Dohoda s láskou
R. L. Mathewson
Žhavá pokušení série
Zoe je zvyklá starat se sama o sebe a už dávno se smířila s tím, že se jí smůla lepí na paty. Takže když přijde o práci, protože nevyšla vstříc šéfovi, a s jejím životem to začne jít z kopce, nečeká ani, že by se to mělo zlomit. A už vůbec ne, že by k tomu přispěl ten drzoun odvedle. Ale nemá co ztratit, a tak to s ním zkusí a doufá v nejlepší. A dostane návrh. Návrh, který se neodmítá. Návrh, který prospěje jim oběma a nikomu neublíží... I když Zoe byla vždycky smolař... Jako většina Bradfordů má i Trevor slabost pro jídlo, ale to není všechno. Vede celkem přímočarý život a nemá rád, když se něco moc komplikuje, a to se týká i vztahů. Chce dokonalou ženu a má naprosto jasnou představu o tom, jaká má být. Takže když si ke své hrůze uvědomí, že se mu myšlenky nějak často stáčí k jeho sousedce, rozhodne se, že nejlepší bude, když zařadí trochu zpátečku. Stýkat se s ní nepřestane, ale jenom dokud nenalezne slečnu Dokonalou.... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2016 , Mladá frontaOriginální název:
Perfection, 2011

Pěkná knížka, moc povedla a zaujala mě jinak než první díl, který se mi moc líbil.
Líbila se mi ta jejich dohoda. Když už se na ní dohodli jak jí velmi velmi svědomitě plnili a nedokázali v soukromí ze sebe spustit ruce :D
Taky se mi líbili rozdíly hlavních hrdinů. On takový mužný a ona která zbožňuje roztomilé věci. Zoe má ráda obzvlášť roztomilé doplňky a hračky pro adoptované štěně. Trevor se sice snaží aby adoptovaný štěněčí kluk měl chlapské věci ale Zoe ho stejně přelství a nakoupí samé roztomilé věci pro pejska. Ať se Trevor jak se snaží tak štěně nespolupracuje a líbí se mu víc ty roztomilé holčičí věci od paničky než mužné věci od páníčka :D
Bylo zajímavé a napínavé sledovat jak se jejich vztah měnil a snažili se sobě vzájemně nějak přizpůsobit a poznat líp a porozumět si když se jejich dohoda zkomplikovala a přišli následky...
Tuhle sériii moc doporučuju k přečtění :-)

Tak nevím, kniha na mě zapůsobila lépe než první díl, ale nijak propastně. Asi to bude hlavně tím, že hlavní hrdina je přece jen sympatičtější než Jason, i tak jsem ale měla často chuť nakopat ho do zadku. Nějak nechápu, co bylo na žravém samolibém chlapovi tak neodolatelného. Působil na mě nekonzistentně. Ale ke konci knížky už byl celkem snesitelný.
I ze Zoe mám rozporuplný pocit - je vylíčena jako rázná žena, která si nenechá nic líbit, ale pak Travisovi dovolí, aby jí manipuloval po libosti. A jednu chvíli byla tedy neskutečně natvrdlá.
Styl autorky mi zkrátka příliš nesedí - neustálé opakování výrazů (malá nájemnice mi nevadila tolik jako kobylka v prvním díle, ale nechápu, proč všechno muselo být rozkošné a roztomilé), rádoby vtipné situace a poznámky, které jsou ovšem vtipné jen někdy, Bradfordovi (a nejvíc ze všech Jason) mě nebaví, spíše mi dost často lezou na nervy. Plus má ovšem za to, že její hrdinky nejsou žádné oslnivé krásky a vzory všech ctností, pro své muže jsou ale dokonalé. Moc sympatická mi byla postava Haley, působí mnohem dospěleji než v jejím vlastním příběhu.
Za mě tedy průměr. Knížce nelze upřít jistou poutavost a chvílemi jsem se i bavila, jindy jsem ovšem spíše skřípala zuby.

No, ľutujem, mňa kniha nebavila - zdalo sa mi pri čítaní, že som presne toto už čítala - odkladám po zhruba 1/3.

Mě ta kniha tak sedla, že to nejde jinak a musím dát 5* :-) Já mám z toho takový pocit, až prostě musím :-)) A recenze v záložkách :-)

Pekelní sousedé nebo také ďábelští, šílení a prostě úžasní Bradfordové. Jak se mi první díl tohoto relaxu v knižní podobě líbil, s druhým přece jen srovnání nesnese, protože je prostě lepší. Posun vůdči prvnímu je opravdu veliký a i postavy z první knihy jsem si jako čtenář mnohem více užila a jejich výměny vychutnala.
Ideální čtení na dovolenou nebo pro dny, kdy se potřebujete pobavit a vypnout. Milý styl autorky, který si na nic nehraje mě baví a doufám, že nejde o poslední díl u nás vydaný, brala bych tuto sérii kompletní tedy pětidílnou, tak uvidíme.
Doporučuji!

Knihu jsem přečetla za jedno odpoledne. Výborně se četla. Je napsána lehce a s vtipem. Hezky jsem se u ní zasmála i dojala. Prostě mi dala vše, co má správný román o lásce mít. Hlavně měl dva perfektní hlavní hrdiny, mezi kterými to prskalo, pak jiskřilo a nakonec hořelo. Oba byli přirození, sympatičtí a tak skuteční.

Moc jsem si knihu užila. Pohodové, bláznivé čtení, u kterého jsem se pořád musela něčemu smát. Tahle hašteřivá legrační dvojice si mě získala, stejně jako celá Bradfordovic rodinka, a od začátku mě bavilo sledovat, kam se bude ubírat jejich vztah. Taky mě velmi mile potěšilo, jak opravdová Zoe byla. Konečně normální obyčejná žena, která řeší běžné starosti: svůj vzhled, postavu, kila, budoucnost, ale přitom zůstává svá. Trevor, sice hledá "slečnu Dokonalou", ale holka krev a mlíko ho nenechává chladným a dokonce ho donutí se smát a rád se vracet domů.
Bylo až neuvěřitelně jednoduché vžít se do příběhu a najít v tom kousek sebe sama. :-) Jsem ráda, že můžu knihu doporučit a pochválit. Líbila se mi!
láska erotika USA (Spojené státy americké) milostné vztahy sousedské vztahy pro dospívající mládež (young adult) romance sousedé neplánované těhotenstvíAutorovy další knížky
2015 | ![]() |
2016 | ![]() |
2023 | ![]() |
Krásná romantická kniha ve které vás čekají jak erotické okamžiky, tak i bláznivé chvíle Zoe a Trevora. Čtení vás bude bavit, neboť je vše napsáno příjemně a čtivě a dozvíte se jaké trampoty a životní okamžiky zažije jedna úplně obyčejná mladá žena.
Tuto knihu velice ráda doporučím. Líbila se mi!