1259 1259 komentáře u knih

Věž úsvitu Věž úsvitu Sarah J. Maas

Naprosto úžasný. Já tu spisovatelku miluju. Strašně moc se těším na pokračování. K celkovému příběhu ze strany Chaola byl úžasný a hrozně napínavý. Fakt se už nemohu dočkat na pokračování.

01.06.2018 5 z 5

Zkáza a naděje Zkáza a naděje Leigh Bardugo

Z celé série byla tahle kniha za mě nejlepší. Doufala jsem, že se tam něco pořádně zvrtne a to se taky stalo. Konec byl za mě hodně smutný a trochu zvláštní, ale i tak jsem z toho nadšená. Spisovatelka mě opět nezklamala, což je jen dobře.

24.05.2018 5 z 5

Zrádce trůnu Zrádce trůnu Alwyn Hamilton

Celý příběh se mi opravdu hodně líbil a byl velmi napínavý. To, co jsem od knihy očekávala se mi na 100% splnilo.

22.05.2018 5 z 5

Krutá krása Krutá krása Rosamund Hodge

Sice je to na způsob Krásky a Zvířete, ale i tak byl příběh hodně odlišný. I když hlavní hrdinka byla strašná mrcha, tak se naprosto jasně hodila ke svému manželovi. Za mě se příběh líbil a těm co ne, tak si mají předem přečíst o čem kniha je, než si jí koupí a zkritizují ji.

22.05.2018 5 z 5

Wonder Woman: Válkonoška Wonder Woman: Válkonoška Leigh Bardugo

Hezky zpracovaný a hodně napínavý. Rozhodně se těším na další příběhy od DC.

18.05.2018 5 z 5

Ztracené insignie Ztracené insignie Sandra Regnier

Celé zakončení série bylo dramatické a velmi působivé. Konec byl velmi nepředvídatelný a smutný a přitom šťastný. Ale i tak se mi kniha velmi líbila.

10.05.2018 5 z 5

Na lovu Na lovu Meagan Spooner

Celý příběh byl hezky napsaný a od původního příběhu Krásky a Zvířete se lišil opravdu hodně. Vůbec bych se nezlobila, kdyby podobných příběhů bylo více.

10.05.2018 5 z 5

Replika Replika Lauren Oliver

Příběh jsem četla hezky po kapitolách a poctivě jsem převracela knihu z příběhu do příběhu. Musím říct, že tenhle styl psaní se mi velice zamlouvá a vůbec bych se nezlobila za další podobný příběh.

02.05.2018 5 z 5

Dračí proroctví Dračí proroctví Sandra Regnier

Než jsem se k ní dokopala, tak mi to trvalo celkem dlouho, ale stálo to za to. Celý příběh je strašně napínavý a málem jsem se zbláznila z toho, že jsem jí dočetla. Naštěstí je objednané pokračování, takže se na něj velice těším.

02.05.2018 5 z 5

Fenomén Fenomén Marie Lu

Ani nevím, jak přesně bych měla knihu specifikovat. Asi jednoduše. Prostě hezky napsaný příběh, kde je spousta zvratů a pro mě i neočekávaných momentů. Těším se na třetí a závěrečný díl.

24.04.2018 5 z 5

Legenda Legenda Marie Lu

Hezky napsaná kniha, která umi dobře upoutat pozornost. Ani jsem si nevšimla, že je dočtená. Opravdu se čte úplně sama.

21.04.2018 5 z 5

Hravě Hravě S. C. Stephens

Tenhle díl byl lepší než druhý, za což jsem ráda. Kniha je spíše odpočinkové čtení, ale i tak se mi příběh velmi líbil.

12.04.2018 5 z 5

Bezhlavě Bezhlavě S. C. Stephens

Příběh je hezky napsaný a umí upoutat pozornost. Doufám, že druhý díl mě nezklame.

10.04.2018 4 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Úžasný, dokonalý, nepřekonatelný. Celý příběh ve mě vzbudil nehorázný emoce. Spoustu věcí bylo nepředvídatelných a to se ani nemusím zmínit, že od knihy, se nedalo odtrhnout. Opravdu famózní a podle toho, co jsem se dočetla, by měl vyjít ještě jeden díl. Tak se uvidí, zda se spisovatelka ještě víc překoná, ale podle mě, už to více nejde.

10.04.2018 5 z 5

S láskou tě nenávidím - 13 povídek o ničemnosti S láskou tě nenávidím - 13 povídek o ničemnosti * antologie

Sice jsem některý příběhy trochu nepobírala, ale i tak se mi celkově kniha líbila a rozhodně bych četla dál, kdyby bylo pokračování.

04.04.2018 4 z 5

Šest vran Šest vran Leigh Bardugo

Naprosto dokonalý. Celý děj mě do sebe vtáhl a nemohla jsem se od něho odtrhnout. Už se hrozně těším na druhý díl.

26.03.2018 5 z 5

Led nebo oheň Led nebo oheň Sara Raasch

Úžasná a naprosto dokonalá. Do poslední stránky není jasní, koho si zimní královna vybere a to mě napíná, až k prasknutí. Těším se, až vyjde třetí díl.

14.03.2018 5 z 5

Jedině s tebou Jedině s tebou Lisa Renee Jones

Nebyla jsem ani v polovině a odložila jsem jí. Pořád to samí dokola mě opravdu nebaví. Možná jí časem dál druhou šanci, ale moc tomu nedávám.

06.03.2018 2 z 5

Sama sebou Sama sebou Lisa Renee Jones

Tenhle díl už se rozjel o něco víc, než předchozí, ale i tak jsem se chvilkami musela do čtení nutit.

01.03.2018 4 z 5

V tvojí kůži V tvojí kůži Lisa Renee Jones

Než se celý příběh trochu rozjel, tak jsem přemýšlelo o tom, že knížku odložím, ale nakonec jsem ráda, že jsem to neudělala. Příběh se mi celkově líbil, i když je tam spoustu neobjasněných věcí, ale to se doufám dozvím v pokračování.

26.02.2018 4 z 5