1259 komentáře u knih
No jako takový závěr sem rozhodně nečekala a celkově kniha byla čtivá.
Skvělý celkový závěr. Sice sem nečekala ty úmrtí, která nastala, ale na druhou stranu takový konec byl kupodivu ukázkový.
Tak konečně po dvou měsících sem se do nějaký tý knihy začetla a nemohla sem se od ní odtrhnout. Začátek, prostředek i konec naprosto úžasný a jedinečný zážitek, plný romantiky. Super.
Skvělý příběh plný malých vysvětlivek. Fakt super.
Super příběh, který je skvělé doplňován dnešníma bouřkama. Ale hlavně je to zase trochu něco jinačího, než obvykle v knížkách bývá.
Příběh byl strhující a fascinující. Jako v podstatě se mohlo dát předpokládat, že vrahem je '' zahradník '', ale i tak byl příběh napínavý od začátku až dokonce.
Konečně po dlouhé době trochu jiný příběh, než je obvyklý v mém repertoáru. Kniha byla naprosto super, i když se šíleně podobá dnešní době a první dvě věty mě naprosto odrovnaly. Fakt jen můžu doporučit.
Po první dílů jsem nečekala druhý a natož teď ten třetí. Bylo fajn vrátit se do světa draků a různých intrik.
Super večerní, klidný čtení. Hlavně představovat si příběh úplně jinak, než ho všichni známe je super.
Přiznávám se, moc českých spisovatelek ve své knihovně nemám, ale když už nějakou najdu, tak to musí stát za to a v tady tom případě to tak zrovna je. Z kouře a kamene od Alžběty je dle mého skromného názoru originální a naprosto úžasný příběh, který by si zasloužil klidně i nějaké pokračování, ale je fakt, že knih na pokračování je až až.
Nemůžu říct, že by se mi film líbil víc než kniha, ale film má jistý plusy, které kniha nemá. Třeba ten otevřený konec a celkově ten příběh. Sice se kniha čte skvěle a člověk jí má během dne přečtenou, ale něco mi v ní hodně chybí.
No jelikož je půlnoc a já za pár hodin vstávám do práce, tak lituji jen toho, že kniha není o trochu delší. Je naprosto skvělá a nedá se od ní odtrhnout.
Dlouho sem se ke knížce nemohla dostat a když už mi to konečně vyšlo, tak to stálo za to. Je to akční, má to hlavu i patu a člověk u toho příjemně zrelaxuje.
Tomu se říká dokonalost sama. Nemohla sem se od knihy odtrhnout. Doslova sem jí žila. Škoda jen, že příběh netrval déle. Ale jinak nádhera, krása a dokonalost nad dokonalost.
Závěrečný díl byl naprosto fantastický. Mělo to pořádnou romanci, dynamiku a hodně smutný konec u kterého mé oko nezůstalo suché. Naprosto super.
Tak konečně sem jí dočetla. Trvalo to dlouho, neboť sem knihu musela vrátit kvůli tiskové vadě, ale už ji mám a k tomu dočtenou. Takže příběh byl dobrý, hezky to na sebe všechno navazoval a mělo to pořádně hlavu i patu. Za mě super a jdu na závěrečný díl.
I když se na druhý díl čekalo dlouho, tak to za to čekání stálo. A člověk si u toho hezky odpočine.
No jako chvílemi sem se dost nudila, ale zase na druhou stranu sem se chvílemi bavila, takze to zhodnotím tak, že si počkám na pokračování a uvidíme.