Zůstaň
Sarina Bowen , Elle Kennedy
Může se člověk zamilovat do někoho, koho nikdy nepotkal? Hailey Taylorová Emeryová tuší, že její oblíbený klient v Aportu – anonymní virtuální asistenční službě – je ve skutečnosti hokejová hvězda Matt Eriksson. Nahlédnout do složek klientů je sice proti pravidlům, je si však téměř jistá, že si každý den píše se svým celoživotním idolem a plní mu každé jeho přání. Hailey si stále léčí srdce po nedávném rozchodu, stačí jí proto jen nezávazné flirtování… Jenže pak se se svým klientem musí setkat tváří v tvář a zpanikaří. Matt Eriksson ví moc dobře, co je to zlomené srdce. Ještě stále se nevzpamatoval z krachu svého manželství, navíc je v týmu jediný, kdo zná strašlivou pravdu: že hokej a dlouhodobé vztahy k sobě nejdou. Sotva se vidí se svými dětmi a jakékoli setkání s bývalou manželkou ho přivádí k šílenství. Jediný člověk, který ho zřejmě chápe, mu navíc nechce ukázat svou tvář. Naštěstí to není nic, co by lístky na hokejové utkání nevyřešily. Hailey té nabídce nemůže odolat a Matt nemůže odolat Hailey.... celý text
Přečteno téměř bleskem a můžu říci, že mnohem lepší, čtivější a zábavnější než prvni díl... Mohu jen pochvalit a doporučit ;-)
Precteno za jeden den ... spise odpoledne. Musim rict, ze tento dil mi pripada mnohem lepsi nez ten prvni. Matt je skvelej chlap a uzasny tata ... tady bychom asi mely povzdychnout, protoze je ke vsemu VELKY HOKEJISTAAA :-) A musim rict, ze v tomto dile perlily i "Wagsky" .. takovy baby mit kolem sebe ... svet by byl jednodussi :-) autorky pohled obou hrdinu to dela jen lepsi a lepsi ...
A jeste jedno PS na zaver - bez Tebe bych tu knihu necetla, bez Tebe by to nebylo ono nepsat ti ihned postrehy a nebo se rozcilovat pres messenger ... #protozejsiopravdunavykova ... Diky Jani :-*
To bylo o tolik lepší než ten první díl!!! Asi to bylo tím, že to celé bylo takové vyspělejší, a přitom takové hezky vtipné a úsměvné. Zkrátka a dobře jsem byla od začátku nadšená. Nebylo tam zbytečné tlachání okolo, Matt byl úžasný i s tou svou obavou, že všechno pokazí, strašně se mi líbil Aport, protože do knížky to tak krásně sedí a pan Pinďour byl úžasná vedlejší pidi postavička, Hailey jako uzlíček nervů byla skvěle napsaná, Kara mě samozřejmě štvala atd. atd. Prostě Bomba! A v rámci žánru naprostá klasa. A jak hezky je to díky závěru a O'Connorovi našlápnuté na pokračování.
Oproti předchozímu dílu musím ocenit i jiný závěr, ne pokaždé je ta mrcha prostě Mrcha s velkým M. Tahle mrcha byla přece jen lidštější...
Tahle série se zatím skvěle čte... Není to takové to jenom sex a skoro žádný děj. Jsou tam sympatické postavy a celkově pohodovka :). Moc se mi líbí její styl psaní, čte se to samo. Doporučuji.
Jéj, zase jsem se zamilovala. Proč mi to ty autorky dělají? To nemůžou jednou jedinkrát vymyslet hlavního hrdinu, který není sexy jako samo nebe (nebo peklo :-D), úžasně milej a to všechno ostatní čím Matt oplývá? Ale co si to namlouvám, když už takový chlapi neexistujou, chci o nich alespoň číst. A že si to čtení úžívám!
Tahle kniha mě zase popadla a nepustila. Po přečtení jsem litovala jediného a to toho, že už jsem na konci.
Doporučuju, doporučuju a (překvapivě) doporučuju!
Já tyhle dvě divošky prostě zbožňuju!!! Nikdo mi nevyvrátí, že jsou fantastická dvojka a že válí. Opět se jim povedl naprosto parádní kousek hodný extraligy. :-)
"Zůstaň" v hlavní roli s Mattem Erikssonem, Hailey, ostatními hokejisty a jejich "Wagskami" je jedna úžasná jízda, plná humoru, optimismu, nových začátků, velkých citů a skvělých milostných scén.
Jsem v tom až po uši. Kniha je po všech stránkách jedinečná a já si celou tu partičku naprosto a bezezbytku zamilovala, což snad ani jinak nejde. Jsou to báječní lidé, se kterými jsem strávila pohodové chvíle a jsem za ně vděčná. Zvlášť Matta bych si moc ráda pomuchlala.
Holky nasadily laťku pěkně vysoko, jen co je pravda a já už se jen třesu na jejich další knihu o které vím, že bude opět fantastická.
Krásně se nám to rozjelo!!!
Pohodové čtení, žádné přehnané drama ani plačtivé scény, a tak mi to vyhovuje! Autorka (autorky) by mohly vydat knížku každý měsíc a pořád by to nebylo dost :-D
Jsem ráda za zmínku o Layle - aspoň víme, že operaci zvládla.
Opět super oddechové počtení. Trochu vážnější než Hodnej kluk, což kvituji s povděkem. Navíc se nám dostalo naznačení o kom bude další díl, takže taky fajn - už se těším
Jsem docela náročný čtenář. A všude hledám chyby a nedostatky a bručím nad každou blbostí ... ale díky Wags sérii jsem se naučila vypnout, odpočinout si a ... chlámat se na celé kolo všem hláškám, které v knihách jsou. Je to skvělé. Zůstaň mi sice přišlo v porovnání s Hodným klukem vážnější, ale i tak jsem si užila každou stránku a doufám, že bude brzy další díl.
První díl mě bavil víc, ale to tak většinou bývá. I tak přečtenou během dvou dnů, nenudila jsem se u toho a četlo se to skvěle.
Já ten styl psaní autorek prostě miluji! A hokej a hokejisti? To je moje!*_* =D
Opět skvělý příběh, který přečtete za chviličku. První díl byl více "střelený", tento byl spíš takový vážnější, ale i přesto jsem se moc bavila. =)
Matt byl férovej a hodnej chlap a Hiley je naprosto bezvadná! =D Opět nechybí vtip, který je autorkám vlastní, nápad, jiskření a samozřejmě ani happyend. Pan "MámHo20Cm" jsem si myslela, že bude OC, docela by mi to k němu sedělo =D
Vítám příběh psaný z pohledů obou hlavních postav, to mám vážně ráda. =) Nijak mě to nezklamalo a určitě mohu doporučit. =)
Elle Kennedy vždy září a to ať pracuje sama či s někým spojí své síly.
Věřím, že nejsem jediná, kdo zcela propadl těmto báječným, vtipným, milým a uvěřitelným příběhům a hrdinům, a že jich v češtině vyjde ještě mnoho.
I Zůstaň se maximálně povedlo, i když v mých očích první díl z této série nepřekonalo. V knize nenajdeme výraznější zvraty, což ji však vůbec na ničem neubírá. Oba hrdinové byli velmi sympatičtí, prostředí a vedlejší postavy samozřejmě úžasné a velikým bonusem byly maily Pana Piďoura, které více než pobavily.
Už abych držela v ruce další knihu:).
Doporučuji!