Vysoko (v oblacích)
R. K. Lilley
V oblacích série
< 2. díl
James ukázal Biance temný a opojný svět vášně a bolesti. Probudil v ní její vlastní sexuální touhy se sklonem k masochismu. Zdálo se, že oběma tyto praktiky vyhovují a nacházejí v nich uspokojení, a tak žádný div, že se Bianca do neodolatelného pana Cavendishe bezhlavě zamilovala. Avšak démoni násilné minulosti, kteří ji neustále pronásledují, a zároveň nejistota Jamesových citů, dohnala Biancu k rozhodnutí vztah s Jamesem ukončit. Uběhl už víc než měsíc od rozchodu, ale Biančiny city jsou stále stejně silné. Dokonce i ona si uvědomuje, že je jen otázkou času, kdy opět podlehne kouzlu podmanivého pohledu pana Cavendishe…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2015 , GalateaOriginální název:
Mile High, 2012
2 díl je o trošičku slabší než 1 díl, ale i přesto jsem knihu přečetla za jeden večer a pokračování příběhu Bianci a Jamese mě bavilo. Velice oceňuji vztah Stephana a Javiera, mám oba ráda a parádně děj doplňuji.
Mrzí mě jen, že 3 díl je asi v nedohlednu.
Na knize se mi líbí, že vidíme i vývoj vztahu nejlepšího kamaráda Bianci Stephana se svým partnerem.
Kniha se mi líbila, je to příjemné oddechové čtení, u kterého člověk nemusí přemýšlet.
Druhá skvělá knížka ze skvělé série. Nemůžu se dočkat dalšího dílu. Mrzí mě, že tahle kniha skončila takhle rychle, ale aspoň se na další knihu budu těšit o to víc.
Kniha opět nezklamala. Jen je škoda, že není další díl, to jako když se vypne film těsně před koncem :-/
Dvojka mě bavila přece jen víc, ale třebaže skončila hodně otevřeně, nevím, jestli se chci pustit do pokračování...
Při srovnání s prvním dílem tento dopadl hůř. Vesměs celý děj probíhal tak nějak v klidu, nebylo to přerušeno nějakou zajímavou zápletkou. Další mínus dávám za to, že tento díl je přímo navazující na ten první a nikde nejsou nějaké zmínky, co se už stalo, takže nečíst sérii v kuse, ale s rozestupem času, tak tápu v ději. Plus vidím alespoň v tom, že jsem se dozvěděla, jak se vyvíjí situace mezi Biancou a Jamesem :)
Knížka mě jak nudila tak i bavila...sexuální scény nahrazovali úplně zbytečný děj psychicky labilní hlavní hrdinky, pro kterou byl hlavní hrdina až moc velké sousto. Měla jsem co dělat abych knížku vůbec dočetla...za mě pouze * *.
Jsem teda zvědavá na další díl. Příběh se nám pohnul a rozvinul. A mám z ní podobné pocity jako z prvního dílu. Ale doporučuji přečíst.
Dobře napsaná erotická kniha. Ovšem některé popisované sexuální scény mi moc neseděly (hlavně škrcení).
Střední část knihy se nese v duchu nezřízeného sexu, stále do kola se opakujícího sprchování, mydlení, mytí hlavy...to mě nějak nebralo. Na druhou stranu mě bavilo sledovat myšlenkové pochody Biancy, která něco jiného si myslí a jinak koná. Jsem zvědavá, kam se posune.
Sex při cvalu na koňské hřbetě - musím se zeptat nějakého žokeje :-)
Pořád je to výborné erotické čtení, ale musím říct, že první díl se mi líbil a seděl víc. Začátek knihy je však skvělý, stejně jako konec. V mých očích trochu slabší střed se nese v duchu sexu, submise a vytyčování vztahu, bohužel pro mě s prvky, které jsou na mě příliš, hlavně škrcení. Na závěrečný díl jsem však rozhodně zvědavá, přece jen konec dostatečně namlsal.
U prvního dílu jsem chválila právě postavy, které mi naprosto sedly a já si je oblíbila, především Biancu. Byla chytrá, pracovitá, samostatná a rozumná. A tady? Vidí Jamese a stává se z ní nemyslící pitomá nána, která mu naprosto zobe z ruky a vůbec nemyslí. Vlastně i chování Jamese mi občas lezlo na nervy.
I když v pokračování postavy trošku zpitoměly, tak přesto myslím, že série je dobrá. Erotické scény jsou opravdu povedené. Nepůsobí lacině ani vulgárně, ale jsou vzrušující tak, jak od erotického románu očekávám. A vlastně Vás i baví sledovat, jak se vyvíjí vztah Bianci a Jamese. A aby to nebylo tak jednostranné, i zde se minulost vrací a nedá hlavním hrdinům spát. Konec zůstal poměrně otevřený, takže opět láká k netrpělivému čekání na další díl.
Druhy dil jeste ctenejsi,nez prvni. Jen me mrzi,ze opet skoncil hodne otevreny. Nevi nekdo,kdy bude prelozen 3.dil?Original je vydan jiz dlouho.
První díl mě začal bavit až v druhé polovině knihy, tenhle mě bavil od začátku až dokonce. Určitě neztratíte čas, když si ho přečtete! :)
Druhý díl byl slabší než první. Styl psaní byl stále lehký a pohodový. Jen když se začne ke konci něco dít tak je konec a třetí díl nikde. No uvidíme jestli se ho dočkáme.