Přiznání

Přiznání
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/506756/bmid_priznani-i0Z-506756.png 4 294 294

VIP série

< 4. díl

Brenna Někteří lidé prostě vědí, jak vás rozčílit. Tak na mě působí Rye Peterson. Nevydržíme spolu ani deset minut a jdeme si po krku, což nám spolupráci vůbec neulehčuje. Rye je baskytarista Kill Johna, nejslavnější rockové kapely na světě, a já jim dělám PR. Navíc je nádherný, vtipný, nadaný a… a nikdy nebere nic vážně. Bude lepší se mu vyhýbat. Všechno se však změní, když Rye uslyší něco, co nebylo určeno jeho uším: moje přiznání. A teď mi muž, kterého se usilovně snažím ignorovat, nabízí to největší pokušení ze všech: sebe samého. Rye Brenna je pro mě ta pravá. Ta, kterou nemůžu mít. Ta, kterou nedokážu vyhnat z hlavy. Věřte mi, fakt jsem se snažil, jenže ta ženská mě nenávidí. Docela jsem to zvládal – dokud jsem nezaslechl, jak se přiznala, že se cítí stejně osamělá jako já. Že potřebuje, aby se jí někdo dotkl, objal ji, uspokojil. Chci jí to všechno dát. Přesvědčil jsem ji, že to bude jenom sex, jen vzájemné uspokojení a nic víc. Sotva se mi však poddala, začal se kolem ní točit můj svět. Nikdy neměla dobrý důvod mi věřit, chci Brenně však dokázat, že spolu nám bude lépe, než kdybychom byli každý sám.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet

Exposed, 2021

Lofda
27.06.2023 5 z 5

Já nevím, možná to tentokrát není na plný počet, ale já "zaokrouhlím" nahoru a těch 5** dám, protože.. Protože Brennu a Rye jsem si oblíbila už v minulých dílech a moc jsem se na jejich příběh těšila. A protože mě čtení zase pobavilo, rozesmálo i rozladilo.. Prostě vyvolali tihle dva (a celá parta v pozadí) nejednou spokojený úsměv na tváři, to mám na čtení ráda, jen si prostě užít příběh. Sérii jako celek rozhodně doporučuji, tihle dva by sice dostali nejspíš pomyslnou bronzovou, ale pořád medaili ;-)
Budou další díly? Prosím!

Kukicka
25.06.2023 5 z 5

Tahle serie je uzasna. Nezklamala me ani jedna kniha. Vsechny pribehy byly krasne a mrzi me, ze uz dochazeji clenove kapely, protoze uz nas zrejme ceka jen jeden, max. 2 dily, pokud by Jules mela samostatny pribeh.

anna7852
10.06.2023 5 z 5

Další krásně napsaný příběh,miluju seirii VIP. doufám že další dil bude o Wiliamovi. Už se tesim

tereza9371
05.06.2023 4 z 5

Série VIP se rozrostla o další, už čtvrtý díl. A protože mám lidičky od Kill Johna ráda, po knize jsem samozřejmě sáhla.

Začátek knihy byl pro mě boj, vůbec jsem se nemohla začíst. Po pár kapitolách se to naštěstí zpravilo a já si příběh začala užívat.

Brenna s Ryem si svoji knihu zasloužili. Mezi těma dvěma to vždycky jiskřilo. Nikoho určitě nepřekvapí, že skončili v jedné posteli, což se jim (zcela nečekaně) vymklo kontrole.

Kromě svého vztahu-nevztahu se museli potýkat s problémy okolo kariéry a také s rodinou. Naštěstí jejich "druhá rodina" jim byla připravená přispěchat na pomoc.

Tahle parta lidí je úžasná. Navzájem se podporují v jakékoliv situaci. A ty jejich pravidelné "rodinné" večeře jsou topovka. V příběhu se se všemi samozřejmě setkáváme, nicméně na můj vkus trochu málo.

Žádné velké drama, jen sladký příběh plný romantiky. No a ten konec!

Za mě je kniha nejslabším dílem z celé série. I přesto se mi líbila a určitě doporučuji k přečtení. A nezapomeňte - co se škádlívá, rádo se mívá.

IG: vesnicka_knihomolka

kacenka6144
02.06.2023 4 z 5

Po Idolovi a Manažerovi jsem byla celá nažhavená do dalších dílů. Ale cítím trošku zklamání. Nebylo to špatné, ale něco mi tam přesto chybělo. Uvidíme, jestli se dočkáme ještě alespoň jednoho dílu a jaké to bude.

Verresa
30.05.2023 5 z 5

Jednoduché a pro něj nečekané přiznání . Děj se mi líbil od začátku do konce. Každý z nich se potýkal se svými trablemi, potížemi a starostmi. Jak už to, ale bývá, tak ve dvou se to lépe táhne. Celá série je skvělá a tento díl byl parádní.

Jita160
20.05.2023 5 z 5

,,Nic osobního ,jsme chlapi. Poděláváme to protože nemáme tucha co si počít když k někomu začneme něco cítit"

Někdy máte pocit že příběh je tak boží,že chcete aby nikdy neskončil. A ten jsem měla u Přiznání.
Tato hudební banda mě neskutečně baví. Každý jsou jiný, ale jedno mají společného lásku k hudbě.
Brena a Rey jsou dva znepřátelené tábory. Ona je energická vzrušující a plná ohně.Rey je vtipný sexy a hlavně nic nebere úplně vážně. Nemaji se rádi,to nemůže nikdy fungovat.
Ale jak už se říkává co se škádlívá to se rádo mívá????
Pecka dvojka ...moc se mě to líbilo.

Tesset
18.05.2023 4 z 5

Další díl série, který skvěle navazuje na ty předchozí. Opět se setkáváme se známými postavami a objevujeme další dvě z jiného úhlu. Bylo to fajn, i když vlastně o ničem. Bren si dlouho nic nepřipouštěla a pak najednou bác a už to ví. No žádné překvapení se nekonalo, ale bylo to příjemné čtení i tak.

petulkapeta
14.05.2023 5 z 5

,,Všechno, co stojí za to mít, je risk."

Na tenhle pár jsem byla zvědavá už pd prvního dilu. Jejich popichování bylo úsměvné, ale později jak jsem úplně citila jak Rya ji miluje a co je pro ni schopny udelat, to mě úplně hřálo na srdci.

Andrejka91
10.05.2023 3 z 5

Podle mě má série sestupnou tendenci. První díl se mi líbil nejvíc, naprosto mě nadchnul, ale po přečtení tohoto dílu, jsem zklamaná. Chyběl tomu propracovanější děj, nic moc se tam nedělo. Celou partičku jsem si oblíbila, těšila jsem se na čtení o nich ale mám pocit, že to autorka mohla napsat líp. Škoda

Ann98
05.05.2023 2 z 5

Na tyto dva hlavní hrdiny jsem se neskutečně těšila. V předchozích dílech mě zaujala nejvíc právě nevraživost mezi Brennou a Ryem. Ale teda... nějak mi to celé nesedlo. Hodně často jsem se přistihla, že vůbec nevím, co čtu, myšlenky mi ubíhaly všemi směry. No, nevím, kde se stala chyba.
Brenna byla fajn, sedla mi hned od začátku. Chápala jsem ji, chápala jsem každé její rozhodnutí. Není se čemu divit, že? Naopak Rye.. byl popisován jako ten nejsladší bonbonek na světe. Já nevím, nějak mi to k jeho vzhledu rockera nesedlo. Ale jinak jako člověk byl neskutečně zlatý.
Celá kniha mi nenabídla vlastně nic nového. A.. docela jsem z toho byla i zklamaná. Asi jsem čekala nějaký hate to love příběh. Ale tady je to love story od první stránky.

Čtenářka368
27.04.2023 5 z 5

Znáte to, když vás něčí příběh z knihy baví a zajímá víc, než hlavní dějové postavy? Na tyhle 2 jsem se těšila celou sérii, protože to mezi nimi jiskřilo ve všech knihách předtím. A nezklamali. Brenna i Rye mi byli hodně sympatičtí a celý sem jim to věřila. Přečteno jedním dechem a určite se k příběhu někdy vrátím.

astra3
18.04.2023 5 z 5

Tuhle sérii miluji. Povedený díl.

MAU256
18.04.2023 5 z 5

"Vždycky jsem byl." Pusa mi nefunguje správně. "Vždycky jsi byl co?" "Tvůj." Něžně vezme můj obličej do dlaní. "Vždycky jsem byl tvůj. A ty ... Už teď jsi moje všechno. Jsi moje hudba, Bren."

Další krásně čtivý díl série. Méďu Rye i Brennu jsem si opět zamilovala. Prostě všichni členové a přítelkyně této kapely získali moje srdíčko. Ta doba deseti let, kdy se mezi nimi postupně vše odvíjelo, tak ta je sakra dlouhá. Jedna jediná špatně vysvětlitelná chvilka a srdce je zlomené. Ale chemie a láska, jistě s pomocí osudu, jsou silnější, takže nakonec zlomená srdce jsou zase celá. Určitě doporučuji celou sérii, protože každá knížka je pro romantické dušičky.

petusska01
18.04.2023 4 z 5

Chcem povedať, že celá séria sa oplatí prečítať. Hudobné prostredie sa mi veľmi páčilo, taktiež každý jeden člen skupiny a plus žena vniesli do celej série humor, romantiku, správnu dávku sexi scén, a kadejaké poučenie. Tento príbeh nebol výnimkou, aj keď bol trošku menej dynamický mám dojem. Bolo tam zo začiatku dosť tajomstiev, ktoré naštrbili dôveru medzi hlavnými postavami a akoby celý čas nad nimi visel ten povestný Demoklov meč a bolo to cítiť, akoby sa držali "zpátky". Potom samozrejme zápletka bola trochu očakávaná a koniec bol príjemný. Celkovo to bolo fajn, príjemné, postavy sympatické ale nepohlo to mojim svetom, ani to nebol naj diel série ale nevadí. Účel to splnilo, zabavila som sa, emócie tiež bolo cítiť z príbehu, bolo to v pohode. Plus opäť sa stretnúť s bývalými postavami bolo super:)

Gaabii
10.04.2023 5 z 5

Za mě nejslabší díl, ale stále moc pěkný a za přečtení stojí. A i já si v budoucnu přečtu znovu.
Autorka moc krásně píše o hudbě, člověk má úplně nutkání vzít do ruky nějaký hudební nástroj a začít hrát.
Moc povedená série a doufám, že se dozvíme příběh i posledního člena kapely, na něj jsem hodně zvědavá, protože se celou dobu drží víceméně vzadu a moc o něm nevíme.

happy19
06.04.2023 5 z 5

(SPOILER) Série je moje srdcová záležitost!
Další z "rodiny"božích hudebníků;-)
Méďa Rye:-* a Lara Croft Brenna.:-*
A ta předehra 10let je slušný výkon.:-D
Chemie parádní a vlastně vše co v tomto žánru potřebujete!
Přála bych si další díl ohledně Whipa,ale série má oficiálně zatím 4.díly...škoda.

,,Změna není nikdy bolestná,
bolestný je jen odpor ke změně."

AliceTief
30.03.2023 5 z 5

Wow, tohle je ale banda. Tuhle kapelu ale opravdu opravdu zbožňuju, jejich příběhy jsou super a tihle dva vůbec nezklamali. Strašně by mě zajímali Brenniny boty =). Každopádně, doufám, že nás brzo čeká Whip

Dizzy3
28.03.2023 5 z 5

Tak, ale ovšem tohle??!!! Ach!!!! Přísahám, že jsem snad od prvni stránky cítila tu el. energii a chemii mezi oběma! Uplně to jiskřilo, když byli spolu a to miluju! Přečteno během jednoho dne, bylo to silnější než já. A navíc jak bych mohla neslintat nad Ryalandam?? Pro basáky mám slabost :D
Konec byl teda takovej uspěchanější a trochu míň bez te šťávy, ale jinak prostě aach nádhera! Nicméně boty místo prstýnku??!!! To neee :D

knihomolka.Lea
26.03.2023 4 z 5

-asi jsem od knihy čekala víc
-možná víc škádlení a dobírání mezi Reyem a Brennou.
-i tak jsem si příběh užila.
-oceňuji zápletku s Reylandem a jeho bolestmi, které se pak rozluzlí.
-útěk Brenny mi přišel poněkud zbytečný. Ale asi by to bez útoku nemělo děj.
-rozhodně kniha není úplně špatná, jen jsme asi čekala malinko víc.
-doporučuji. Ale i tak se mi předešlé knihy ze série líbily víc.

2021  82%Idol
2022  84%Drahý nepřítel