Kreativní vymalovánky a básně pro všechny

Kreativní vymalovánky a básně pro všechny
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545081/bmid_vymalovanky-a-basne-pro-vsechny.jpg 5 3 3

Rád bych vám touto cestou představil svou autorskou knihu, která je výsledkem dlouholetého spojení různých druhů umění, jež mě provázejí po celý život. Jako malíř jsem vytvořil nespočet obrazů, které vyprávějí své vlastní příběhy, a ilustrací, které byly otištěny v různých časopisech a publikacích. Kromě malby mě však vždy přitahovalo i slovo, zejména poezie, která mi umožňuje vyjádřit pocity a myšlenky, jež nejsou snadno zachytitelné štětcem na plátně. Proto jsem se rozhodl vytvořit tuto knihu, která spojuje výběr mých tematických básní s ilustracemi, jež k nim neodmyslitelně patří. Tyto ilustrace jsem navrhl tak, aby si je každý mohl vymalovat podle své vlastní fantazie. Tímto způsobem se čtenář může stát součástí uměleckého procesu a přiblížit se světu umění ještě blíže. Právě proto jsem knihu nazval “Kreativní omalovánky a básně, protože věřím, že kreativita je v každém z nás a tato kniha může být prostředníkem k jejímu objevení a rozvoji. Pokud držíte tuto knihu v rukou, je to důkazem, že vás umění oslovuje a že máte zájem o hlubší propojení s tímto fascinujícím světem. A to je něco, co je podle mého názoru nesmírně hodnotné a inspirující. Možná, že až dočtete poslední stránku této knihy, objevíte v sobě dosud skryté tvůrčí schopnosti, nebo se odvážíte vydat se na cestu vlastního uměleckého vyjádření. Věřím, že tato kniha vám přinese nejen radost, ale také mnoho inspirace, a možná vás povzbudí k tomu, abyste se sami pustili do umělecké tvorby. Na závěr bych chtěl upřímně poděkovat všem lidem, kteří jakýmkoli způsobem přispěli k vytvoření této knihy. Bez jejich podpory, rad a pomoci by tato kniha nikdy nevznikla. Každý, kdo se na jejím vzniku podílel, pomohl dovést tento projekt k úspěšnému konci a já jsem za to nesmírně vděčný. Doufám, že výsledná kniha bude pro vás nejen zajímavým čtením, ale také inspirativním nástrojem, který vám pomůže rozvíjet vaši vlastní kreativitu.... celý text

Přidat komentář

ctenarAndyFZPb
14.09.2024 5 z 5

Kniha básní s ilustracemi od Davida Kapsella je opravdu nádherná! Básně jsou plné emocí a hloubky, a krásné ilustrace k nim perfektně ladí. Tato kombinace poezie a umění vytváří jedinečný zážitek, který zaujme jak srdce, tak mysl. Rozhodně stojí za přečtení!

Jaroslava111
14.09.2024 5 z 5

Tato kniha mě velmi pobavila. Zajímavé a pěkné ilustrace, které se mohou vybarvit i fixami a barva neprosánkne. Hezké tematické básně k obrázkům. Levná pěkná kniha.


Autorovy knížky

David Kokoška
česká, 1990
2024  100%Kreativní vymalovánky a básně pro všechny
Skrýt reklamy