Hodnej kluk

Hodnej kluk
https://www.databazeknih.cz/img/books/37_/370312/mid_hodnej-kluk-0Ik-370312.jpg 4 1315 1315

WAGs série

1. díl >

Zorganizování bratrovy svatby je pro Jess Canningovou největší výzvou jejího života. Černá ovce rodiny si nemůže selhání dovolit. A nikdo (absolutně nikdo!) se nesmí dozvědět o té obrovské chybě, kterou udělala o jedné slabé chvilce s ženichovým svědkem. Chybě, která se nebude opakovat. Rozhodně ne. Přestože je to ten nejrajcovnější chlap na světě. Pro Blakea Rileyho je chystaná svatba jako dar z nebes. Spolu s Jess jdou za svědky. A právě tuhle tvrdohlavou blondýnu chce přesvědčit, že je ve skutečnosti dobrák, i když se špatnou pověstí. Naštěstí jako každý hokejista ví, že když chcete skórovat, musíte se snažit. Jess má všeho až nad hlavu i bez jednoho hodně sexy a trochu dětinského chlapa. Začne obřad včas i navzdory tomu, že někdo opil babičku? Patří vůbec na svatbu třpytky? A nevadilo by, kdyby zavraždila ženichova svědka?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet

Good Boy, 2017

alzbeta2843
23.12.2021 5 z 5

Zatiaľ asi najobľúbenejšia kniha od autorky. Bavila ma viac než knihy odohrávajúce sa na Briar. Mne sa od začiatku páčil trhlý Blake a jeho nápady ako zbaliť Jess. A ešte viac som si Blake obľúbila pre jeho lásku ku psom.

A páčilo sa mi, že kniha sa odohráva v dlhšom časovom období. Pôsobí to realnejšie, hlavne vývoj postáv. Ku knihe sa určite vrátim, pretože sa mi naozaj páčil dej a zápletka.

LadyLane
05.12.2021 2 z 5

Nutne som potrebovala zmenu a dala som na chválu tejto autorky a výborné hodnotenie. Ale tento druh literatúry asi nie je pre mňa. Prišlo mi to príliš naivné a tá mužská perspektíva je citeľne písaná ženou, čo ma čím ďalej tým viac vytáčalo.

marie2577
16.10.2021 3 z 5

1/3 vlazny nastup 2/3 uz se rozjizdi a skoruje 3/3 finalni uspokojeni. Zabavne , hrave , ctive ..;-)

Miliamka
04.10.2021 5 z 5

A zase mi Elle Kennedy a její hokejisté pomohli dostat se ze čtecí krize! Přečteno za jedno odpoledne u moře. Úžasné jako vždy.

nikca3976
25.08.2021 5 z 5

Pohodové, vtipné a sexy čtení... doporučuji

marwinmh
09.08.2021 4 z 5

On potká Ji, Ona potká Jeho a přitahování vzájemnou chemií se z toho vyvine vztah. Nepřekvapí, neurazí, ale čte se dobře.

Domkar9116
23.07.2021 5 z 5

Asi to není tak dobré jako ON a MY, ale bylo to i tak perfektní. Příběh trochu slabší, dfc žádná nic moc zápletka, trochu jsem čekala ke konci jestli se ještě něco nestane, nestalo. Ale to vůbec nevadí. Četlo se to samo a neuvěřitelně se člověk zasmál, Blakeovi hlody byly k sežrání. Vřele doporučuji jako moc fajn oddychové čtení.

Janulkaxxx
14.07.2021 5 z 5

Miluju tuhle serii tak jako ostatni serie od autorky. Autorka opet nezklamala. Vsechny knihy hltam jednu po druhem.

aquaver
03.06.2021 4 z 5

Další skvělá kniha od autorky, u které jsem se moc bavila a měla ji přečtenou během pár hodin. Doporučuji jako příjemnou oddechovku.

badliar_id
30.05.2021 4 z 5

Po sérii Off-Campus a Briar U jsem potřebovala další hokejovou tématiku, takže jsem skončila znovu u Elle Kennedy. Její knihy jsou boží, ať už je píše sama nebo s dalším autorem. Neuchvátilo mě to tolik jako Off-Campus série, ale neskutečně mě to bavilo.
Bylo to milé a oddechové čtení. Neřešilo se tu nějaké hlubší téma, krom minulosti Blakea, takže je to fakt oddechové čtení. Dost klišé, ale já to zbožňuju :dd.
Jess byla naprosto fajn! Nejdříve jsem měla pocit, že si k ní nenajdu cestu, ale naštěstí jsem se u ní s určitými věcmi ztotožnila, takže mi vůbec nevadila.
Blake je fakt střelený člověk a proto ho neuvěřitelně zbožňuju. Ten jeho humor, styl vyjadřování a celkově všechno na něm! Miluju to jeho slovíčkaření (žiši odteď budu používat neustále dokola :D). Je vážně k popukání..
Jamie a West. Jejich příběhy jsem ještě nečetla, ale po tomhle rozhodně musím! Jejich vystupování mě tu vážně bavilo! Oba jsou skvělý a těším se na jejich příběh..
Rodiny Jess a Blakea jsou taky naprosto střelený. Hlavně mamka Blakea :D..
Kdo mě vytáčel? Molly. Rozhodně Molly. A taky malinko Brenna (hah, hned se mi vybaví Brenna od Jakea - Risk). Ale jenom než zjistila tu důležitou věc.
Tak joo, tohle bylo fakt super čtení. Já určitě doporučuju.

katkaq
20.04.2021 3 z 5

Co člověk čeká od Kennedy? Romantiku, trošku teen tématiku, erotiku, hokejové zázemí, enemies to lovers. Dostanete to od této knihy? Ano. Když jsem byla mladší bavilo mě to více, ale i teď je to příjemná oddechovka.

Pajina324
27.03.2021 4 z 5

U téhle knihy jsem se nasmála, fajn oddechovka!

VercaV
25.03.2021 5 z 5

Další kniha od této autorky. Chvíli mi trvalo než jsem se smířila s tím, že z hlavních hrdinů Wese a Jamieho jsou vedlejší postavy, ale Blaka jsem si naprosto zamilovala. Jeho humor, to jak si hraje na drsňáka ale je romatik a jejich vztah s Jess. Jsem ráda, že Wes a Jamie se objevovali často.

Raislin
05.02.2021 5 z 5

Prostě milá, vtipná kniha. Hezky se četla. Skvělá oddychovka. Přečteno jedním dechem.

Klaaarka
01.02.2021 4 z 5

Knihy ON a MY se mi líbily víc. Přiznávám,že jsem se jen nerada srovnavala s tím,že z oblíbených hlavních postav,jsou postavy vedlejsi. Knížka se četla dobře,ale neměla takový spád a prostě mě bavila méně než obě výše zmíněné.

lihate
28.01.2021 4 z 5

Asi jako všechny knihy od Elle Kennedy se mi i tahle četla naprosto sama. Příběh ubíhal a často mi nešlo knihu odložit. Mám ráda, když je příběh vyprávěný z pohledů obou postav, plus mě ještě bavili vtipné názvy kapitol. Jess jsem si oblíbila, i přes její malé sebevědomí a nedůvěru sama v sebe toho dokázala spoustu a obdivuji její odhodlání a tvrdohlavost, která je jí ale ku prospěchu. Blake mi chvílemi popisem připomínal velkého neohrabaného obra, ale věřím, že to tak autorka nemyslela, když často zmiňovala jeho výšku a velikost. Jinak byl milý, spontánní ale s obrovským srdcem na pravém místě. Moc se mi líbila i celá jeho rodina, taková trochu šílená. Což je super! Knihy On a My jsem nečetla, ale i tak příběh dával smysl a myslím, že je to jen volné navázání, než ucelená série.

INCOGNITOREADER
27.01.2021 3 z 5

Navazující série na knihy ON a MY. Tady se nám už vymění hlavní posty a z původně vedlejších se stávají postavy hlavní. Říkám upřímně, že tahle kniha už je o něco slabší. A vinu na tom asi nese hlavně ta výměna postav. Protože Jamie a Wes jsou skvěle napsané charaktery a jsou to fakt sympaťáci. Oproti tomu Jess je docela typická hrdinka romantických knížek a Blake je super vedlejší postava, ale když je ho moc tak je ho prostě moc.

Jaruš71
26.01.2021 5 z 5

Autorky nesklamou, jako vždy paráda.

anna7852
20.01.2021 5 z 5

Tak tohle bylo luxusní,vdechla jsem to a úplně mě štvalo že už je konec.
Za mě doporučuji

pinkpop
17.01.2021 4 z 5

Jo, tahle knížka mě bavila :-)

A chtěla bych si jednou přečíst příběh, kde ho má malýho a tenkýho :-D :-D