18LenkA12 komentáře u knih
Třetí díl série, začíná přesně tam kde skončil díl předchozí. Hlavní hrdinka opět popisuje spoustu situacích z předešlých dílů. Nějaké detaily případně vysvětlení chování damych postav je k závěru dobře vysvětleno a ve srovnání s filmem rozhodne lepší. Ač nějaké detaily byly překvapivé, stále je pro mě lepší filmové zpracování než knižní předloha.
Další skvělý a napínavý díl této série. Celý děj jsem četla jedním dechem a prožívala jo s hlavními hrdiny. V příběhu nechybí napětí, dobrodružství, láska a najdou se i nečekané zvraty. Už teď se těším na další díly série. Knihu můžu jen doporučit.
Další napínavé pokračování série. Kniha se čte jedním dechem. O napětí, akci, dobrodružství a lásku není nouze a čtenář v tomto díle vše najde. Těším se na další díly, protože stále věřím, že hlavní hrdinka vyhraje. Tuto sérii můžu jen doporučit.
Skvělé zakončení série Země odvážných. Jednotlivé části příběhu jsme prožívala s hlavními hrdiny. Je krásný číst o lidských vlastnostech, které jsou předány zvířatům. Díky tomuto dílu si čtenář uvědomí jak je důležité v životě mít přátele, na které se může spolehnout. Navíc autorka ukázala jak je důležité v životě věřit vlastním intuicím a řídit se nějakými pravidly. Celou sérii můžu jen doporučit.
Silný emoční příběh z pohledu tří hlavních hrdinů. Ani si neumím představit jak je těžké někoho najít a hned ho ztratit. Kniha se čte jedním dechem ač se dotýká těžkého tématu.
Kniha mě ze začátku míč nebavila, jelikož v ní nebyla pořádná akce. Pak se dějová linka a zápletka rozběhla na plný obrátky a nutila mě číst dál a dál bez přestávky. Každým otočením stránky jsem četla s větším napětím a příběh prožívala s hlavní hrdinkou. Můžu jen doporučit.
Absurdní drama s autobiografickými prvky (osobou spisovatele), kritizující postoj tehdejšího obyvatele daného režimu.
Toto dílo bylo pro mě na čtení velice náročné a po dočtení stále nevím jak jej mám uchopit. Třeba časem si knihu přečtu znovu a bude to to ok mě lepší, ale momentálně mi tato kniha nic nedala.
Zajímavý netradiční příběh, který mě zaujal, ale nebavilo mě to, jak autorka pojala jeho vyprávění. Na můj vkus v knize bylo moc popisu jednotlivých postav. Čtyři hvězdičky jsem dala kvůli vyvrcholení na konci.
Úžasné pokračování knihy VE SKRYTU STÍNŮ. Každá jednotlivá kapitola nutí číst knihu dál a dál. Čtenář zde najde akci s napětí, ale i nečekané zvraty s překvapení. Už teď se těším až vyjdou další knihy této dechberoucí série. Knihu doporučuji.
Průměrně napsaná kniha s dětským motivem. U této knihy mě zklamaly jednotlivé popisy osob/situací. Mnohem lepší mi přišlo filmové zpracování od Walt Disney.
Stejně jako u prvního dílu, se mi kniha těžko četla a děj se vlekl. Přišlo mi, že úplně nekoresponduje s prvním dílem. Autorka zdlouhavě popisuje věci okolo, než se dostane k jádru věci.
Napínavý příběh, inspirovaný skutečnými událostmi. Je obdivuhodné jejich nezlomný postoj k těžké životní zkoušce. Oddechová kniha pro děti, která se čte jedním dechem.
Autorka si zvolila velice zajímavé téma, ale jeho uchopení mě trochu zklamalo. Dlouhé kapitoly a přesun v časové lince mi trochu narušovalo plynulé čtení. Minulost, kterou si neseme s sebou do dalších let je důležitá a nesmíme na ní zapomenout, ale myslím si že by neměla ovlivnit přítomnost a ani budoucnost nás samotných a ani nikoho jiného.
Oddechová kniha, která se čte sama. Jednotlivé zápletky jsou nenáročné a pochází ze života. Fajn knížka na dovolenou, kdy člověk má čas číst i po výletě.
Nádherné na dokonalé zakončení. Četlo se jedním dechem. Dobrodružství navazuje na předchozí díly a napětí opětovně nechybí. Autorka nezklamala a ráda si přečtu další knihy, série a i další knihy z Volání divočiny (další série). Jen doporučuji pro všechny čtenáře, kteří mají rádi zvířata a jejich dobrodružství a taky těm kteří rádi sáhnou po oddychové knížce. :)
Knihu hodnotím jako průměr. Na můj vkus bylo až moc domněnek a zmatku v postavách a v ději.
Skvělý díl Jak už u této autorky bývá. Kniha rozhodně nenudí a nenechá vás od ní ní odejít. Doufám jen, že bude přeložen poslední díl z této řady, případně i další rady série. Kdo si chce odpočinout od těžkých témat, ať neváhá a vezme si jediné knihu od autorky případně dětskou knihu, můžu jen doporučit.
Opětovné skvělé pokračování, které je plné zvratů a kamarádské ochoty si pomoci. Je skvělé vidět jak je svět vnímán zvířaty. Další díl už čeká a hned si ho přečtu.
Skvělé pokračování série. Nechybí napětí, dobrodružství. Zkrátka skvělá oddechová četba.