-markéta- -markéta- komentáře u knih

Mischling Mischling Affinity Konar

Kniha byla perfektní! Bohužel jsem ji četla poměrně dlouho, protože jsem toho měla hodně ve škole, ale je to kniha na přečtení jedním dechem! Děj je velmi napínavý, bolestivý a skvěle procítěný!
Nemám ráda knihy s tématikou 2. světové války, ale tohle byla bomba! Vážně mě kniha nadchla a určitě to není naposledy, co jsem ji četla!
Děj jsem prožívala velmi, protože jsem sama Osvětim navštívila!
Kniha rozhodně není ztrátou času a měl by si jí každý přečíst.

20.05.2017 5 z 5

Díky za vzpomínky Díky za vzpomínky Cecelia Ahern

Knihu jsem si vybrala podle obalu a navíc byla ve slevě a já neměla knížku na dovolenou, tak jsem jí vzala. Musím říct, že mě velmi nadchla, nikdy jsem ještě nečetla knihu s tímto dějem. Všem doporučuji.

20.08.2015 5 z 5

Svět drahých kamenů Svět drahých kamenů Rudolf Ďuďa

Knihu jsem dostala k Vánocům 2008, protože jsem byla strašný blázen do "barevných kamenů" a musela jsem mít i tuto knihu. Nikdy jsem ji nepřečetla, bohužel jsem ji jen projela kvůli obrázkům. Snad mě ještě někdy chytnou tyto vzácné kameny a možná, že si i přečtu tuto krásnou knihu.

08.05.2015

Kameny od A do Z Kameny od A do Z Judy Hall

Knihu jsem dostala k 9-tým narozeninám, protože jsem byla blázen do "barevných kamenů". Nikdy jsem knihu nečetla, jen si prohlížela obrázky. Doufám, že se k ní někdy vrátím a přečtu si jí.

08.05.2015

Destrukční deník Destrukční deník Keri Smith

Myslím si, že kniha je dobrá na odreagování a na to, aby člověk prosadil své nápady. V knize jsou samozřejmě i stupidní úkoly, které se ani nedají udělat, ale víceméně je to skvělá "kniha". Dostala jsem ji od kamarádky, která z ní byla nadšená a já mohu potvrdit, je vážně skvělá. Doporučuji i starším ročníkům než jsem já, určitě se zabaví i oni. :-)

06.04.2015 4 z 5

Po čem ženy touží Po čem ženy touží Fay Weldon

Od knihy jsem čekala více, myslela jsem si, že bude s větším dějem, ale velice mě zklamala. Chvílemi byla sice dobrá, ale podruhé už bych jí nečetla. Je to spíše zpověď ženy.

01.01.2015 2 z 5

Austenland Austenland Shannon Hale

Kniha byla velice zajímavá, hodně mě bavila! Od poloviny velice napínavá, vše nakonec skončí podle mých představ. Skvělá na čtení u moře, výborné odreagování. :-)

22.11.2014 5 z 5

Nové povídky Nové povídky Zdeněk Svěrák

Kniha je velmi zábavná, doporučuji přečíst.

10.02.2014 3 z 5

Pomeranče v podprsence Pomeranče v podprsence Ivona Březinová

Knihu jsem četla z důvodu toho, že jsem ji měla v povinné četbě. Nikdy by mě nenapadlo po takové knize šáhnout dobrovolně. Děj byl sice zajímavý, chvílemi i vtipný, ale určitě bych ji nechtěla číst podruhé. Nenatchla mě natolik, abych ji mohla doporučit.

05.02.2014 2 z 5

Růžový hotel Růžový hotel Anna Stothard

Kniha byla skvělá, ze začátku sice tak trochu bez děje, ale zanedlouho se děj objevil. Velmi čtivá a napínavá, určitě doporučuji.

05.02.2014 5 z 5