1259 komentáře u knih
Druhý díl byl o něco lepší, než první, ale to se u opravdu dobrých knížek stává vždy. Příběh je opravdu hodně napínavý a už se moc těším na další díl, neboť se nemohu dočkat, co bude dál.
Hezký erotický, odpočinkový počteníčko. Dlouho jsem se rozhodovala, jestli si jí koupit a nebo jí nechat být, ale jsem ráda, že jsem si jí vzala sebou domů.
Tenhle díl byl vážně super. Plný zvratů a neočekávaných zajímavostí. Těším se na třetí díl.
Hezký zakončení, i když to zakončený vůbec nebylo. Ale i tak super.
Hezký, dramatický, romantický a napínavý. Spisovatelka jako vždy nesklamala a už se těším na další z jejích úžasných knih.
Super závěrečný díl. Sice mě trochu zamrzelo před koncem, že to bylo trochu smutný, ale zase mě potěšil šťastný konec.
Naprosto úžasná a dokonalá kniha. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Spisovatelka je naprosto neuvěřitelně dobrá a přesně ví, co chce a za tím si jde. Fakt super.
Naprosto dokonalá série, která se mi četla úplně sama a nechtěla jsem, aby skončila. I když se knížky hrozně špatně schání, tak rozhodně doporučuji všem, kdo by měli zájem.
Hezký romantický příběh, od kterého jsem se nemohla v podstatě ani na minutu odtrhnout.
Kniha se v podstatě četla sama. Nemohla jsem se od ní odtrhnout. Celý příběh byl sice o pocitu viny, lásce, zklamání, naději a porozumění, ale i tak super.
Šťastný i smutný, ponaučení i chyby. Tak mi celý příběh přišel a díky tomu byl fantastický a nemohla jsem se o něho odtrhnout ani na praxích.
Trošku dýl mi trvalo si uvědomit, že příběh je psaný z pohedu toho druhýho, ale i tak to stálo za to zjistit, jak se všechn odehrávalo i z tý druhý strany.
Bylo to rozhodně takový, jaký jsem očekávala. Od začátku až dokonce to bylo napínavé, i když konec trochu neočekávaný. Doufám, že vyjde pokračování, jinak nevím, co budu dělat.
Úžasný zakončení. I když se to nechtělo ze začátku rozjet, tak jsem se dočkala toho pravého konce. Jenom mi mrzí, že když se to pořádně rozjelo tak to zároveň i končilo, ale i tak to nezměnilo můj pohled na konečnou knihu.
Super dokončení celý série. A i když byl konec smutný, tak i přesto skončil v podstatě dobře. Fakt doporučuji.
Sice to nebylo takový, jako předešlí díly, ale i tak se mi to líbilo dost na to, abych to doporučovala dál.
Upřímně řečeno jsem takový konec ani trochu nečekala. Už se těším na 4 díl, ve kterým se to všechno doufám pořádně rozjede a bude to ještě lepší, než to bylo v předešlých dílech. Rozhodně neváhejte a přečtěte si jí.
Celkem hezky napsaný, ale děj přeskakoval z jedné postavy na druhou a občas jsem se v tom ani pořádně nevyznala. Ale jinak se stejně těším na další díl, na který se chystám.
Kniha i když se mi dost líbila, tak byla celá o tom samém. " Má přede mnou tajemství." a tak podobně. A nakonec, když se to konečně rozhýbe, se zjistí, že celou dobu nebylo to co se jevilo realitou, ale dlouhodobým snem, ze kterého když se probudí má další noční můru. Doufám, že bude i třetí díl, protože je tam toho dost neobjasněného.
Hrozně se mi to líbilo. Vysvětlení, jak se Remy cítí, když jí nemá u sebe je super.