Konečná volba

Konečná volba
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216018/mid_konecna-volba-216018.jpg 4 204 204

Údolí stínů série

< 5. díl

Nenechte si ujít závěrečný díl dech beroucí pentalogie Údolí stínů! Kyliina cesta hledání sama sebe je téměř u konce… Je to těžká věc, když je vám šestnáct a vy nevíte, co s životem. Když Kylie vstoupila na začátku prázdnin do tábora Údolí stínů, netušila, co ji zde čeká.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: ekniha , Baronet

Chosen at Nightfall, 2013

Dorisek
25.10.2014 5 z 5

Kniha se mi velice líbila pěkné zakončení serie jen mě velice zklamal boj s mariem čekala jsem, že když se Kylie připravovala takovou dobu že to bude velice těžký boj. Kdyby to bylo více rozepsané určitě by to bylo skvělé a také mě mrzí že tam nebylo více o tom jak to dopadlo s chameleonama. Jinak knížka mě potěšila a určitě tuto serii mohu doporučit

NatyDee
14.10.2014 4 z 5

Takhle knížka se mi z celé série líbila asi nejvíc. Jen ten boj s Mariem vzal rychlý konec, navíc se do toho zamotal John. Ale jinak velmi pěkná série.

Rose18
11.10.2014 3 z 5

Spíše 3 a půl hvězdičky. :-) Bylo to moc fajn čtení a upřímně řečeno... tahle série mi bude opravdu chybět.

Teraslík
30.07.2014 5 z 5

Skvělé zakončení série.

angelbooks
23.06.2014 5 z 5

Celou sérii jsem přečetla docela rychle :D a ted toho trochu lituju.
Protože tak báječnou sérii knížek jsem ještě nečetla ( možná na 1 nebo 2 vyjímky ).
Líbil se mi konec :D posledních 5 stránek jsem se jenom usmívala :D.
Jsem ráda že si Kylie vybrala toho koho si vybrala :). A celkově..... Možná až na ten boj s Mariem ( který se mi zdál trochu rychlý, ale pro mě ne až tak moc rychlý ).
Neívm co dodat :). Asi jen toto: Neváhejte a přečtěte si tenhle díl :), vlastně celou sérii :))).
Vřele doporučuji :).

Misa25
10.06.2014 4 z 5

Sérii jsem přečetla celou, líbila se mi, ale hlavní hrdinka byla tak.....já nevím jak to říct, prostě mi nesedla.....takže sérii můžu doporučit, ale pro mě je jednou ze slabších :)))

mary.M
31.12.2013 4 z 5

Pro mě byl tento díl nejpovedenější z celé série. Stále se něco dělo a od příběhu jsem se nemohla odtrhnout. Jen mě mrzí ten uslazený závěr a odbytý zápas s Kylii a Mariem. Kdybych měla hodnotit obálku, musela bych hvězdičku odebrat, ale hodnotím příběh.

ciniminisek
08.12.2013 4 z 5

Po přečtení knihy, jsem byla nadšená. Líbilo se mi to celou dobu a hltala jednu větu za druhou. Přečetla jsem to poměrně rychle. Teď, když jsem se na to pořádně vyspala, zjišťuji, jaké chybičky a nedostatky příběh má. Tak třeba, několik dílů se celé údolí bojí jednoho člověka. Všichni očekávají veliký a napjatý boj a co z toho nakonec bylo? Kylie a Lucas, to je kapitola sama o sobě. Celý díl jí od něj drží něco, co nakonec vlastně je úplně fuk. Tahle kniha mi postupem času přijde nedotažená do konce. Zbytečně usekaná a málo promyšlená. Co se týče samotných postav, k tomu se nemá cenu vyjadřovat. Jediné plus dávám za to, že s postavami, nebyly dělány nějaké větší změny - a tím myslím hlavně Kylie. Byla pořád tak stupidní, jako v prvním díle. Když se ohlédnu zpět, tak celkově mi celá série přišla dobrá, napínavá, vtipná a občas žádné oko nezůstalo suché. Ne všechny díly, obzvlášť když jich je tolik, se vždy povedou, ale od posledního bych to vážně očekávala. Proto budu hodnotit tento díl a ne celou sérii. Jednu hvězdu navíc, dávám pěkné obálce.