Noc po Vánocích
Sabrina Jeffries
Výtečníci z Halstead Hall série
< 6. díl
Pierce Waverly, hrabě z Devonmontu, přijíždí po naléhavém dopisu Camilly Stuartové o matčině nemoci na návštěvu, které se stále vyhýbal, protože nemůže matce odpustit, že ho v dětství bez vysvětlení předala do péče příbuzným. Třebaže matka ve skutečnosti není nemocná, chce na panství vydržet až do Vánoc, aby konečně přišel na to, co se stalo o posledních Vánocích, které tu jako dítě trávil. Přitom se mu do pátrání neustále plete jeho dávná kamarádka a nynější matčina společnice Camilla…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2017 , BaronetOriginální název:
Twas the Night after Christmas, 2012
Vánoční romantický příběh pro chvíle oddechu.
S.J. ho zvládla napsat mile a bez přehnané sentimentality. Moc se mi líbilo prokreslení postav, nejen ústředního páru Pierce a Camilly, ale i ostatních - malého Jaspera, Piercovi matky a správce Fowlera.
Knihu lze číst jako samostatný román, ale je i velmi dobrým zakončením celé série.
Tak tato knížka mě celkem zklamala, příběh mě neupoutal a jsem ráda že jsem knížku už dočetla. Vím že se k ní již nevrátím :(
Jinak knihy od této autorky mám moc ráda, patří mezi mé oblíbenkyně:)
Veľmi pekné, celá séria bola fajn. Knihu som prečítala za 5 hodín. Aj v tomto príbehu sa perfektne ukazuje, ako veľmi človeka ovplyvňujú zážitky, emócie a nedostatok lásky v detstve...
Moc pěkná oddychovka. Ráda si čas od času přečtu příběh, kde se nehodní vrazi a podvodníci. A souhlasím s předešlým, názorem. je příjemné si říct, jé tuhle postavu si pamatuji z jiného příběhu. Když autorky prolínají, je to jako kdybych v té knize žila s postavami také.....
Tak jsem zvědavá na další díl s Piercem Waverlym, hrabětem z Devonmontu .. Jen si musím počkat až to vyjde u nás a to bude tak v listopadu 22... Doufám taky,že to vyjde hned i jako e-kniha..Všechny díly jsem koupila do čtečky a tak snad nebudu muset kupovat jako poslední díl knihu..Zase by ležela opuštěná a sama v knihovně..
Tak to byl pro mě, jako matku, citový kolotoč. Odpuštění a nenávist,tak jak se v tom zmítal hlavní hrdina,tak jsem to cítila i já. Možná hůř,jenže já nežiju v té době,proto jsem k Piercově matce neměla zrovna kladný ,,vztah" :( .
Jinak romantika i sympatická hrdinka. Setkáme se tu na konci s Dominikem,který je postavou z jiné série. Toto je před ní. Líbí se mi jak jsou některé série provázané postavami,takže si vždycky řeknu: jé toho nebo jí přeci znám z toho či onoho dílu. Mám zkrátka tuhle autorku a její knihy ráda.
2007 | Nebezpečná láska |
2009 | Tanec vášní |
2013 | Pravda o markýzi S. |
2010 | Odvážná dáma |
2008 | Nečekaná láska |
Nenáročná, odpočinková četba se snadno předvídatelným dějem. Závěr byl sice trochu víc přeslazený, ale to se u takové četby dá očekávat. Pro mě splněný bod letošní Čtenářské výzvy.