Volání o pomoc
Wendy Dranfield
Madison Harperová série
Madison Harperová se vrací do Lost Creek a s pomocí Natea Monroea hledá odpověď na řadu otázek: Kdo ji dostal do vězení za zločin, který nespáchala? Co se stalo s jejím synem? A kdo zabil její bývalou přítelkyni? K tomu se přidá smrt místní dívky, z jejíž sebevraždy se vyklube dílo zvráceného vraha. Vyšetřování postupuje a Madison si myslí, že je připravená na všechno. O tuto jistotu ale přijde, když na policejní stanici v poutech přivlečou jejího vlastního syna…... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: 2024 , VoxiOriginální název:
Cry for Help, 2021
Interpreti: Karolína Půčková
Mám ráda tento druh detektivek, kdy vrahem není nikdo neznámý. Vrah má svoje důvody, nejde tedy o náhodnou oběť.
Děj byl napínavě zamotaný, ale když myslím na mé oblíbené série a vyšetřovatele a mám hodnotit spravedlivě, dávám průměr.
Jenže mě zajímá, jak se budou
vyvíjet vztahy a kariéra Madison, tak zkusím třetí díl.
Opět poslechnuto jako audiokniha. Za mě super. Musím říct, že tento díl se mi líbil o něco víc než ten první a prakticky se vyřešila i linka s Madison. Těším se na třetí díl.
Díky krátkým kapitolám to je opravdová jízda. Děj byl mnohem napínavější než první díl a já si s chutí dám ten třetí.
Opět skvělé a snad ještě lepší jak první díl. Dostalo se mi odpovědí na spoustu otázek ohledně Madison a zároveň se vyšetřil další zapeklitý případ kdy vše souvisí se vším.
Další famózní kousek s Madison a Nateem,kteří mi zpestřili opravdu pekelně vyhřátý den.
Promyšlený děj působil temně, až do samého závěru a tak jsem byla ráda, že to pro Madison skončilo pozitivně.
Už se těším na další vývoj...
Jsem nadšená,jde vidět,že W.D. má tuto sérii výborně vymyšlenou,krátké kapitoly se dobře čtou.Doporučuji číst od prvního dílu a souhlasím s některými předchozími komentáři,druhý díl ještě předčil ten první.
Přidávám si autorku do oblíbených, ve čtení série budu pokračovat a jednoznačně doporučuji.
Druhý díl detektivní série s Madison Harperovou se mi líbil asi ještě víc než ten první, protože se v něm hodně řešil Madisonin osobní život a došlo k velkému průlomu, na který jsem si myslela, že budu klidně čekat dalších několik dílů...
Konec byl za mě už trochu moc překombinovaný, hlavně co se počtu střeleb a mrtvol týče, to však nic nemění na tom, že jsem si čtení báječně užila a moc se těším na třetí díl...
Oba díly série jsem zatím doslova zhtla, kapitoly jsou krátké a jejich konce vám nedovolí jen tak jednoduše knihu odložit, chcete číst dál a dál...
Hodnocení: 4,5 * z 5 *
Ach ty komunity! Jsou horší než manželství.
Zase skvělé, napínavé a hlavně: co teď? Kam to autorka požene?
Druhý díl opět nezklamal. Super čtení, postavy sympatické, děj rychle utíká a zvraty jsou opravdu dopředu nečitelné. Myslím, že autorka se směle vytahuje k úrovni A. Marsons.
Moje hodnocení: 90%
Tento díl byl ještě lepší než první. Nemohl jsem se odtrhnout od čtení, úplně mě to pohltilo. Těším se na další díl :)
Ačkoliv se mi i tento díl líbil, trvalo mi déle se začíst. První díl se mi líbil o trochu víc.
Tento díl je ještě lepší než předchozí, zřejmě proto, že už není třeba popisovat minulost Natea a Madison a autorka šla rovnou na věc.
Čtenář se může těšit na chvíle napětí (já měla občas nervy nadranc), nečekaně dějové zvraty, akci a stránky budou lítat před očima.
Na krátké kapitoly jsem si zvykla, už tolik nerušily.
Přečteno za víkend a doporučuji.
Knihu jsem četl až po třetím dílu, takže jsem si spíše doplňoval nepochopené souvislosti. A rozhodně to nebyla žádná maloměstská selanka. Madison i Owen si prošli opravdovým očistcem pokřivených rodinných vztahů, než se k sobě zase dostali. Je hrozné, co si příbuzní z hlouposti a zloby dokážou udělat.
Napinavé až do konce už jsem si myslela,že Madison neočistí z tí vraždy svého kolegy.Těším se na další díl
Opět skvělé čtení, možná i v něčem lepší než v předchozím díle, a to díky tomu, že byl hodně věnovaný jedné z hlavních postav vyšetřovatelů, které si jistě každý oblíbil. Jsem zvědavá, jak se vše vyvine dále...
2022 | Pád do tmy |
2023 | Volání o pomoc |
2023 | Příchuť zla |
2024 | Vražedná naděje |
2024 | Mrazivé vyhlídky |
Druhý díl série si drží poměrně vysokou úroveň, čtivé, originální dvojice hlavních hrdinů.