1259 komentáře u knih
Naprosto úžasný. Já tu spisovatelku miluju. Strašně moc se těším na pokračování. K celkovému příběhu ze strany Chaola byl úžasný a hrozně napínavý. Fakt se už nemohu dočkat na pokračování.
Z celé série byla tahle kniha za mě nejlepší. Doufala jsem, že se tam něco pořádně zvrtne a to se taky stalo. Konec byl za mě hodně smutný a trochu zvláštní, ale i tak jsem z toho nadšená. Spisovatelka mě opět nezklamala, což je jen dobře.
Celý příběh se mi opravdu hodně líbil a byl velmi napínavý. To, co jsem od knihy očekávala se mi na 100% splnilo.
Sice je to na způsob Krásky a Zvířete, ale i tak byl příběh hodně odlišný. I když hlavní hrdinka byla strašná mrcha, tak se naprosto jasně hodila ke svému manželovi. Za mě se příběh líbil a těm co ne, tak si mají předem přečíst o čem kniha je, než si jí koupí a zkritizují ji.
Hezky zpracovaný a hodně napínavý. Rozhodně se těším na další příběhy od DC.
Celé zakončení série bylo dramatické a velmi působivé. Konec byl velmi nepředvídatelný a smutný a přitom šťastný. Ale i tak se mi kniha velmi líbila.
Celý příběh byl hezky napsaný a od původního příběhu Krásky a Zvířete se lišil opravdu hodně. Vůbec bych se nezlobila, kdyby podobných příběhů bylo více.
Příběh jsem četla hezky po kapitolách a poctivě jsem převracela knihu z příběhu do příběhu. Musím říct, že tenhle styl psaní se mi velice zamlouvá a vůbec bych se nezlobila za další podobný příběh.
Než jsem se k ní dokopala, tak mi to trvalo celkem dlouho, ale stálo to za to. Celý příběh je strašně napínavý a málem jsem se zbláznila z toho, že jsem jí dočetla. Naštěstí je objednané pokračování, takže se na něj velice těším.
Ani nevím, jak přesně bych měla knihu specifikovat. Asi jednoduše. Prostě hezky napsaný příběh, kde je spousta zvratů a pro mě i neočekávaných momentů. Těším se na třetí a závěrečný díl.
Hezky napsaná kniha, která umi dobře upoutat pozornost. Ani jsem si nevšimla, že je dočtená. Opravdu se čte úplně sama.
Tenhle díl byl lepší než druhý, za což jsem ráda. Kniha je spíše odpočinkové čtení, ale i tak se mi příběh velmi líbil.
Příběh je hezky napsaný a umí upoutat pozornost. Doufám, že druhý díl mě nezklame.
Úžasný, dokonalý, nepřekonatelný. Celý příběh ve mě vzbudil nehorázný emoce. Spoustu věcí bylo nepředvídatelných a to se ani nemusím zmínit, že od knihy, se nedalo odtrhnout. Opravdu famózní a podle toho, co jsem se dočetla, by měl vyjít ještě jeden díl. Tak se uvidí, zda se spisovatelka ještě víc překoná, ale podle mě, už to více nejde.
Sice jsem některý příběhy trochu nepobírala, ale i tak se mi celkově kniha líbila a rozhodně bych četla dál, kdyby bylo pokračování.
Naprosto dokonalý. Celý děj mě do sebe vtáhl a nemohla jsem se od něho odtrhnout. Už se hrozně těším na druhý díl.
Úžasná a naprosto dokonalá. Do poslední stránky není jasní, koho si zimní královna vybere a to mě napíná, až k prasknutí. Těším se, až vyjde třetí díl.
Nebyla jsem ani v polovině a odložila jsem jí. Pořád to samí dokola mě opravdu nebaví. Možná jí časem dál druhou šanci, ale moc tomu nedávám.
Tenhle díl už se rozjel o něco víc, než předchozí, ale i tak jsem se chvilkami musela do čtení nutit.
Než se celý příběh trochu rozjel, tak jsem přemýšlelo o tom, že knížku odložím, ale nakonec jsem ráda, že jsem to neudělala. Příběh se mi celkově líbil, i když je tam spoustu neobjasněných věcí, ale to se doufám dozvím v pokračování.