Vzdorující královna
Meghan March
Mount Trilogy série
Jsem jeho zábava. Jeho hračka. Splátka dluhu. Říkám si, že Mounta nenávidím, ale tělo mě zradí pokaždé, když vstoupí do místnosti. Jak ho můžu chtít a současně se ho bát? Varovali mě, že mi poplete hlavu. Postaví můj mozek proti mému tělu. Ale nedošlo mi, že nastane totální zmatek. Mělo mě to napadnout. Pro Mounta neplatí žádná pravidla. Nevzdám se. Neprojevím slabost. Neustoupím a vyjdu z téhle dohody bez jizvy na srdci i na duši. Ale on má jiné plány…... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2021 , BaronetOriginální název:
Defiant Queen, 2017
(SPOILER)
Zatímco první díl mě úplně nadchnul, tady jsem se až tak nebavila. Možná je to tím, že mezi prvním a druhým dílem byla velká prodleva a já jsem se ze začátku úplně nechytala… I tak se ale čte velmi dobře, hlavní hrdinové si k sobě postupně nachází cestu (i mimo sex), ale hlavní náplní jsou tu právě ty erotické scény. Ty jsou sice dobře popsané, ale i tak mi tu už něco chybělo. Myslela jsem, že příběh okolo bývalého manžela bude trochu více rozepsán a bude to mít hlubší smysl, ale nestalo se…. Na druhou stranu příběh a postupné poznávání Lachlana stojí za to a autorka umí udržet pozornost čtenáře, takže nudit se nebudete.
S četbou jsem čekala schválně na to až vyjde i třetí díl, takže jdu na to a doufám, že se to zase trochu rozjede.
Bomba! Úžasné pokračování. Opět... nedokázala jsem se odtrhnout. Líbí se mi, že je druhý díl delší, obsáhlejší. Děje se tam toho víc. Není to jenom o sexu a vzdoru jako v předešlém díle, ale o jejich vzájemném sbližování. Pomalu začínají chápat, co k obě vlastně cítí.
Lachlan pomalu začíná chápat, jak se k ní má chovat, jak jí dát najevo, že je pro něj výjimečná, jiná. Začíná si uvědomovat, co k ní cítí, ale zároveň se to snaží popřít. Ale taky je zmatený, probouzí se v něm city, o kterých si myslel, že jich není schopen. On je přeci ten nemilosrdný, bezcitný, krutý, brutální Lachlan Mount... on by přeci nemohl být schopen takových citů jako je láska!
Jsem ráda, že začátek knihy byl takový. Konečně se pomalu dozvídáme něco o hlavním hrdinovi. Taky jsem byla naprosto v šoku, když se hlavní hrdinka dozvěděla plán, který na ni Lachlan přichystal. Byla jsem v šoku, když se objevila pravda o nejlepší kamarádce hlavní hrdinky. Jsem vděčná za to, že i tenhle díl se vypráví z pohledů obou hlavních hrdinů. Vyprávěné z pohledů Lachlana je tentokrát častější, delší. Erotické scény byly i v tomhle díle skvěle vymyšlené, dobře popsané a hodně pikantní. A na konci knihy... autorka prost má talent čtenáře naprosto šokovat! Tohle jsem opravdu nečekala!
Konečně jsem se dočkala druhého dílu. Nesnáším, když musím čekat, než vyjde další díl a to ještě po takovém konci, jaký nám autorka v prvním díle přichystala. Teda, ne že by tomu v tomhle díle bylo jinak, ale aspoň na něj nemusím čekat...
Tenhle díl byl lepší, než první, kromě sexu se zda začíná budovat i vztah, což je pozitivní. Lachlan je hajzlík, ale při postupném odkrývání minulosti a po výletě do Dublinu začínám mít toho parchanta ráda. Je pěkné, a zároveň trochu komické pozorovat, jak se jeho osobnost mění a je zmatený, že existuje něco, nad čím nemá kontrolu. Keiřin vzdor a Lachlanova proměna mě prostě baví. Určitě stojí za přečtení. Těším se na další díl.
Tohle je tak nádherně čtivý příběh plný erotiky, dominance. Obzvlášť, když si Lachlan uvědomí, že Keira už není jen jeho hračka nebo pouhá splátka dluhu, která by mohla rychle omrzet. Je něco mnohem víc a to je asi děsí oba. Konec knihy je stejně napínavý, jako první díl, takže doporučuji mít po ruce i poslední třetí díl.
Druhý díl mě opět nezklamal, i když je to stále pořad dokola, příkazy a sex , sex a příkazy. Myslím, že Mount začíná chápat, co žena taky potřebuje a ne jen šu..... od rána do večera. Začíná k ni cítit lásku a ne jen Keiru, jako kus hovězího dobytka. Jdu na třetí díl.
Ackoliv bych byla schopna děj vypovědět jedním delším souvětím, tak to bylo super. Ta dynamika mezi Keirou a Mountem je tak skvěle napsaná,že na to už netřeba více slov. Jako že ji vetšinu přečtu před spaním a zbytek dorazim teď před budíkem,mě fakt nenapadlo. Trilogie má prostě ten nejlepší náboj a nutně to potřebujete přečist. Hurá na Království....
Musim rict, ze druhy dil byl o trosku lepsi nez prvni. Mozna to bylo i tim, ze tam nebylo tolik sexu :) Take se mi libila vsuvka do minulosti, ktera dala nahlednout do "detstvi" hlavniho hrdiny....
Druhý díl ještě lepší než první, nevím jak vydržím do středy a to jsem přečetla obě knihy naráz. :)
Druhý díl jsem opět přečetla jedním dechem, asi mě k tomu nutil i předchozí otevřený konec, za což jsem se při poslední stránce proklínala, protože knížka má jen tak málo stránek. Těším se na závěrečný díl.
Knihu jsem si užila. Autorka je dobrá vypravěčka a nemusí příběh okořenit vulgarismy jako Swift. Fandím Lachlanovi, nakonec z něj bude dobrý partner pro život. Jedno vím určitě, chci si přečíst poslední díl.
No páni,tak tomu říkám čtivý, vzrušující a úžasný erotický příběh.
Po pravdě vrahy,násilníky a arogantní hajzliky moc v lásce nemám,ale Lachlana zbožňuji a hlavně tu jeho proměnu s kterou bojuje proti svoji vůli.
Keiru obdivuji za její vzdor , tvrdohlavost a nebojácnost ,která ji jak doufám dovede ke šťastnému konci.
Rozhodně doporučuji,je to pecka která vás nenechá vydechnout dokud ji nedočtete.
...proč ,když je příběh konečně tak úžasný a fascinujici musí být tak směšné krátký???
Hned po konci úvodního dílu jsem musela skočit na další a opět to bylo parádní čtení. Líbí se mi, ze dej ubývá, nejsou tam žádné přehnaně natahovane pasáže a celkově mě to opět moc bavilo. Konec zas napínavý, takže se jdu rovnou vrhnout na finále.
Do prvního dílu z trilogie jsem se musela malinko zakousnout do čtení, protože to je zase trošičku jiný styl psaní. Ale nemohla jsem se dočkat pokračování tohoto druhého dílu. Keira a Lachlan jsou pro sebe stvořeni, ale ani jeden z nich nějak nechce ustoupit. Poslední část knihy mě úplně dostala, teď už jen aby vyšel poslední díl. Měla jsem počkat, až budou na trhu všechny díly, protože teď se už nemůžu dočkat poslední části trilogie, abych zjistila, jak to s nimi nakonec dopadne. Knížku doporučuji, i když je to trošku jiné čtení.
4,5/5
Nečekala jsem, že mě tato série natolik chytne, ale čte se to opravdu samo.
Druhý díl navazuje okamžitě na první a my se tam můžeme opět ponořit do světa mafie a sexu. Tento díl mi přišel o krapánek lepší než první, přeci jenom se tu začínáme věnovat více tomu budování vztahu, než jen samotnému sexu.
Jsem strašně ráda, že autorka dala pravidelnější pohledy z Lachlanovi strany a ne jenom pár kapitolek.
Lehký styl psaní vás nabádá, aby jste četli a četli stále dál, až se načapáte, že se nad příběh začíná čím dál častěji culit. Já se culila jak měsíček na hnoji skoro celou knihu.
Čte se to opravdu velice rychle a najednou je konec a ten konec mě opravdu dostal, potřebuji okamžitě poslední, ještě že vychází za nedlouho.
Tohle bylo daleko lepší, než první díl. Daleko lepší příběh, než v prvním díle. Jedním slovem wow, už teď se těším na poslední knihu. :)
Myslela jsem si, že po prvním dílu, který mě bohužel moc neoslovil, že druhému nedám šanci. A ono ejhle. Stačí deštivý den, volné odpoledne a překvapení je na světě. Jednání postav už je pro mě uchopitelnější než v předchozí části. Dozvíme se něco málo z Lachlanovy minulosti, ale už to zaplať bůh není tak povrchní. Do třetího dílu půjdu už určitě.
Pokračování nám jeden cliffhanger vysvětlilo a další dalo. Jednohubka na jeden (delší) večer a já už se těším na další díl. Víc v mojí recenzi.
Jako vzdorovala jsem se zamilovat
...asi tak 5 minut♡
Ale jak víme bylo to nemilosrdné...hlavně ten konec že?
Libová série♤♧
„Nenávidět je někdy větší rozkoš než milovat."
sex pro ženy erotika Skotsko whisky New Orleans organizovaný zločin BDSM
2021 | Nemilosrdný král |
2021 | Království hříchu |
2021 | Vzdorující královna |
2022 | Divoký princ |
2022 | Říše neřesti |
(SPOILER) Dočetla jsem celou sérii, první knížka mě chytla a těšila jsem se na další díly, ale dočkala jsem se zklamání. Pořád jsem si říkala, že se dockam vysvětlení proč byl Mount Kierou, tak posedlý. Čekala jsem, něco hlubšího než jen dobrý sex na plese na který nemohl zapomenout. A Kiera mě už nebavila, po druhé knížce jsem se do čtení te třetí musela nutit.