Zaslíbená Země Nezemě 2
Kaiu Širai
Zaslíbená Země Nezemě série
Děti v sirotčinci Grace Field House pátrají po pravdě a nacházejí stopy… jenže nejsou sami. Stahuje se kolem nich smyčka, kterou nastražila sestra Krone. A je možné, že je mezi nimi zrádce, který donáší zprávy přímo Mamá?
Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: 2019 , CrewOriginální název:
約束のネバーランド 2 (Yakusoku no Neverland 2), 2017
Emma, Norman a Ray se chystají na útěk ze sirotčince. Má to ale háček, zjistili, že jsou sledováni, ale musí zjistit jak. Navíc je v jejich společnosti špeh, který na ně donáší. Podaří se jim to zjistit a přichystat se k útěku?
Tak druhý díl ještě lepší, než první, snad si tato manga svou vzestupnou tendenci zachová... Velká spokojenost.
Na poli mangy dobrý počin. Celkem dost postav, kde každá sleduje své vlastní cíle a kde se před dalšími skrývají nějaká ta tajemství, přičemž není zcela jasné, komu lze věřit a kdo má v záloze ještě nějaké překvapení. K tomu nějaké ty zvraty, napětí, překvapení, způsobující spíše zaplétání než rozplétání děje. A přitom ten příběh působí věrohodně. Za mne spokojenost. Tedy až na sestru Krone – z ní mám opravdu strach, snad mne nebude pronásledovat v nočních snech:).
Druhý díl se mi líbil ještě víc než první, dej je plný akce, příběh nemá hluchá místa. Jsem zvědavá na třetí díl
Po zhlédnutí anime adaptace musím říct, že čtení samotné mangy je ještě více záživnější. Anime adaptace, která nedělá původní manze žádnou ostudu, bohužel ale nepokrývá některé, dosti důležité scény ze samotné mangy.
Druhý svazek navazuje na poslední kapitolu předchozího svazku, a ústřední trojice postav začíná připravovat plán na útěk ze sirotčince. Ovšem plánování se komplikuje příchodem nové sestry Krony. Opět, příběh plyne svižně a čtenář není nikdy při jeho čtení znuděn. V některých ohledech mi tato série připomíná Death Note, což je pro mě osobně srdeční záležitost.
Těším se na třetí svazek.
Dej sa posúva a pribúda spiklencov,ktorý plánujú únik zo sirotčinca.Ako to však urobiť aby to zvládli všetky deti?Ako prísť na to ako to vypadá tam vonku?
Zistenie,že je medzi nimu špeh bolo perfektné,ešte lepšie bolo kto zistenie kto to je.Zamotané vysvetlenie,boj proti sestre Kronovej a ešte stále premýšlam o čo skutične ide Mamá.....
Teším sa na pokračovanie.
Prosím, chci nášup! Tahle manga je opravdu skvělá, chytlavá, chytrá, děsivá, … a bůh ví co ještě. Je to napínavé a člověk je každou chvíli překvapený, co se to sakra zase děje, kdy k tomu došlo. Děti chtějí uskutečnit plánovaný útěk co nejdříve, je tu tedy plánování, získávání nových sil, cvičení útěku a to všechno chytře potají.
Nemohla jsem jinak než si mangu na několik dílů předobjednat (jde to na send.cz ;)), už se těším na novou dávku!
Já se zblázním!! Tohle je ta nejnapínavější manga, kterou jsem četla.
Vše je chladně logické a v prostředí, kde se pohybují jen děti.. dokážete si to představit? Co jste dělali vy, když vám bylo deset? A teď si představte, že musíte zosnovat plán útěku odněkud, kde je každý váš krok kontrolován a venku vás čeká jen svět, o kterém nic nevíte a s největší pravděpodobností smrt.. Už chci další díl!
2019 | Zaslíbená Země Nezemě 1 |
2019 | Zaslíbená Země Nezemě 2 |
2019 | Zaslíbená Země Nezemě 3 |
2019 | Zaslíbená Země Nezemě 4 |
2019 | Zaslíbená Země Nezemě 5 |
Páni. Tento díl nasadil laťku ještě výš, než první díl. Skvěle navázání a pokračování.