Utrhnout se ze řetězu
Simona Monyová (p)
Poznávají se tři týdny, milují se tři měsíce, hádají se tři léta, snášejí se třicet let a děti začnou znovu,-- tak zní definice manželství francouzského filozofa H. Taineho. Hlavní hrdinky této knihy však nemají tolik trpělivosti a chtějí svůj život změnit hned.
Moc dobrá kniha, zatím nejlepší, kterou jsem od autorky četla. Nakonec jsem si ji i koupila a podtrhala zajímavé pasáže :)
Tohle je čtvrtá knížka, kterou jsem od autorky přečetla. A nadchla mě tedy nejméně. Celkem zklamání pro mě! Ale "románek" se švagrem byl fajn :D...
Je to dobrá kniha. Konec šokující a nakonec překvapení pro čtenáře, které se v knihách vyskytuje častěji, než by se mohlo zdát.
V duchu se omlouvám autorce za pouhé 2 hvězdičky, ale jak už tu některé čtenářky napsaly, je to pouhý průměr.
Není to jedna z těch knih, které by okouzlily. Opravdu průměr, i když poměrně zajímavě napsaný.
Pro mě průměrná knížka od této autorky. Je napsaná čtivě, ale druhý den už si nepamatuji, co jsem to vlastně četla. Zklamal mě i konec, nemám ráda nejistotu - když nevím, na čem jsem
Příjemná, oddechová četba na volný čas nebo dovolenou, která potěší každou ženu. O dvou kamarádkách, které ubíjí partneři a hlavně stereotyp, zatímco jedna pálí mosty, druhá po krátkém flirtu pozná, že i přes to svého muže miluje.
Jen co jsem to přečetla, hned jsem zapomněla, o čem to bylo :) Styl psaní je jinak ucházející.
2011 | Srdceboly |
2003 | Tchyně a uzený... |
2006 | Sebemilenec |
2005 | Krotitelka snů |
2011 | Citová divočina |
Vtipu tam moc není, pokud si člověk nepotrpí na shazování manželky a hrdinčinu neustálou potřebu se degradovat na posluhovačku a otrokyni manžela se sklony k neustálé negaci všeho.
Dřív mě Monyová bavila víc, postupně, věkem už mi všechno od ní připadá tragické. Asi jako její konec.