Zkouška důvěry
Nora Roberts
Reece se po těžkém traumatu rozhodne přistěhovat do malého městečka u jezera uprostřed Skalistých hor. Seznamuje se s přátelskými obyvateli i se sympatickým spisovatelem Brodym. Největší útěchou jsou pro ni toulky přírodou, kde se jí daří zapomenout na minulost. Ale i tady panuje klid pouze zdánlivý.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2008 , AlpressOriginální název:
Angels Fall, 2006
Napínavý román - romantika s detektivní zápletkou. Nebylo to vůbec přeslazené, to jsem ráda, nechybělo napětí. Takže spokojenost.
Příjemné čtení, zajímavé prostředí i postavy. Zpočátku mě kniha moc nebavila, ale s tím, jak se stupňovaly všechny ty incidenty kolem Reece, kniha začala být napínavá a ke konci se nešlo odtrhnout. Bohužel ale musím hodnotit knihu jako celek, proto průměrné hodnocení.
Jelikož si ráda čtu knížky a poté zhlédnu film, neudělala jsem výjimku ani tady. Kniha je stopro lepší než film. Přestože film hrubou dějovou linku věrně kopíruje (ovšem jisté nesrovnalosti oproti knize jsou, některé pasáže ve filmu úplně chybí), obávám se, že kdybych nečetla knihu, tak bych se ve filmu asi dost ztrácela.
Opět výborná knížka, u této autorky to ani jinak nejde. Napínavý děj už od první stránky nedá člověku klid a v závěru už jsem ji nedokázala odložit vůbec. Také se mi v průběhu čtení vybavilo, že jsem viděla zfilmovanou verzi, ale už jsem si nepamatovala, kdo byl pachatelem, takže jsem si knížku mohla vychutnat.
tuhle knižku už jsem si přečetla dávno, tak mě překvapilo, že je zfilmovaná, nedávno to dávali v televizy, jmenuje se to: městečo Angels Fall, ahoj buzik
2000 | Smrtící nahota |
1997 | Nebe mé lásky |
2000 | Past na dobrodruha |
1997 | Zrozená z ohně |
2011 | Kouzlo okamžiku |
Tak tahle kniha byla dost dobrá. Její děj mě strhl natolik, že jsem ji jen tak nedala z ruky a četla a četla, abych věděla, jak to dopadne. Brilantně povedená romance s detektivní zápletkou. Můžu jen doporučit.