všeobecně známý příběh tří mušketýrů a jejich prvních dobrodružství. Plný lásky, přátelství, intrik a dobrodružství jak se na pravý romantický příběh sluší.