Věř ve svého boha
Sidney Sheldon
Autor mistrně rozvíjí nevšední příběh čtyř žen, které se před nepřátelským světem a svou minulostí uchýlily do bezpečí klášterních zdí. Klášter je však surově přepaden. Jen těmto čtyřem dívkám se za dramatických okolností podaří uprchnout. Při vyčerpávajícím a nebezpečném putování v doprovodu baskických povstalců prožijí hrůzné okamžiky a strádání, které osudy všech dívek naprosto změní. 1. vydání... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 1995 , AlpressOriginální název:
The Sands of Time, 1988
![kuti kuti](https://www.databazeknih.cz/img/users/23_/23275/kuti-ps8.jpg?v=1644417136)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Bezvadná kniha. Nejen zajímavý a napínavý děj. Ale člověk se z ní i hodně dozví. O Španělsku, o klášterech, ale i o motivacích a duševních postojích žen, jenž se odhodlají věnovat celý svůj život Ježíši Kristu. I když na můj vkus bylo na závěr až příliš happy endů.
![Jack Bauer Jack Bauer](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/15037/15037.jpg?v=1381127954)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Vynikající barvitě napsaná kniha, která vás přesvědčivě vtáhne do španělského prostředí. Opět mistrovské dílo Sidneyho Sheldona.
2011 | ![]() |
1998 | ![]() |
2002 | ![]() |
2013 | ![]() |
1995 | ![]() |
Shoduji se a souhlasím s komentářem kuti
Mám ráda napínavé a poutavé příběhy. Pokud mě kniha navíc poučí je to jen další plus a tento román patří právě mezi takové. O baskické teroristické organizaci ETA jsem dosud moc nevěděla a zde je vše uprostřed děje dobře a jednoduše popsané. Možná pro celkové vyznění románu trochu s nadsázkou, ale alespoň již o tom něco vím. Jen ten hodně šťastný konec s přihlédnutím k dramatickým událostem mi také moc neseděl. Jinak ale opět velmi dobře napsaný román a těším se na další.