Zůstaň
Sarina Bowen , Elle Kennedy
Může se člověk zamilovat do někoho, koho nikdy nepotkal? Hailey Taylorová Emeryová tuší, že její oblíbený klient v Aportu – anonymní virtuální asistenční službě – je ve skutečnosti hokejová hvězda Matt Eriksson. Nahlédnout do složek klientů je sice proti pravidlům, je si však téměř jistá, že si každý den píše se svým celoživotním idolem a plní mu každé jeho přání. Hailey si stále léčí srdce po nedávném rozchodu, stačí jí proto jen nezávazné flirtování… Jenže pak se se svým klientem musí setkat tváří v tvář a zpanikaří. Matt Eriksson ví moc dobře, co je to zlomené srdce. Ještě stále se nevzpamatoval z krachu svého manželství, navíc je v týmu jediný, kdo zná strašlivou pravdu: že hokej a dlouhodobé vztahy k sobě nejdou. Sotva se vidí se svými dětmi a jakékoli setkání s bývalou manželkou ho přivádí k šílenství. Jediný člověk, který ho zřejmě chápe, mu navíc nechce ukázat svou tvář. Naštěstí to není nic, co by lístky na hokejové utkání nevyřešily. Hailey té nabídce nemůže odolat a Matt nemůže odolat Hailey.... celý text
Pěkná odpočinková kniha, jako vždy od této autorky. Není třeba se soustředit na nějaké dramatické části knihy ani čekat nějaký drastický zvrat. Na vypnutí z práce je to skvělé. Romantika, zápletka a pěkný konec - je úplně jedno, že od začátku vím, jak to dopadne, proto to taky čtu :-)
Dočteno a příjemná kniha..Autorky umí a tentokrát do příběhu dali o trochu toho dráma..A podle konce si myslím,že ještě nekončíme a čeká nás další díl..Hezké splnění výzvy.
Kniha, která se hodí opravdu jen a pouze na oddech. Nebo když nemůžete spát, tak jí vezmete do ruky a neodložíte jí do 5:00 do rána.
Nejsem z ní nadšená tak, jak z prvního dílu, ale opět je tam Elle rukopis a to mi stačí. Na relax a zapomenutí se je kniha krásná. Bohužel nic víc tam čekat nemůžeme. Pokud se nepočítají sexy hokejisti že?
Kniha, kterou si rádi přečtete a půl roku na to nevíte, že jste ji četli. Má to své výhody. Tak nějak sklouzne po povrchu, pobaví, neurazí a za rok ji můžete číst znova.
Oproti Wags 1. je tohle velice dobrý díl. :) A dokonce mi tady víc přirostla i dvojice z prvního dílu - četlo se to samo. :) Četla jsem tady komentáře co se týče ero scén a jejich pohav atd. Milé dámy, takto to prostě chodí. :D Kniha se mi líbila, zajímavý příběh a nejvíc jsem si oblíbila malé Mattovi Wagsky :)
Lepší než předchozí díl....celé to dává lepší smysl - ano i červená knihovna musí mít něco jako hlavu a patu :-) Předchozí díl to úplně nesplňoval, tenhle celkem ano :-)
Nevím proč, ale série Wags mě nějak neoslovila. I když tahle kniha se mi líbila více jako první a Black Riley byl tady pro mě s těmi svými kecy snesitelnější.
A Jenny nápis mě fakt dostal :-D.
Kniha se mi líbila, četla se hezky, ale pořád to je jen odpočinková literatura bez ambicí. Ale svůj účel splní.
Ideální čtení na dovolenou, relax, čte se samo. Líbí se mi, že tentokrát jsou hrdinové trošku starší a mají dospělejší život, než v jiných knihách autorky...
O chloupek lepší než předchozí díl. Matt je cukrouš ♡♡♡ kdo by ho nechtěl, že jo :-) Nudit se určitě nebudete :-)
Na začátku mě to dost bavilo, hlavně mi byli oba sympatičtí. Zasmála jsem se. Pak se viděli, scházeli a tak.. dobrý. Jenže pak přišlo na techtle - mechtle. Chápu jakousi nejistotu a nervozitu ze strany Hailey, jenže tenhle popis jejich pletek, coby Matt dominant a Hailey poslušná fanynka, to se mi vůbec nelíbilo. K hlavním hrdinům mi to nešlo. Přestože to tak dlouho netrvalo, vcelku asi dvě dostaveníčka, ale přišlo mi to tak strašně mimo jejich povahy, že mi to pokazilo docela dojem z knihy.
Narozdíl od prvního dílu je knížka o něco lepší. Hlavně hrdinové jsou sympatičtí, není tu tolik hluchých míst a jejich konverzace skrz chat mě bavila. Objednávky pana "mam ho20cm" byly příjemným pobavením a konečné vyřešení této záhady bylo hodně úsměvné.
I tak ale tato série moc nadšení u mě nevyvolala a počkám si na spin off k sérii Off Campus.
Miloučký, slaďoučký. Taky bych chtěla nést ten "těžký úděl" manželek hokejistů. Nebo vlastně nechtěla. Ale bylo to hezké počteníčko.