Za hranicí fantazie

Za hranicí fantazie
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/405256/bmid_za-hranici-fantazie-pqz-405256.jpg 3 124 124

Za hranicí série

1. díl >

„Už jste někdy byla zamilovaná, Sáro?“ „J-já nevím,“ koktám. „Možná...“ „Pokud to nevíte, tak jste zamilovaná nebyla.“ Největším Sářiným snem je být spisovatelkou, jejím knihám ale stále něco chybí a ona netuší co. Poznání s sebou přináší příliš smělý Richard, který ji při každém setkání uvádí do rozpaků, ale zároveň v ní probouzí něco, co nikdy předtím nepoznala – touhu, která ničí veškeré hranice její fantazie a vyplňuje prázdné stránky nedopsaných knih. Kromě štěstí však Sáru zaplavuje i další nepoznaný pocit – obavy, že by o všechno mohla přijít. Tímhle jediným si je totiž Sára jistá – není miláčkem štěstěny a nepřítel v reálném světě je mnohem krutější, než ten, kterého kdy stvořila její fantazie…... celý text

Laduska098
24.03.2020 5 z 5

Zábava přímo ke skleničce vína. Sára mě bavila. Několikrát jsem se od srdce zasmála. Doporučuji na odreagování.

marketakraketak
23.03.2020 3 z 5

Nebylo to špatné, na dnešní dobu trochu romantiky byť zastřené je fajn.
Hezké chvilky a klasický romantický příběh. Vsuvky mě bavily????

florentinas
03.03.2020 2 z 5

pomalý začátek a zase moc rychlý konec... Vsuvky její knihy mě nebavily.

cori
24.02.2020 3 z 5

Prodavačka Sára, která se touží stát spisovatelkou milostných románů, se v kavárně seznámí s panem Dokonalým. Červená knihovna o velké lásce, kdy dokonalý slaďák naruší jeden pohřeb.

Nufacek
16.02.2020 4 z 5

Kniha s velmi poutavým příběhem, avšak s překvapivým koncem. Čekala jsem cokoli, ale tohle ne, i když od nějaké 33. kapitoly mi již bylo jasné, kam příběh míří, i tak mě konec vykolejil, čekala jsem stále, že vše dopadne jinak.

mirunka182
01.02.2020 5 z 5

Kniha mě oslovila hned při čtení anotace - také bych chtěla být spisovatelkou (nejspíš nikdy nebudu) . Čekala jsem popravdě trochu něco jiného, ale i tak jsem dostala čtivý příběh, u kterého jsem se ani minutu nenudila. Sára je obyčejná holka se svými sny - o kariéře, o mužích, o životě... a zdá se, že věčná smolařka bude mít konečně štěstí... Smála jsem se i nečekaně upustila slzu. Doporučuji romantikům jako nenáročné čtení.

bagel
24.10.2019 1 z 5

Tak romantické knihy moc nečtu, takže jsem místy váhala, zda to autorka myslí vážně. A konec tomu dal korunu.

Veruu95
23.08.2019 3 z 5

Prostě letní oddechovka. Postavy byly sympatické, příběh nebyl nijak originální a upřímně ani moc uvěřitelný. Konec jsem nečekala a musím říct, že jsem měla na krajíčku.
Knihu bych zhodnotila jako lepší průměr - nenabízí nic moc nového, ale pokud sháníte něco "lehčího", sáhněte po ní.

misarisa
06.08.2019 5 z 5

Super oddechové čtení pro romantiky i pro zasmání se sympatickymi postavami.

13werka
06.08.2019 2 z 5

Jednoduché romantické čtení se všemi atributy červené knihovny - obyčejná dívka se svými sny, pan dokonalý, který se do ní romanticky zamiluje... Nějaké to protivenství osudu... Nic víc jsem od knížky ani nečekala. Nejvíc mne otravovaly Sářiny literární pokusy, protože dvě slaďárny v jednom už na mne bylo moc (a ta, co měla být Sářiným dílem, byla podle mého fakt dost děsná)

Miretti
03.08.2019 2 z 5

Za mě určitě ne, ač jsem si knihu s chutí zakoupila . Chování a vůbec celý život hlavní hrdinky vzhledem k jejímu věku nemohu tolerovat ani u žánru romantiky, kterým si ráda četbu prokládám. Nic z knihy pro mě nebylo uvěřitelné, snad jen kocour:). Ale skalní romantici knize třeba dají šanci...

M_A_I_A_
29.07.2019 2 z 5

Čtivá kniha,ale spíše takové "provinilé potěšení",jako americký romantický film v neděli odpoledne v televizi.

Kami97
23.07.2019 5 z 5

Knihu jsem přečetla během pár hodin. Velmi mi sedl autorčin styl, díky kterému se knížka četla skvěle. Sáru jsem si oblíbila, stejně jako záhadného Richarda. Během kapitoly v Dominikánské Republice mi došlo, jak se děj bude dále vyvíjet, ale přesto mě epilog zaskočil.

Stephanie92
16.07.2019 3 z 5

Knížka byla čtivá, přečetla jsem přes jeden, možná dva večery. Děj v knížce mi přišel celkem nereálný, ale tak kdo by chtěl číst něco ze života mezi ženou s mužem. Proč si to trochu neidealizovat. ????

Zuzpospi
11.07.2019 5 z 5

Parádní oddechovka, za jeden den přečtena :)

Falda
30.06.2019 5 z 5

Krásná kniha. Ze začátku jsem se smála a konec mě velmi překvapil... Postavy byly sympatické. Knihu jsem přečetla jedním dechem. Autorčin styl psaní mi prostě pasoval.

pestas
30.06.2019 5 z 5

Knizka, kterou bych nejradeji precetla na jeden zatah, ale kvuli casu to neslo. Nakonec dobre, jelikoz by mi bylo lito, se s touto knihou hned zase loucit. Prijemne a dobre se cetla:) Hlavni hrdinka mi byla velmi symapticka, zajimave bylo i to, ze jsou vlastne dve knihy v jedne (pribeh, ktery jako knihu pise sama hlavni hrdinka) a na konec naprosto necekana vec a slzy v ocich.... Velmi prijemne cteni

lenny.and.books
15.06.2019 4 z 5

Kniha, u které jsem se nahlas smála, fandila hlavní hrdince a nakonec mi naprosto nečekaně zlomila srdce...

Penelope99
14.06.2019 5 z 5

Super letní oddechovka, kterou jsem zvládla během cesty na dovolenou. Doporučuji těm, kdo hledají nenáročné čtení.

katerina5544
12.06.2019 5 z 5

Knížka se mi moc líbila. Postavy jsou sympatické a je v ní humor. Konec vás překvapí …

2019  68%Za hranicí fantazie
2017  81%Pomsta čarodějnic