1259 1259 komentáře u knih

Supernova Supernova Marissa Meyer

Závěrečný díl byl opravdu něco zcela výjimečného. Byl plný napětí, občas humoru a i trochu tý lásky. Ale epilog byl pro mě asi nejvíc. Doufám, že bude na to třeba nějaký volný pokračování, nebo nějaká malá novelka.

11.09.2020 5 z 5

Sherwood Sherwood Meagan Spooner

Pěkně sepsaný, poutavý příběh, který se dobře čte. Zařadila bych to do takového odpočinkové ho čtení. Za mě super.

11.07.2020 5 z 5

Zkrocení zlé ženy Zkrocení zlé ženy William Shakespeare

Děj mě upoutal, i když si nedokážu představit, že by tohle na mě někdo aplikoval, ale konec konců teď je i jiná doba. Super.

11.03.2020 5 z 5

Bílá nemoc Bílá nemoc Karel Čapek

Tato knížka mi hodně připomíná dnešní situaci plnou děsu a totální zmagoření lidí, takže za mě boží.

11.03.2020 5 z 5

Ostře sledované vlaky Ostře sledované vlaky Bohumil Hrabal

Na to jak je knížečka tenká a hodně rychle se čte je celkem smutná. Ale i tak to byl úžasný a poučný příběh.

Válka s Mloky Válka s Mloky Karel Čapek

Knížka se čte lehce a rychle, ale jakmile se narazí ve druhé části na ty články je to na hodně dlouho a pak se čte knížka zase na pohodu. Je to hodně poučné a člověk si v ní najde i zalíbení.

Společenstvo Prstenu Společenstvo Prstenu J. R. R. Tolkien

Sice mi to trvalo o trochu dýl, než jsem měla původně v plánu, ale konečně je dočtena. Po celou dobu, co sem příběh četla se mi v hlavě přemítal i příběh a říkala si, Proč to nebylo i ve filmu? Ale nemůžu si stěžovat. Prostě super.

22.02.2020 5 z 5

Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky Hobit aneb Cesta tam a zase zpátky J. R. R. Tolkien

Po celý děj knihy se mi v hlavě přehrával i film a rovnou jsem to i posuzovala a může mi spoustu lidí tvrdit, že film je lepší nebo že je lepší kniha, tak za mě je dobrý jak film tak i kniha, i když kniha o trošičku je lepší, než ten film.

07.12.2019 5 z 5

Jeden temný trůn Jeden temný trůn Kendare Blake

Jako vždy příběh velmi napínavý a velmi zajímavý a hodně se mi líbil a těším se na další.

07.12.2019 5 z 5

Protivníci Protivníci Marissa Meyer

Druhý díl Renegátů je hodně spletitý a přitom je naprosto úžasný. Skvěle se díky knížce uniká z reality. Nemohu se dočkat až bude závěrečný díl, který bude zase o něco lepší, než byl tento a i ten předchozí.

03.11.2019 5 z 5

Panství krve a kovu Panství krve a kovu Sara Holland

Nevím, jak vy ostatní, ale za mě to byl po dlouhé době příběh, který se od ostatních liší a hodně mě to nadchlo. Už se těším na další díl.

03.11.2019 5 z 5

Princezna popela Princezna popela Laura Sebastian

Příběh se mi zalíbil. Byl takový svižný a odpočinkový.

15.10.2019 5 z 5

Zlodějský tanec Zlodějský tanec Mary E. Pearson

Příběh mě naprosto uchvátil a zcela vtáhl do děje. Mary je prostě úžasná spisovatelka a doufám, že se od ní dočkám dalších úžasných příběhů.

01.10.2019 5 z 5

Podlý král Podlý král Holly Black

Od začátku to bylo zajímavý, pro mě plný nenávisti a přitom tam hrála roli i skrytá láska. Ale ten konec mě opravdu překvapil a rozhodně jsem ho nečekala. Už se velmi těším na další díl.

01.10.2019 5 z 5

Království popela Království popela Sarah J. Maas

Sice mi mrzí, že to byl závěrečný díl, ale náramně jsem si ho užila. Nemohla jsem se od knížky odtrhnout a četla se jedním dechem. Doufám, že se od spisovatelky dočkám ještě nějakých knížek, na podobné téma. Prostě za mě jedna velká chvála a naprosto úžasný zážitek.

17.08.2019 5 z 5

Tři temné koruny Tři temné koruny Kendare Blake

Co na to říct? Knížka se četla dobře a rychle a celkově příběh byl pro mě až příliš rychlí, ale jinak naprosto super a těším se na druhý díl.

06.08.2019 5 z 5

Prokletý trůn Prokletý trůn Joelle Charbonneau

Knížka se dobře četla a rychle odsýpala. Celkový děj byl plný zvratů, naděje a nesplnitelných snů. Snad bude i pokračování.

06.08.2019 5 z 5

Zrada vítězů Zrada vítězů Marie Rutkoski

Tenhle díl byl opravdu zvratu plný a naprosto skvěle zpracovaný. Musím říct, že spisovatelka se dostala pořádně do varu. Tak budu doufat, že závěrečný díl bude ještě lepší, než byl tento.

12.07.2019 5 z 5

Uvězněná královna Uvězněná královna Kristen Ciccarelli

Nečekala sem, že vyjde druhý díl, ale musím uznat, že byl famózní. Za mě příběhu nechybělo naprosto nic.

12.07.2019 5 z 5

Catwoman: Zlodějka duší Catwoman: Zlodějka duší Sarah J. Maas

Příběh byl hodně napínavý a plný zvratů. A naštěstí nechyběla ani trocha romantiky. Už se těším na další DC příběh.

13.06.2019 5 z 5