1259 1259 komentáře u knih

Válečná smršť Válečná smršť Victoria Aveyard

Konec byl úžasný a naprosto nepřekonatelný. Nemám k tomu co dodat prostě se jí to opět povedlo a tentokrát ještě víc než před tím.

27.05.2019 5 z 5

Nalezenec Nalezenec D. M. Cornish

Knížka byla zajímavá a hezky se četla. Rozhodně byl příběh napínavý a pro mě neobvyklí, neboť takovým knížkám moc nedávám, ale tahle byla fakt dobrá a těším se, až si přečtu druhý díl.

Klan Klan Adrienne Young

Měla jsem pocit, že příběh, jakoby byl napsaný přímo pro mě. Sedělo mi to, líbilo, všechny ty potíže, co řešila hlavní hrdinka sem prožívala s ní. Prostě a zkrátka mě do sebe příběh vtáhla jen tak nepustil.

Až budu bez tebe Až budu bez tebe Kelly Rimmer

Na knížku jsem se velice těšila a nezklamala mě. Příběh byl pro mě hodně upřímný, romantický a velmi dojemný. Konec mě hodně dostal, ale i tak knížka byla opravdu super.

Zjevení démona Zjevení démona Taran Matharu

Pokračování bylo zajímavý a celkem i osvěžující. Fakt super.

Inkoust, kov a sklo Inkoust, kov a sklo Gwendolyn Clare

Příběh ve viktoriánský době se mi vskutku zalíbil a celkový nápad, se psanými světy, byl podle mě velmi originální. Doufám, že bude i druhý díl, páč se mi knížky fakt líbila.

Padlý dědic Padlý dědic Erin Watt

Upřímně řečeno se mi nejvíc líbila první část. A ta druhá nebyla zase tak špatná, ale furt se tam opakoval pokus, omyl a to mě zase až tak nebavilo. Budu doufat, že poslední závěrečný díl bude o něco lepší a situace v ději se konečně vyjasní.

06.03.2019 5 z 5

Krutý princ Krutý princ Holly Black

Nevím, jaký pocity mám mít z příběhu. Chvíli byl napínavý a zajímavý, ale najednou se tam omílali slova i věty furt dokola a člověk potom neví, co si má myslet. Doufám, že druhý díl bude trochu víc srozumitelnější, ale i tak knížku můžu zařadit do odpočinkového čtení.

28.02.2019 4 z 5

Renegáti Renegáti Marissa Meyer

Dlouho jsem se knizce vyhýbala, protože sem nevěřila tomu, že bude nějak zajímavá, ale když sem jí teď otevřela a začala číst nešlo to zastavit. Příběh je naprosto úžasný, strhující, plný zvratů a vtáhne vás do děje. Doufám, že bude druhý díl, neboť samotný konec mě tak překvapil, že by byla škoda, kdyby příběh nepokračoval.

10.02.2019 5 z 5

Batman: Náměsíčnice Batman: Náměsíčnice Marie Lu

Pokračování knižní akčních hrdinů DC bylo opravdu super. Hodně se těším na další díl. Opravdu se mi tohle zalíbilo.

Rebelové vln Rebelové vln Sara Raasch

Přesně tohle jsem od knihy očekávala. Byla napínavá, plná zvratů a neočekávaných událostí. Doufám, že bude druhý díl.

Karmínové pouto Karmínové pouto Rosamund Hodge

Příběh byl zajímavý, ale daleko víc se mi líbil první díl. I když byl příběh napínavý a plný převratů tak mi v něm cosi chybělo, ale stejně knihu neodsuzuju a ráda si jí přečtu znovu, až budu chtít nějaký odlehčený čtení.

Trnitá řeč Trnitá řeč Leigh Bardugo

Celková kniha v podobě příběhů se mi opravdu líbila. Mám takový knihy ráda. A nejvíce se mi líbili první tři příběhy.

Temná krása Temná krása Mary E. Pearson

Závěrečný díl byl pro mě plný nečekaných zvratů. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout díky tomu jak byla napínavá. Vážně super.

Zvíře zrozené z noci Zvíře zrozené z noci Tochi Onyebuchi

Musím uznat, že i když mužský spisovatele moc nemusím, tak tady toho jsem si oblíbila. Příběh s požíračem hříchů se mi zalíbil natolik, že doufám v druhý díl.

Aerie Aerie Maria Dahvana Headley

Myslela jsem si, že druhý díl bude o něco lepší, než první, ale to sem se bohužel mýlila. Děj byl sice velmi zajímavý a napínavý, ale mě v něm něco chybělo. Ale i tak je kniha pěkná a rozhodně jí neodsuzuju.

13.12.2018 3 z 5

Zrádné srdce Zrádné srdce Mary E. Pearson

Celý příběh se mi opravdu líbil. Bylo to dynamický, záhadný, plný zvratů a romantiky. Fakt se moc těším na to, až se vrhnu na závěrečný díl.

13.12.2018 5 z 5

Kletba vítězů Kletba vítězů Marie Rutkoski

Celý příběh se mi velice zalíbil. I když jsem se jím za začátku hodně těžce prokousávala, tak jsem ráda, že sem knihu neodložila. Konec byl velice napínavý a už se těším na druhý díl.

Falešný polibek Falešný polibek Mary E. Pearson

Ze začátku jsem knize moc nefandila a chtěla jsem jí odložit, ale ještě že sem to neudělala. Příběh měl v sobě dobrý zápletky a upřímně jsem nevěděla, kdo je princ a kdo zabiják, dopokavaď se to nerozpletlo. Už se těším na další díl.

Krvavé Impérium Krvavé Impérium S. J. Kincaid

Celkový děj na začátku byl hodně zajímavý a hned mě vtáhl do sebe. Musím říct, že jsem spoustu věcí nečekala a nejvíc nečekaný byl konec. Doufám, že bude pokračování.