Zaklínání světla
Victoria Schwab
Tvář magie / Odtiene mágie série
< 3. díl
Rovnováha mezi silami se konečně nahnula... Nejistá rovnováha mezi čtyřmi Londýny dosáhla svého bodu zlomu. Kdysi naplněné rudým temperamentem magie, temnota vrhá stín na Mareshské impérium a ponechává prostor jinému Londýnu k vzestupu. Kdo se rozpadne? Kell - kdysi považovaný za posledního žijícího Antari - se začíná chvět pod nátlakem konkurenčních loajalit. Po prožité tragédii, může Arnes přežít? Kdo povstane? Delilah Bardová, kdysi všední - ale nikdy obyčejná - zlodějka, která přežila a vzkvétala prostřednictvím magických zkoušek. Nyní se ale musí naučit kontrolovat svou magii, dříve, než ji pohltí. Mezitím zneuctěný kapitán Alucard Emery se svou lodí Noční věž shromažďuje svou posádku a pokouší se závodit proti času a získat nemožné. Kdo zvítězí? Dávný nepřítel se vrací, aby si nárokoval korunu, zatímco se padlý hrdina snaží zachránit rozpadající se svět.... celý text
Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: 2019 , ArgoOriginální název:
A Conjuring of Light, 2017
Tak ja nevim...prvni a druhy díl to byla neskutečná jízda! Možná za to může fakt,že jsem třetí díl četla až po roce, nebo prostě je třetí díl mizerie.
Do knihy jsem se nemohla pořádně zacist, hlavní padouch mi přišel zbytečný, hlavní postavy me nudily a celkově ději něco chybělo.
Čekala jsem od toho víc,daleko víc.
Bohužel tohle pro mě bylo velké zklamání
Oproti minulému dílu zde není pomalý začátek což je jen dobře. Ale chvilkami jsem se do čtení musel nutit.
2021 | Neviditelný život Addie LaRue |
2016 | Temnější tvář magie |
2014 | Archiv |
2017 | Divoká píseň |
2017 | Neobyčejní |
Přichází král. A já, s pokorou a bolestí v srdci, klesám na kolena a skláním se před proměnou jedné z postav, která z téhle knihy udělala hluboce lidský příběh a mnohem víc k tomu.