Údolí krásných žab

Údolí krásných žab
https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22293/bmid_udoli-krasnych-zab-TGG-22293.jpg 4 208 208

Dívčí román vypráví o světě patnáctiletých dívek. Hrdinka, jejíž zájmy tvoří škola, písničky a tanec, prožívá milostné okouzlení k chlapci, jenž vyniká nejen zjevem a sportovními výkony, ale i odvážnými sny. Jejich citový vztah prochází zkouškou odloučení, když ji rodiče proti její vůli pošlou na prázdniny do pionýrského tábora - do Údolí žab. Identifikační číslo tohoto vydání knihy je 27-012-74 .... celý text

TaLu
11.08.2015 5 z 5

Jedna z nejlepších knih autora, který psal kdysi dávno dívčí románky plné něhy a snů.
V době dospívání jeden z mých oblíbených autorů a jeho tehdejší knihy mám stále ve své knihovničce.
Pevně věřím, že sny zase přijdou "do módy" a něha bude patřit i do mládí dnešních dnů.

ovpana
30.07.2015

Hezké čtení ze života patnáctiletých.

Adliczka
08.07.2015 5 z 5

Vazne je uzasny, ze takovyhle romany pro pubertacky psal chlap. Bezvadna knizka.

Ali1960
11.03.2015 5 z 5

Nejkrásnější dárek ke čtrnáctinám...Až dnes si uvědomuji, že S. Rudolf měl 42 let, když tuto knihu napsal. Z pohledu -náctiletých dívenek ,,starý dědek'' a přesto se stal důležitou součástí mého dospívání.

tkometka
26.02.2014 5 z 5

Četla jsem jako náctiletá a moc se líbila. Film, který byl natočený se taky velice povedl.

Lole
06.02.2014 4 z 5

Kdysi v mých 15 letech jsem si tuto knížku přečetla a hned několikrát. Líbílo se mi jak představa doby v které se odhrává tak i způsobe jakým byla vyprávěná. Poutavé čtení pro mladé dívky. Hlavní hrdinka prochází změnou sice idilicky, ne vždy tomu tak jak, ale zajímavé sledovat jají patalie.

edith79
24.10.2013 5 z 5

Moc hezká oddechová knížka, kterou jsem v pubertě jako velká fanynka Stanislava Rudolfa četla několikrát a i film podle ní natočený se mi moc líbil. Krásná nostalgie. Navíc natáčeno v mém rodném městě a jeho okolí.

kika 13
25.01.2013 3 z 5

Kdysi dávno mě to dostalo ta knížka.

Alix
30.11.-0001 4 z 5

V tom správném věku jsem to prožívala tím správným způsobem.