Příhody včelích medvídků

Příhody včelích medvídků
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/281686/bmid_prihody-vcelich-medvidku-R7v-281686.jpg 5 123 123

Veselé příhody oblíbených večerníčkových postaviček, včelích medvídků. Krátké příběhy o včelích medvídcích Brumdovi a Čmeldovi, ale také o Pučmeloudovi a ostatních postavičkách jsou známé již z oblíbených televizních večerníčků. V knížce je navíc zařazeno s plným textem a notami pět známých písniček ze seriálu: na políčku v jetelíčku, o světluškách, o chvátajícím Kvapníkovi, jak slunce vysouší loužičky a o polapení zlodějíčka Pučmelouda.... celý text

Koko7
24.09.2013 3 z 5

Příjemně a čtivě napsaná kniha pro děti, dvoustránkové příběhy se zajímavou pointou, které zaujmou.

puplik
29.08.2013 4 z 5

Večerníček má sice také své kouzlo,ale i kniha potěší.

Yalka
03.01.2013

Proti večerníčku slabota, nemůžu moc doporučit. Nemastné, neslané. Dobré je ale zařazení kultovních písniček a not k nim.

Val
24.01.2012 5 z 5

Tak jsem se vrátila do dětství a v rámci večerního čtení jsem za pár dnů přelouskala knihu s mými tehdy nejoblíbenějšími večerníčkovými postavami..... Moc se mě, i mým dcerám líbila. Jako příjemný bonus beru texty dnes už notoricky známých písniček s úžasnými texty pana Svěráka.