Zbožňuju Londýn
Lindsey Kelk
Angela Clarková se zamilovala do New Yorku – a ten začíná milovat ji. Když je ale povolána domů do Anglie, najednou hrozí, že svůj zářivý nový život ztratí a vymění ho za déšť, teplé pivo a zlé vzpomínky. Tomu se říká krok zpátky. Je tady Mark, bývalý přítel – do New Yorku utekla proto, aby se od něj dostala dál. Je tady Louisa, její nejlepší kamarádka se svým děsivým novorozenětem. A taky máma, která s ní ještě pořád mluví jako s patnáctiletou. Na obzoru je svatba – a všichni si pamatují, jak se Angela vyznamenala při té poslední… Může ji příjezd jejího přítele Alexe a nové nejlepší kámošky Jenny zachránit před návratem ke svému starému já?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2014 , BB artOriginální název:
I Heart London, 2012
![ujunka ujunka](https://www.databazeknih.cz/img/users/72_/72481/m_72481-cuL.jpg?v=1507564664)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Angela pobavila jako vždycky, zasmála jsem se. Tuto sérii mám moc ráda. Škoda jen, že nevyšly všechny díly :-(
![AnetaPospisilov AnetaPospisilov](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/148973/m_148973-G0q.jpg?v=1469002588)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Mám ráda tyhle knížky..ať to byla kterákoli,vždycky jsem se do ni začetla a nešlo přestat..
![stafbul stafbul](https://www.databazeknih.cz/img/users/14_/145996/m_145996-EuO.jpg?v=1467796176)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Oddechovka na styl Sex ve městě. Když chcete jen tak vypnout, je to fajn. V podstatě jsem nefandila žádné postavě, nijak jsem se do příběhu osobně neangažovala, jen jsem splývala s proudem a vypla. Odpočala jsem si a kniha u mne zůstává, právě pro případy, kdy budu chtít číst něco, co nemá těžké téma a nad čím se nemusí přemýšlet.
![niknikita niknikita](https://www.databazeknih.cz/img/users/52_/52222/m_niknikita-rPt.jpg?v=1570867862)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Zpočátku se to dalo číst, ale celý děj neděj je shrnutý do příprav na svatbu a vážně nevím, co se tomu sympaťákovi, jakým se Alex jevil líbilo na hodně divné Angele.Jedno vím jistě. Lindsey Kelk, ať mi příznivci prominou, už nikdy číst nebudu.
![Klára90 Klára90](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/18354/klara90-P5b.jpg?v=1603919049)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Tahle knížka už mě moc nebavila, ale to jen díky tomu, ze jsem si Angely a vlastně i Tess z druhé série, naservirovala v poslední době asi až moc. Takže uz me nerozesmaly vtipné situace, které v předchozích dílech jo a Angela mi dokonce svým chováním občas i lezla na nervy. Nicméně docetla jsem knihu rada, přeci jen me zajímalo,jak to s ni dopadne a konec se mi líbil. Ted si dám od ni chvilku pauzu,nez se vrhnu na poslední díl. A jak uz tady bylo napsáno níže - také postrádám české vydání 2 dílů.
![TheMelorry TheMelorry](https://www.databazeknih.cz/img/users/41_/41464/41464.jpg?v=1381127958)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Další skvělá Angelinina dobrodružství tentokrát v Londýně. Ta holka je prostě...... Tenhle díl se mi líbil určitě víc než Paříž a ani trošku jsem se nenudila. Kniha se mi četla úplně sama a nemůžu se dočkat posledního dílu.
![Misha11 Misha11](https://www.databazeknih.cz/img/users/61_/61221/m_misha11-eW4.jpg?v=1542011443)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Četla jsem New York a potom hned Londýn, trošku jsem se ze začátku neorientovala, ale po pár stránkách to bylo v pohodě. Typicky americký a lehce dětinský průběh, vše se točí kolem chystané svatby a řeší se "běžné" problémy. Jako oddech fajn.
![Gallaxy Gallaxy](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Četla jsem jen 1.díl. Z toho důvodu mě možná začátek knihy nebavil-chvíli mi trvalo než jsem se zorientovala. Ale ke konci jsem knihu hltala a užila si konec.
Oddechové čtení.
![Makyt Makyt](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/27464/m_makyt-nIy.jpg?v=1684443369)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Jako většina vícedílných knih mi tohle přišlo trochu jako nastavovaná kaše, ale nechalo se to přečíst... vtip, smích a další ujeté zážitky, prostě pěkná neděle ;-)
![Leniiis Leniiis](https://www.databazeknih.cz/img/users/66_/66835/m_66835-x8H.jpg?v=1487102187)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Mě to přišlo jako nějaká ujetá americká komedie. Nic víc, nic míň. Chvilkama jsem se i zasmála, ale žádná světoborná knížka to pro mě není.
![DaPo DaPo](https://www.databazeknih.cz/img/users/59_/59972/m_dapo-imd.jpg?v=1541698377)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Tento díl mne bavil nejméně. To co mi přišlo v předchozích vtipné, nápadité, tady bylo spíše nudné a občas i trapné... Autorka se často opakuje, baví spíše vzpomínkami... postrádám návaznost na dosud nepřeložené díly do češtiny. Z nostalgie dávám 3 hvězdičky...
![iloneckaa iloneckaa](https://www.databazeknih.cz/img/users/82_/82465/m_82465-oPJ.jpg?v=1459855060)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Myslim, že další díl by měl být o tom, jak se úspěšně vyléčila z alkoholové závislosti :) :)
To její popíjení jsem doteď brala s rezervou, ale to, že si dává k snídani vodku, mě už vyděsilo. Tohle se mi na postavě nelíbí. A taky to, že se pořád popisuje jako neučesaná, s mastnými vlasy, neosprchovaná..... No, líbil mi se mi spíš opak :)
![veronika27 veronika27](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Řekla bych, že tato kniha je méně povedená než Paříž a New York, ale četla se dobře a líbila se mi :)
![kikies kikies](https://www.databazeknih.cz/img/users/44_/44976/kikies-HBw.jpg?v=1541006998)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Ano, je to lehké, ale podle mě už moc... hlavně nereálné a takové - nejsem si jistá, jak to přesně pojmenovat - možná dětinské? Jakoby hrdince bylo stěží dvacet let. Je to hrozně plytké a místy už to trochu nudí... Upřímně mě bavil první díl, ale další a další už se jen opakují a pomalu se mi zajídají. Chtělo by to něčím obohatit. Možná by Angele prospělo, kdyby trochu dospěla...
2011 | ![]() |
2012 | ![]() |
2014 | ![]() |
2015 | ![]() |
2016 | ![]() |
Super kniha se krasne cte, doporucuji vsem